m.malone Re: remove instructions 17.11.04, 00:58 instrukcja dot. usunięcia (chyba powinno być removal...) albo usunac instrukcje?ę - jeśli jest gdzieś przytwierdzona/naklejona??:0 Odpowiedz Link
daaisy1 Re: remove instructions 17.11.04, 01:00 Prepare for the Lift: • stop and think • remove instructions • do you need help? • rest load mid-way (possible change of grip). tyle w tekscie tylko skąd usunąćtą instrukcje hahha Odpowiedz Link
m.malone Re: remove instructions 17.11.04, 01:07 Niech pomyślę (bardzo lubię ten zwrot uzywany przez co poniektórych tłumaczy na let's think) Może instrukcje sa przyczepione tam gdzie ma byc grip? ALE - teraz widzę, że ostatni wers (rest load etc.)powinien wyglądać inaczej: [podczas podnoszenia] oprzyj cięzar/ładunek [na czymś] (mozliwa zmiana uchwytu) Odpowiedz Link
daaisy1 Re: remove instructions 17.11.04, 01:12 jeszcze raz dziękuję..oj chyba pomyślę o wynagrodzeniu dla Ciebie daaisy Odpowiedz Link
m.malone Re: remove instructions 17.11.04, 01:16 hmmm...))))))))))) Nocni markowie wszystkich krajów łączcie się (czy Ty to tak z musu?) Odpowiedz Link
daaisy1 Re: remove instructions 17.11.04, 01:18 czy jestem tu z musu? czy tłumaczę z musu? Odpowiedz Link
m.malone Re: remove instructions 17.11.04, 01:23 czy w nocy z musu? Czy jeste s prawdziwym rzetelnym n.markiem hmmm - nic. Już pisałem: cała przyjemność po mojej stronie Odpowiedz Link
daaisy1 Re: remove instructions 17.11.04, 01:27 noc - to jedyny czas gdy mogę pracować.. oj przyjemność to będę miała ja, gdy dostanę przelew za te tłumaczenia Odpowiedz Link