Gość: Aga IP: *.internet.radom.pl 29.03.08, 17:48 hej co sądzicie o sali w małęczynie na ul. makowskiej Merit? jak jedzenie, obsluga itp..prosze o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia198x Re: Małęczym Sala Merit 29.03.08, 21:50 hej! ja byłam na tej sali i ogólnie sądzę, że z właścicielką da się dogadać w każdym stopniu...podoba mi się otoczenie...dodatkowym atutem jest ta salka z kominkiem...według mnie dużym minusem jest zbyt mała sala do tańczenia i mało miejsca dla orkistry :( najchętniej obejrzałabym sobie płytę z wesela tam przeprowadzonego ale nie mam niestety nikogo kto miał tam wesele :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Małęczym Sala Merit IP: *.rad.vectranet.pl 01.04.08, 18:38 Jeśli chodzi o tę salę to faktycznie jest mało miejsca do tańczenia (w sumie zależy ile będzie osób na Twoim weselu).. Wystrój ładny, obsługa bez zarzutu..Nie wiem jak z akustyką w tej sali, bo pamiętam że facet z orkiestry którą zamawialiśmy mówił że jest tam "dużo murów", i dzwięk się troszkę odbija Odpowiedz Link Zgłoś
tunia177 Re: Małęczym Sala Merit 03.04.08, 16:25 witam mialam tam wesele w zeszlym roku wesele bylo na ok 120 osob i nie bylo problemu z miejscem ani za stolami ani podczas tanczenia, nie uwazam zeby miejsca dla orkiestry rowniez bylo malo mielismy zespol 4-osobowy i nie narzekali...mieli swoj stol, wiec nawet jak mieli przerwe mieli gdzie usiasc, goscie byli zachwyceni zespolem-mowili, ze muzyka jak w oryginale- wiec chyba z akustyka tez jest wszystko w porzadku -tzn nie przeszkadzala specjalista nie jestem wiec nie bede sie na temat akustyki wypowiadac... obsluga fantastyczna (w czasie wesela podobno nawet zmieniali koszule- zeby wygladali na rzeskich i niezmeczonych ;-)obsluga sprawna, praktycznie na kazde zawolanie (bez wyliczania herbatki, kawki itp.) Wlascicielka -konkretna osoba- mozna sie z nia dogadac bezproblemowo- potrafila wytlumaczyc w przypadku naszych wlasnych pomyslow co zda egzamin a co lepiej sobie odpuscic-(zaufalismy jej doswiadczeniu) wesele wspominam naprawde jako bardzo udane, w przypadku rozliczenia po weselu zadnych niemilych niespodzianek nie bylo-wszystko tak jak bylo ustalone, jesli chcesz jakies fotki badz wiecej info podaj maila-postaram sie cos zalaczyc pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasia198x Re: Małęczym Sala Merit 03.04.08, 20:33 Tunia ja bym chętnie poprosiła o zdjęcia :-) oto mój mail: kacha7252@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Małęczym Sala Merit IP: *.internet.radom.pl 04.04.08, 08:35 no bede wdzieczna za fotki bo chce tam wesele miec, agnfro@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
k_karolinaaa Re: Małęczym Sala Merit 18.04.08, 13:32 jesli można to ja tez poproszę o zdjęcia tej sali k_karola22@buziaczek.pl pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Małęczym Sala Merit IP: 82.139.52.* 24.04.08, 21:22 hejka a możecie mi napisac dokładny adres tej sali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Małęczym Sala Merit IP: *.internet.radom.pl 25.04.08, 19:20 osrodek bankietowo weselny Merit ul Makowska 45 Małęczyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Małęczym Sala Merit IP: *.radom.pilicka.pl 04.05.08, 19:18 FAJNA REKLAMA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Małęczym Sala Merit IP: *.152.udn.pl 25.04.08, 22:26 Tunia i ja bardzo prosze zo zdiecia z tej sali ja planuje tam wesele na kwietnia za rok i chce zobaczyc jak to wszystko wyglada jak wygladaja stoly i jak wyglada sala taneczna bardzo prosze moj adres to marta21k@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Małęczym Sala Merit IP: *.internet.radom.pl 27.04.08, 21:50 a masz tam termin zarezerwowany? bo tam zostaly naprawde pojedyncze terminy a poza tym brak miejsc do 2010 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;* Re: Małęczym Sala Merit IP: 82.139.38.* 22.03.09, 10:59 Jedzenie bardzo dobre, jednak obsługa no cóż. Mój stół miał takiego kelnera że już niosąc pierwsze danie, czyli flaki, oblał sukienke mojej siostry. Sala jest przyjemna, na podłodze są polożone płytki antypoślizgowe i naprawde dobrze się na nich tańczy. Miłej zabawy zycze;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Małęczym Sala Merit IP: 194.153.115.* 23.03.09, 10:03 Witajcie, my będziemy mieć tam wesele w październiku. Bardzo nam się podoba pod każdym względem. Zresztą byliśmy tam wcześniej na weselu znajomych - rewelacja! Ponadto będzie grał ten sam zespół muzyczny, który bardzo chwalił akustykę sali. Jeśli chodzi o miejsce do tańca to zależy od liczby gości. Wydaje mi się, że sala jest przygotowana na ok. 120-140. Powyżej - może być ciasno :) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Małęczym Sala Merit IP: *.aster.pl 25.03.09, 19:03 A ile płacisz od talerzyka? Odpowiedz Link Zgłoś