Gość: mateusz IP: *.46.udn.pl 10.04.08, 13:13 Chciałbym poznać wasze opinie na temat zespołu Mini-Max. Jeżeli grał u was na weselu to napiszcie jak było. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewka Re: opinie-zespół Mini-max IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 22:59 Beznadziejni!Zwlaszcza szef.3lata temu grali na studniowce w mojej szkole,prostackie teksty do dziewczyn.U mojej kolezankigrali na weselu na Gębarzewskiej.Lecieli zdyskietek,ten sam prymitywny szef.Ladnie spiewaja dziewczyny i zupelnie nie pasuja do podstarzalego plejboja,on miał nawet wokal nagrany.!!!Nie polecam,ale Twój wybór!!Jest dużo lepszych kapel,nie bd reklamowac,bo ktoś powie,ze jestem z konkurencji.Dowiedzilam sie,ze chalturzyli na zabawach w remizach i tam tez nie mieli najlepszej opinii.Milej zabawy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Isia Re: opinie-zespół Mini-max IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.08, 09:48 Może mówisz o tej samej studniówce w Konopnickiej,tylko wtedy nie było dziewczyn,ale ten"prymityw"jak go nazwałas u nas podrywał dziewczyny,w bardzo niewybredny sposób.Z miom kuzynem podpisali umowę,a podesłali zupełnie inny zespół!!!Może i lepiej!?A utwory ma nagrane,a mówią,ze nz żywca.Dla mnie to nie ma znaczenia,bo przynajmniej pewne,że nie bd fałszu.Ja też nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: opinie-zespół Mini-max IP: *.46.udn.pl 13.04.08, 19:24 mini max to sa profesjonalisci polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: opinie-zespół Mini-max IP: *.tktelekom.pl 25.05.08, 19:25 hej on u mnie będzie grał na weselu w tym roku dopiero teraz trafiłam na to forum i widzę ze chyba nie warto .a ten cały szef ma na imię Janusz ????/niech ktos mi odpisze smsem 517788581 z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: opinie-zespół Mini-max IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.08, 23:14 Tak,szef tego zespołu,to Janusz.Szkoda pieniędzy,chałturnik,nie rozwija się,odwala lipę.Słyszałem go w tamtym roku,chyba,że nagrał lepsze utwory i puści z dyskietki,jak to robił.Facet się wypalił,a nie ma pomysłu na coś innego.Powinien dac sobie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulka Re: opinie-zespół Mini-max IP: *.chello.pl 29.09.08, 19:08 czy istnieje strona tego zespołu?? Odpowiedz Link Zgłoś