misiak-only 31.01.08, 17:24 Witam, czy ktoś wie coś na temat budowanego przedszkola prywatnego w Radomiu? Albo jakimś innym prywatnym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: przedszkole Re: Śwież budowane przedszkole prywatne ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.08, 20:03 w radomiu jest całkiem ładne przedszkole prywatne na ul Nowofolwarcznej i nazywa się SŁONECZKO - polecam www.sloneczko- radom.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tropiciel_skner Re: Śwież budowane przedszkole prywatne ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.08, 20:51 nie stać Cię na płatną reklamę ? zadajesz pytanie a za godzinę sam na nie odpowiadasz podając wszystkie dane adresowe....... w anonsach to kosztuje 9 zł skoro nie stać Cię na taką kwotę to chyba dzieci w tym przedszkolu będziesz karmił obierkami ! Odpowiedz Link Zgłoś
misiak-only Re: Śwież budowane przedszkole prywatne ? 31.01.08, 21:44 dzieki za namiar :) A nikt nie słyszał o takim nowo budowanym? zawsze to jakas konkurencja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytus Re: Śwież budowane przedszkole prywatne ? IP: *.tkdami.net 01.02.08, 07:23 Z ratusza słychać,że na Chałubińskiego ma powstać przedszkole po likwidowanej szkole plastycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
misiak-only Re: Śwież budowane przedszkole prywatne ? 01.02.08, 08:51 ooo to coś nowego ? A to będzie państwowe czy prywatne ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolbi Re: Śwież budowane przedszkole prywatne ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.08, 14:46 Bez przesady to przedszkole jaki inne prywatne przeginają z cenami kogo stać na 700 zł miesięcznie za dziecko. Jak ktoś ma 2 dzieci w wieku przedszkolnym to taniej mu wyjdzie opiekunkę zatrudnić niż do przedszkola dać dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
misiak-only Re: Świeżo budowane przedszkole prywatne ? 05.02.08, 08:55 A czy na Ustroniu jest jakieś prywatne przedszkole ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Świeżo budowane przedszkole prywatne ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.08, 14:00 najblizej ustronia jest na idalinie ul. bursztynowa tel: 501127723 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Re: Świeżo budowane przedszkole prywatne ? IP: 81.15.171.* 08.02.08, 12:11 Najbliżej Ustronia jest prywatne przedszkole "Niezapominajka". Miesięczny koszt to ok. 700 zł. Nie wiem jaka to ul., ale w pobliżu targu na Śląskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie polecam Re: Świeżo budowane przedszkole prywatne ? IP: *.tkdami.net 19.02.08, 17:55 niezapominajka kosztuje juz 800 zł i nie polecam zeby ktokolwiek dawał tam swoje dziecko!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja też nie polecam Re: Świeżo budowane przedszkole prywatne ? IP: *.94.udn.pl 25.02.08, 18:23 Zdecydowanie nie polecam a nawet odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Świeżo budowane przedszkole prywatne ? IP: 81.15.171.* 08.02.08, 12:16 "Niezapominajka" mieści się przy ul. Staroopatowskiej. Chciałam posłać tam swoją córkę, ale koszt mnie przeraził. wwww.niezapominajka.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Świeżo budowane przedszkole prywatne ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.08, 13:28 No właśnie te ceny prywatnych przedszkoli w Radomiu to chyba nie na nasze warunki. Ja rozumiem że to nie dla zwykłych ludzi. Ale co ma zrobić rodzic którego dziecko nie dostało sie do przedszkola publicznego. Pozostaje dać do prywatnego ale na takie go nie stać i koło się zamyka. Matka nie może iść do pracy bo musi z dzieckiem siedzieć. A jak pójdzie to nie stać jej będzie na opłacenie prywatnego przedszkola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata_przedszkolaka Re: Świeżo budowane przedszkole prywatne ? IP: *.rad.vectranet.pl 20.02.08, 21:05 Witam Ja swojego malucha wysłałem do pywatnego przedszkola na ul. Gajowej/Wiejskiej. Jest tam grupa żłobkowa. Mój chodzi od 18 miesiąca. Jestem zadowolony. Dziecko samo chce iść do przedszkola. Super łatwo się zaaklimatyzował. O dziwo nie choruje. Płacę 600 PLN. Wolę żeby dziecko przebywało z rówieśnikami i nauczycielkami niż emerytowaną opiekunką w domu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zilonoherbata Przedszkole IP: *.centertel.pl 19.02.08, 22:47 To prawda ze w Radomiu klopot z przedszkolami.ok. 2 miesiace temu zmienily sie przepisy w sprawie przedszkoli.Jest szansa ze bedzie mniej biurokracji przy organizowaniu przez organizacje spoleczne i osoby prywatne.Jezeli przedszkole jest niepubliczne to od miasta w radomiu na kazde dziecko miesiecznie dostaje dodatkowo ok.460 zl = wplata rodzicow.Mimo,ze drogo w Niezapominajce to slyszalam, ze dzieci i rodzice zadowoleni.W pozostalych prywatnych nie bylam,a myle tez o przedszkolu.ale dla dzieci biednych.Pierwsze powstalo na warszawskiej Pradze. Odpowiedz Link Zgłoś