Gość: zuzik3400 IP: *.2.algo.radman.pl 21.07.08, 22:17 kto zna jakiegos dobrego, moze byc prywatnie, musze usunac chirurgicznie dolna 6,zalezy mi by bylo to zrobione dobrze i bezbolesnie, bo jak narazie z bolu umieram:(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marta Re: chirurg szczękowy IP: *.152.udn.pl 22.07.08, 13:34 polecam gabinet na okulickiego naprzeciwko bazaru jest drogi ale swietny nic a nic nie poczujesz a zrobi ci to bardzo dobrze.Tylko drogi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: chirurg szczękowy IP: *.aster.pl 27.07.08, 17:48 Też mam podobny problem, tylko z ósemką i póki co nie bolącą... Odkładam to cały czas. Moja dentystka poleciła mi dr Reymonda, podobno jest ordynatorem chirurgii szczękowej w Radomiu, prywatnie przyjmuje na Jałowcowej, mam tel: 345-12-98 i drugi 360-86-33. Trudno jest mi się zebrać i umówić na wizytę, bo na tygodniu mieszkam poza Radomiem. Ale słyszałam o nim b. dobre opinie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: chirurg szczękowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.08, 22:04 Doktor Kępa ma prywatną przychodnię na Ustroniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: chirurg szczękowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 20:52 Usuwałam jedną u dr Kępy szybko i bezboleśnie. Więcej było stresu niż to wszystko warte. Zapłaciłam ok 100zł Drugą taką która wyrosła i się popsuła usuwałam w tej samej przychodni tylko u "normalnej" dentystki. Zapisała mnie tylko w takim dniu i godzinie żeby dr Kępa miał dyżur w razie gdyby okazało się że jednak potrzebna jest interwencja chirurga. Jednak wszystko poszło gładko i wyszło taniej bo 50 zł Odpowiedz Link Zgłoś