Gość: kruk IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 15:20 czy ktos moglby mi polecic ktore plyty Throwing Muses oraz Kristin Hersh i Tanyi Donnelly warte sa posluchania, znam tylko House Tornado. z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: moler Re: THROWING MUSES IP: *.de.deuba.com 03.04.02, 15:29 Gość portalu: kruk napisał(a): > czy ktos moglby mi polecic ktore plyty Throwing Muses oraz Kristin Hersh i > Tanyi Donnelly warte sa posluchania, znam tylko House Tornado. > z gory dziekuje Jeżeli chodzi o TM to zdecydowanie University...dla mnie mistrzostwo świata. Hersh solo nagrała ostatnio bardzo ciekawą płytę - Sunny Border Blue Co do jej siostrzyczki to polecam właściwe obie nagrane płyty z Belly, a więc Star i King...ze wskazaniem na tę drugą. Wracając do Throwing to myślę że Limbo również można posłuchać, ale Uniwerity to lektura obowiązkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: THROWING MUSES IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 18:06 Gość portalu: moler napisał(a): > Gość portalu: kruk napisał(a): > > > czy ktos moglby mi polecic ktore plyty Throwing Muses oraz Kristin Hersh i > > > Tanyi Donnelly warte sa posluchania, znam tylko House Tornado. > > z gory dziekuje > > Jeżeli chodzi o TM to zdecydowanie University...dla mnie mistrzostwo świata. > Hersh solo nagrała ostatnio bardzo ciekawą płytę - Sunny Border Blue > Co do jej siostrzyczki to polecam właściwe obie nagrane płyty z Belly, a więc S > tar i King...ze wskazaniem na tę drugą. > Wracając do Throwing to myślę że Limbo również można posłuchać, ale Uniwerity t > o lektura obowiązkowa. "University" owszem, ale ja polecam także "The Real Ramona" z 91 roku. Coś zajebistego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruk Re: THROWING MUSES IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 14:36 widzę że Throwing Muses nie cieszy sie zbyt wielką popularnoscią wśród forumowiczów, a szkoda... sluchalem wczoraj "Real Ramona", 11 lat a powiało taką świeżością że joj! w każdym razie wielkie dzięki pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zacek Re: THROWING MUSES IP: *.chello.pl 06.04.02, 21:05 Nie byłem nigdy zagorzałym fanem Throwing Muses, ani Belly, ale faktem jest nie zestarzało się to Mimo wszystko wolę PIXIES - jak nie znasz, spróbuj Odpowiedz Link Zgłoś