Gość: saudi IP: 213.181.174.* 20.08.03, 12:49 A moje siczki znalazły się właśnie w brudnej wodzie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Józek Brudna woda w Siczkach IP: *.dial-in.ats.pl 20.08.03, 17:38 Dziękujemy wędkarzom za zanieczyszczanie zalewu w siczkach. Tyle zanenty ile wyrzuca się w chociażby trakcie zawodów wędkarskich te ryby nie zjadają w ciagu następnego tygodnia. A dodatkowo opakowania po robakach, puszki po piwie, pływające "pety" i pudełka po papierosach - DZIĘKUJEMY WAM RYBACY... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Brudna woda w Siczkach IP: *.tkdami.net 20.08.03, 20:32 A ja się dziwię (nawet bardzo), że władzom Jedlnii Letnisko nie zależy na promocji regionu. Pamiętam jak przed laty były oblegane autobusy linii "J" oraz dodatkowej "S", czy później "26", gdy pół radomian jeździło wykąpać się do Siczek, a teraz... Odpowiedz Link Zgłoś
sylvio Re: Brudna woda w Siczkach 21.08.03, 15:30 W Jedlni bieda aż piszczy, a tu się marnuje taki piękny zakątek. Przecież cała gmina mola by żyć z turystyki. Z nad zalewu powinny wychodzić w puszcze oznakowane szlaki rowerowe. Nad wodą trzeba wybudować nowe stannice, ogródki, place zabaw, nowe pomosty. Ale trzeba zacząć od wody. Jej czystość powinna leżeć na sercu wszystkich okolicznych mieszkańców ale głównie władzą. Krótko mówiąc do roboty. Wodę trzeba spucić, dno oczyścić. Zbudować oczyszczalnię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcinek Re: Brudna woda w Siczkach IP: *.internet.radom.pl 21.08.03, 17:39 Siczki to bardzo pięknie położone kąpielisko. Szkoda,że ciągle brudne i zaniedbane.Niedługo taki los czeka Domaniów i Borki.Znając nasze WłADZE i ich chęć do roboty tak właśnie będzie. Swojego czasu pół wakacji spędzałem właśnie w Siczkach i bardzo mile to wspominam. Teraz dzieci snują się pomiędzy brudnymi blokami, bo nie mają gdzie spędzać wakacji. A swoją drogą Siczki mogłyby być piękną wizytowką Radomia . No i przydałyby się ścieżki rowerowe do Siczek-ale o czym ja marzę??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś