Gość: Deniverse IP: *.radom.vectranet.pl 03.08.08, 08:25 Zespol Deniverse serdecznie zaprasza na festyn rodzinny w Koszorowie (kolo Chlewisk) ktory zaczyna sie o godzinie 16:00 a konczy pozna noca:) Muzyczka 100% na zywo :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bywalec Re: Festyn, ale kiedy??????????????????? IP: 78.88.17.* 07.08.08, 10:34 Byłoby miło jakby zespół Deniverse podał jeszcze uprzejmie chocażby miesiąc, albo nawet całą datę festynu. Godzina rozpoczęcia to jednak za mało. Myśleć, myśleć, myśleć!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam żywych na 100 % artystów muzyków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bywalec2 Re: Festyn, ale kiedy??????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.08, 10:50 Pewnie z tą muzyczką 100% na żywo jest podobnie jak z Inteligencją Zespołu. Zgadzam się z Bywalcem ,że nim się chce ( coś lub kogoś ) zareklamować to najpierw pomyśleć co i jak .... No chyba ,że te festyny Chłopaki ( i dziewczyna , -y ) grają od 16-tej do późnych godzin codziennie. W końcu wakacje to wszystko możliwe. Warto byłoby jednak wiedzieć..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Deniverse Re: Festyn, ale kiedy??????????????????? IP: *.radom.vectranet.pl 08.08.08, 09:23 Dalem ciala z ta data. A wlasciwie z jej brakiem :( Festyn odbyl sie 2.08.2008. Sorry jeszcze raz. A z tym graniem na zywo zapraszam na probe...moze uslyszysz roznice... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Festyn, ale kiedy??????????????????? IP: *.radom.vectranet.pl 08.08.08, 12:59 Tania reklama,aż wstyd..zespół Denivers zaprasza na festyn który się odbył 2.08,a post pisze juz po fakcie tj. 3.08.Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bywalec2 Re: Festyn, ale kiedy??????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.08, 21:27 Popieram "JA",że to ŻENADA!!!! Tylko patrzeć jak się zaraz pojawią komentarze jak było zaje........... nie , super.....ko , 10000% na żywo i ogólnie rzecz biorąc fantastycznie i bedą to pisać Tylko uczciwi i szczerzy Fani DENIVERSE , którzy byli , bo nawet zaproszenie (po fakcie )nie było potrzebne bo Oni śledzą karierę zespołu od lat i wiedzą wszystko i opisują bezinteresownie i szczerze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bywalec Re: Festyn, ale kiedy??????????????????? IP: 78.88.17.* 09.08.08, 15:43 Chłopaki, wyluzujcie! Przecież wszystko się wyjaśniło, wiadomo już kiedy był festyn, kiedy napisano info na forum itp. Pax, pax, pax! Viva arte! Żenuła all over the world! Co by tu jeszcze? O, już wiem: Cukier krzepi! Pozdrawiam serdecznie zespół Deniverse i całą resztę świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Deniverse Re: Festyn, ale kiedy??????????????????? IP: *.radom.vectranet.pl 11.08.08, 23:48 Nie napisze ze bylo fajnie, bo nie bylo. Zadnej reklamy nie robie i nie mam zamiaru. Po prostu festyn i tyle. Jak bedzie nastepny to tez grzecznie zaprosze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś