Gość: Calineczka Re: Liceum Kochanowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 19:16 strona Kochanowskiego: www.kochanowski.iq.pl A w szkole jest całkiem nieżle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Liceum Kochanowskiego IP: *.acn.pl 13.01.04, 13:39 a gdzie sa absolwenci slynnej klasy "M" jak menedzer... i wychowankowie pani Witkowskiej... czyzby nie odwiedzali forum??? halo Odpowiedz Link Zgłoś
jdk Re: Liceum Kochanowskiego 13.01.04, 22:02 M jak... matoly ;) A kto mowi?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Liceum Kochanowskiego IP: *.acn.pl 14.01.04, 10:41 mowi ktos kto chodzil do tej klasy???a kto pyta???:) Odpowiedz Link Zgłoś
jdk Re: Liceum Kochanowskiego 14.01.04, 13:08 Hmmm... To ciekawe... :) Napisz na jdk@gazeta.pl to zobaczysz, kto pyta! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Liceum Kochanowskiego IP: *.acn.pl 08.02.04, 17:24 Czy jest tu ktos mieszkający w Kanadzie?poszukuje kolegi i kolezanki którzy mi sie tam "zapodziali". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: Liceum Kochanowskiego IP: *.sympatico.ca 24.04.04, 00:01 W Kanadzie jest nas sporo. Kogo szukasz i gdzie? Kanada jest bardzo rozlegla, 6tys. km z nawiazka, ale znalezc sie mozna. Good luck! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Liceum Kochanowskiego IP: *.acn.pl 25.04.04, 18:40 Bożena Nowicka matura 1980( tak z domu nie wiem jak z meża) i Paweł Kowalczyk. Jeśli możesz pomóc dzieki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: Liceum Kochanowskiego IP: *.sympatico.ca 02.05.04, 16:57 Elu, Wnioskuje, ze masz dostep do internetu, sprobuj poszukac na www.411.ca Powodzenia,Mila Odpowiedz Link Zgłoś
jdk Kontynuacja watku 25.08.04, 14:44 Ech... znow nikt tu nie zagladal od ponad 3 miesiecy.... Kochanowszczaki - gdzie jestescie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biochem Re: Kontynuacja watku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 15:27 Czesc, jestem absolwentką z 83 roku. Z przyjemnoscią czytałam ten wątek. Oczywiście byłam na spotkaniu z okazji 90-lecia szkoły. W 2003 spotkalismy się aby "rocznikowo" uczcić 20-lecie matury. BYło super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jdk DLACZEGO NIE DZIAŁA LICZNIK POSTÓW?? 25.08.04, 14:46 Od wielu miesiecy nie dziala licznik postow. W tym watku jest ich juz niemal 200, a na stronie forum "Szkolne Wspomnienia" pojawia sie liczba (10). O co chodzi? Ja rozumiem, ze malo kto tu zaglada, lacznie z adminem, ale moze wzialby sie w koncu za te sprawe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kerry Re: DLACZEGO NIE DZIAŁA LICZNIK POSTÓW?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 11:52 Jestesmy, jestesmy....dzieci rodzimy i nie mamy czasu;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jdk Re: DLACZEGO NIE DZIAŁA LICZNIK POSTÓW?? 30.08.04, 12:51 Super! Przyszli absolwenci Kochanowskiego - trzymajcie sie i rosnijcie zdrowo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Re: DLACZEGO NIE DZIAŁA LICZNIK POSTÓW?? IP: *.ibles.waw.pl 31.08.04, 12:21 Rozumiem, że to są porody rodzinne :))) Też rodziliśmy, znamy się na tym ;))) Pozdrawiam tych nielicznych, którym się chce jeszcze rodzić i wychowywać dzieci. Leo Odpowiedz Link Zgłoś
jdk Nowy rok szkolny 2004/2005 01.09.04, 11:00 Ciekaw jestem, jakie sa oczekiwania swiezo upieczonych licealistow- Kochanowszczakow? Dlaczego wybraliscie wlasnie VI LO? Czego po nauce tutaj oczekujecie? Gdzie sie wybieracie na studia? Czy uczyliscie sie wczesniej w gimnazjum przy VI LO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Liceum Kochanowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 12:46 Skoro jest tak rodzinnie to chciałabym rozpocząć nowy temat. Czy znacie małżeństwa , które poznały się w Kochanowskim? Od razu odpowiadam, że ja i mój mąż poznaliśmy się właśnie w tej szkole. Z jego klasy pobrały się jeszcze 2 pary. Mój brat również ożenił się z koleżanką z klasy. I w jego klasie również były jeszcze inne małżeństwa.Jakieś fluidy czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kerry Re: Liceum Kochanowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 14:27 Znamy, znamy...jedno malzenstwo uplęgło sie w mojej klasie a drugie w szkole (miedzyklasowe)...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Liceum Kochanowskiego IP: *.proxy.aol.com 22.09.04, 05:10 Tez znamy...Rowniez znam takie, ktore zdazyly sie juz rozwiezc, ale wszystko sie w zyciu zdaza... Chcialabym jednak troszke zmienic watek. W maju zbliza sie 20-lecie naszych matur-czas leci strasznie szybko. Wiem, ze jest pare osob, ktore mieszkaja w Radomiu i probuja skontaktowac sie z naszym rocznikiem-85. Ale moze Wy macie jakies wskazowki, rady, ktorymi moglibyscie sie podzielic - czy organizowaliscie takowe spotkania, czy tez jak one sie udaly, jesli do nich doszlo??? Pozdrawiam Urszula Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Liceum Kochanowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 10:31 Owszem. mieliśmy takie spotkanie z okazji 20 rocznicy matury(matura 83 więc spotkanie było rok temu) Było super, ludzie przyjechali spoza Radomia. Bawilismy się do białego rana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Liceum Kochanowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 13:55 Hop do góry!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jdk Re: Liceum Kochanowskiego 25.02.05, 00:32 O jak tu dawno nikt nie zagladal! Jest tam kto? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kerry Re: Liceum Kochanowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 19:35 Jest, jest:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej hej Re: Liceum Kochanowskiego IP: *.crowley.pl 01.03.05, 08:27 no i co z tego,ze jest jak wszelkie wspomnienia wygasly , zdusila je codziennosc:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: regi Re: Liceum Kochanowskiego IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 02.03.05, 20:47 nie przesadzaj - jakby wygasły to by ciebie tu nie było regi - 1990 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira21 Re: Liceum Kochanowskiego IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.03.05, 23:23 Wspomnienia wracają. Witajcie! Ja uświadomiłam sobie właśnie dzisiaj, z okazji przypadkowego spotkania z młodym uczniem Kochanowszczaka, że w tym roku minie równo 40 lat od mojej matury. Nieprawdopodobne! Wprawdzie moje wspomnienia są znikome, nie byłam wszak sentymentalna i nie dbałam o te drobnostki, a poza tym życie dawało mi mnóstwo różności i chyba dlatego oddaliłam się nieco, ale z ciekawością i radością przejrzałam posty, to taki miły powrót do młodości! Szkoda, że tak niewiele osób jest z mojego rocznika. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś