isoxazolidine 21.08.03, 10:37 Jak sie okazuje tu i tam pracuje sie nad poprawa standartu podrozowania: www1.gazeta.pl/kraj/1,34309,1628730.html a u nas ..... ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GregorY Re: A linia Radom-Warszawa ??? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.03, 10:50 ... a u nas sukcesem jest, jeżeli pociąg odjedzie w planie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: we Re: A linia Radom-Warszawa ??? IP: *.radom.pilickanet.pl 21.08.03, 14:22 Nie można mylić linii kolejowej (ta Radom - Warszawa jest w złym stanie) z pociągami, które po niej kursują (te z Radomia do Warszawy też są w złym stanie). Oczywiście jak "ktoś" zdobędzie pieniądze, to można kupić nowe wagony. Tylko jak długo będą nowe? Zdarza mi się czasami jechać pociągiem podmiejskim z Radomia - moje wrażenia są delikatnie mówiąc - mieszane. Nie widziałem jeszcze takiego odważnego, który przeciwstawiłby się kilkuosobowej grupie pijanych,ryczących i klnących dżentelmenów. A patrole policji są tylko od czasu do czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: A linia Radom-Warszawa ??? 21.08.03, 15:19 zgadza sie ..... stan torowisk to odrebna kwestia ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pełna Obaw Re: A linia Radom-Warszawa ??? IP: *.tkdami.net / 172.16.5.* 21.08.03, 18:26 Bałabym się jechać tą trasą pociągiem osobowym Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: A linia Radom-Warszawa ??? 21.08.03, 18:33 Są nadzieje, że lada moment droga do warszawy bedzie miala zupelnie inny, lepszy standart. Wtedy bedziesz miala alternatywe. Odpowiedz Link Zgłoś