Gość: didi26 IP: *.netblok.com 25.01.08, 12:15 Macie jakieś opinie na jego temat??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agawia84 Re: Fotograf na ul. PRUSA ??? 27.01.08, 17:52 jeśli chodzi Ci o www.sluby.radom.pl to śmiało mogę polecić pana Łukasza. My jesteśmy bardzo zadowoleni. To właśnie On (między innymi, ale z usług tej firmy jesteśmy najbardziej zadowoleni) robił nam zdjęcia. na www.picasaweb.google.pl/agawia84 - w albumie wesele Aga i Łukcia, 30.06.2007r, zdjęcia (prócz trzech pierwszych) robiła nam ta firma. Najbardziej profesjonalne podejście do tematu z jakim się spotkałam! Zdecydowanie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi26 Re: Fotograf na ul. PRUSA ??? IP: *.netblok.com 30.01.08, 16:25 Dziękuje za informację :) Zdjęcia rzeczywiście bardzo bardzo ładne, obejrzałam wiele zdjęć w różnych firmach ale właśnie pana Łukasza jak dla mnie są najładniejsze. Pięknie wyglądałaś, gdzie byłaś u fryzjera/kosmetyczki ? Odpowiedz Link Zgłoś
agawia84 Re: Fotograf na ul. PRUSA ??? 30.01.08, 22:35 Dziękuję, dziękuję!!! Jeśli chodzi o fryzjera, to byłam u Beaty na Prusa (choć w moim przypadku było to obojętne, bo loki przecież każda fryzjerka potrafi zakręcić na lokówce :). Kosmetyczkę to będę polecać każdemu do końca życia! Malowała mnie pani Ewelina w salonie urody Afrodyta przy ul. Hallera (vis a vis Politechniki na Chrobrego). Zawsze tam chodzę na makijaże (ostatnio był sylwestrowy:). Pozdrawiam i polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi26 Re: Fotograf na ul. PRUSA ??? IP: *.netblok.com 01.02.08, 13:57 W tej kosmetyczki jeszcze nie byłam,muszę wypróbować :) Szukam jeszcze fajnego i dobrego kamerzysty- może możesz kogoś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś
agawia84 Re: Fotograf na ul. PRUSA ??? 18.02.08, 18:29 ja korzystałam z firmy MIKAB. Bardzo jestem zadowolona z ich usłóg i mogę śmiało polecić wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś