Dodaj do ulubionych

Nieznany Włókniarz rywalem Broni

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 18:37
Nie ma się czego obawiać - łódzka IV liga jest słaba, w pierwszej
kolejce na pięć pojedynków mazowiecko - łódzkich cztery wygrały
mazowieckie i padł jeden remis. Broń jest faworytem.
Obserwuj wątek
    • Gość: ryy Bron! sprawcie mi przyjemnosc IP: *.sanetja.pl 14.08.08, 12:45
      i przegrajcie. Ekstatyczniu by juz bylo gdybyscie przegrali 3-0
      • Gość: ryy Gola Broniarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.08, 15:10
        Przepraszam za moją głupotę !
        Włókniarz - Broń 0:2 zresztą meczyki można typować w typerze na
        stronie Broni.
        • Gość: ryy Re: Gola Broniarze IP: *.sanetja.pl 14.08.08, 17:39
          samobójczego!! włokniarz-bron 2-0
          • Gość: radomianin Re: Gola Broniarze IP: *.31.radom.pilicka.pl 14.08.08, 18:03
            Nie podniecaj się tak bardzo i zajmij się typowaniem meczy radomiaczka, Broń w
            ostatnich 50 meczach ligowych porażkę poniosła tylko jeden raz (na wyjeździe z
            KS Piaseczno)! Teraz się przekonamy czy tego samego dokona "Zielona Duma
            Radomia" grając w słabiutkiej lidze na poziomie regionalnym.
            • Gość: rr Re: Gola Broniarze IP: *.sanetja.pl 14.08.08, 21:43
              masz kompleks Radomiaka, wiesniaku.
    • Gość: rr dwie sprawy IP: *.sanetja.pl 15.08.08, 09:50
      1. porównamy liczby wyjazdowe
      2. siedziałes kmiocie na jednej trybunie z Koroną Kielce
      • Gość: radomianin Re: dwie sprawy IP: *.31.radom.pilicka.pl 15.08.08, 16:06
        1.Mam gdzieś ciebie i twoje liczby wyjazdowe, porównamy wyniki sportowe przecież
        jak Broń wygrywała wszystko w tej lidze to mnóstwo napinaczy stwierdziło, że to
        słabiutka liga i radomiak by tam wygrywał po 10:0...
        Teraz się przekonamy!!!

2.My siedzieliśmy z Polonią, Korona nas nie interesowała a wy? Zróbcie sobie
        jeszcze jedną mszę z Koroną Kielce i bratajcie się z nimi jeszcze raz!
    • Gość: rr Nieznany Włókniarz rywalem Broni IP: *.domainunused.net 16.08.08, 10:49
      macie zgode ze zgoda Korony wiec milcz.
      • Gość: radomianin Re: Nieznany Włókniarz rywalem Broni IP: *.31.radom.pilicka.pl 16.08.08, 13:31
        Gość portalu: rr napisał(a):

> macie zgode ze zgoda Korony wiec milcz.

Ty milcz pachołku legii...
        • Gość: rr Baranie IP: *.domainunused.net 16.08.08, 13:34
          Od Legii nienawidze bardziej tylko Broni i Korony. Siad psie.
    • Gość: gonzo Nieznany Włókniarz rywalem Broni IP: *.chello.pl 16.08.08, 15:41
      wy mieliscie z kszo wiec sam milcz
    • Gość: gonzo Nieznany Włókniarz rywalem Broni IP: *.chello.pl 16.08.08, 15:43
      lyso ci, aj sorki pewnie miales wtedy pieluchy i nie pamietasz
      • Gość: uważny Re: Nieznany Włókniarz rywalem Broni IP: *.201.udn.pl 16.08.08, 19:55
        Włokniarz - BROŃ RADOM 0:5

www.bronradom.za.pl
        • Gość: radumiak Re: Nieznany Włókniarz rywalem Broni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.08, 20:37
          KSZO nas olało, może spróbujemy zgody z innymi scyzorykami
    • Gość: rr Kszo to wstyd IP: *.domainunused.net 16.08.08, 21:28
      ale nie sa z Kielc
      • Gość: radomianin MAMY LIDERA!!!!!!!! IP: *.31.radom.pilicka.pl 16.08.08, 21:54
        Mamy lidera!!! BROŃ RADOM mamy lidera!!!!!!!
        • Gość: T@T Tylko można gratulować, za taki wynik ..... IP: *.chello.pl 16.08.08, 22:17
          Chociaż jestem kibicem Radomiaka to uważam, że taki wynik zasługuje
          na gratulacje. Broń gra dla Radomia tak samo jak i Radomiak. Może,
          jak wszystko pójdzie "zgodnie z logiką", to może zobaczymy mecze
          Radomiak - Broń w następnym sezonie i wtedy okaże się, kto jest
          najlepszy w Radomiu. Boisko zweryfikuje wszystkie, tu wypisane
          opinie.
    • Gość: tttt kibocowanie Broni to jak IP: *.domainunused.net 17.08.08, 00:51
      sluchanie disco polo
      • Gość: kibic Re: kibocowanie Broni to jak IP: *.radom.vectranet.pl 17.08.08, 11:01
        Kibicowanie Radomiakowi to jak kibicowanie San Marino w kwalifikacjach do
        Mistrzostw (taki sam poziom) - rozwiązać ten dziadowski klubik, w ostatnich
        latach żadnego progresu, od czasów 2 ligi jest tylko gorzej, teraz jest IV, czyt
        V liga - żenada!
    • Gość: zzzzzzzzzzz Nieznany Włókniarz rywalem Broni IP: *.radom.vectranet.pl 17.08.08, 11:39
      A ja się pytam ilu was było wy ku.. z Narutowicza ilu was było w Konstantynowie
      !!!!!!!!!!!!
      • Gość: oberwator Re: Nieznany Włókniarz rywalem Broni IP: *.radom.vectranet.pl 17.08.08, 14:56
        Nie jestem ani fanem Radomiaka ani Broni, ale poziom większości kibiców
        "ziolonych" woła o pomstę do nieba...

Do "zzzzzzzzzzz": a ja się Ciebie pytam: Ile masz lat frustracie? ile masz lat?
        (pewnie z 15 - tak wnioskuję po Twoim wpisie) Zazdrościsz, ze Broń wygrywa, a
        Twój Radomiak musi grać w lidze okręgowej? Lepiej, żeby Broń wygrywała, a nie
        zniżała się do poziomu Radomiaka. A Ty lepiej szykuj się! Wakacje się kończą za
        dwa tygodnie gimnazjalisto z zielonym szalikiem na szyi...!
        • Gość: radomianin Re: Nieznany Włókniarz rywalem Broni IP: *.31.radom.pilicka.pl 17.08.08, 15:48
          Niestety poziom wypowiedzi nieustannie się obniża (za dużo małolatów dopada do
          klawiatury). Jak już wcześniej napisałem interesuje mnie wynik sportowy mojego
          klubu (w tym przypadku Broni) a z zamieszczonych wypowiedzi wynika jasno, że
          niektórych nie interesuje klub, kibicowanie i atmosfera na stadionie. Można się
          doszukiwać jakiś zjawisk społecznych uwidacznianych w grupie, psycholog czy
          psychiatra sprawnie by to wytłumaczył. Określenie "chłopcy z piaskownicy"
          doskonale oddaje wasz charakter. Opowieści o walecznych herosach jeżdżących na
          mecze wyjazdowe, na "ustawki", walki z policją, te emocje przy przechodzeniu na
          sektor przyjezdnych - wszystkie te wspaniałe legendy to doskonała pożywka dla
          "chłopców z piaskownicy". Tak to po prostu wygląda... Jeżeli kwintesencją meczu
          jest dla was atak na kibiców gości, zrywanie flag przeciwników i nieustanne
          dążenie do awantury to nie jesteście facetami ani kibicami, dla mnie jesteście
          szczeniakami, chłopcami z piaskownicy chcącymi nasikać do cudzej piaskownicy...
          Tylko gdzieś na samym początku zgubiło się to co najważniejsze - PIŁKA NOŻNA!!!
          • Gość: do radomianin Re: Nieznany Włókniarz rywalem Broni IP: *.radom.vectranet.pl 17.08.08, 16:01
            tak się wzruszyłem twoim wpisem ,że prawie się popłakałem .Ku.. co z ciebie za
            lamus!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: radomianin Re: Nieznany Włókniarz rywalem Broni IP: *.31.radom.pilicka.pl 17.08.08, 21:34
              Gość portalu: do radomianin napisał(a):

> tak się wzruszyłem twoim wpisem ,że prawie się popłakałem .Ku.. co z ciebie za
              > lamus!!!!!!!!!!!!!!!!

Taki sam jak z ciebie kibic.......
            • Gość: obserwator Re: Nieznany Włókniarz rywalem Broni IP: *.radom.vectranet.pl 17.08.08, 22:08
              patrzcie jaki odważny na forum wielki kibic, hahaha:) ciekawe czy taki odważny
              jesteś na co dzień? "Internetowy kibicu" daruj sobie wpisy na forum, boś tępy!
              Niestety na mecze ciągle chodzą takie pajace, szkoda, bo piłka to genialny
              spory! Rada miasta powinna zająć się wygonieniem tych małpiszonów z trybun!
        • Gość: zzzzzzzzzzzz Re: Nieznany Włókniarz rywalem Broni IP: *.radom.vectranet.pl 17.08.08, 15:58
          pocałuj mnie w ch..a aż się zabuja !!!!!!!!! O:
          • Gość: obserwator Re: Nieznany Włókniarz rywalem Broni IP: *.radom.vectranet.pl 17.08.08, 22:13
            aleś Ty mocny na forum, ciekawe czy jesteś taki "odważny" normalnie! Aj, szkoda,
            że na piłkę wciąż chodzą takie tępaki, mniej rozwinięte od pawianów! Na
            stadionach przez takich dzikusów boisko jest oddzielone od trybun siatką, na
            którą i tak te małpiszony się wspinają i bujają...żenada!
            • Gość: aa Re: Nieznany Włókniarz rywalem Broni IP: *.gprs.plus.pl 18.08.08, 07:37
              zzzzz - jesteś żałosny, takim powinien być odcinany internet za
              zbyt niskie IQ

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka