dzarus
05.08.08, 15:53
Wszyscy którzy planują zakupy w tym sklepie niech lepiej dwa razy się zastanowią czy w innym sklepie nie ma tego, co ich interesuje. Zamówiłem meble, 3 segmenty. Po przyjściu mebli okazało się, że są w innym kolorze niż zamawiane. Okazało się, że sprzedawczyni, która nas obsługiwała źle zapisała. Zrobiła to mimo kilkukrotnego powtarzania przeze mnie i jeszcze jedną osobę. Pani oczywiście się zarzekała, że to nie jej wina. Nigdy się wcześniej nie pomyliła, a więc chyba jest nieomylna, tak wywnioskowałem. To klient przychodząc do sklepu sam nie wie czego chce, więc Pani mu łaskawie wybiera wersję mebli. Na szczęście okazało się, że Pani nieomylna popełniła błąd. Meble miały przyjść po tygodniu od złożenia reklamacji. Właśnie zaczyna się trzeci tydzień... Telefony nie pomagają, Panie w obsłudze sugerują, że i tak nam zrobiły dobrze, bo przecież przyjęły reklamację. Same meble zostały zamówione pod koniec czerwca i nie zapowiada się, że szybko je dostaniemy... Słyszałem, że brak profesjonalizmu charakteryzuje meblolux i miałem okazję przekonać się o tym na własnej skórze...