Gość: AA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 18:37 Nie ma się czego obawiać - łódzka IV liga jest słaba, w pierwszej kolejce na pięć pojedynków mazowiecko - łódzkich cztery wygrały mazowieckie i padł jeden remis. Broń jest faworytem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ryy Bron! sprawcie mi przyjemnosc IP: *.sanetja.pl 14.08.08, 12:45 i przegrajcie. Ekstatyczniu by juz bylo gdybyscie przegrali 3-0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryy Gola Broniarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.08, 15:10 Przepraszam za moją głupotę ! Włókniarz - Broń 0:2 zresztą meczyki można typować w typerze na stronie Broni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryy Re: Gola Broniarze IP: *.sanetja.pl 14.08.08, 17:39 samobójczego!! włokniarz-bron 2-0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin Re: Gola Broniarze IP: *.31.radom.pilicka.pl 14.08.08, 18:03 Nie podniecaj się tak bardzo i zajmij się typowaniem meczy radomiaczka, Broń w ostatnich 50 meczach ligowych porażkę poniosła tylko jeden raz (na wyjeździe z KS Piaseczno)! Teraz się przekonamy czy tego samego dokona "Zielona Duma Radomia" grając w słabiutkiej lidze na poziomie regionalnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Re: Gola Broniarze IP: *.sanetja.pl 14.08.08, 21:43 masz kompleks Radomiaka, wiesniaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr dwie sprawy IP: *.sanetja.pl 15.08.08, 09:50 1. porównamy liczby wyjazdowe 2. siedziałes kmiocie na jednej trybunie z Koroną Kielce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin Re: dwie sprawy IP: *.31.radom.pilicka.pl 15.08.08, 16:06 1.Mam gdzieś ciebie i twoje liczby wyjazdowe, porównamy wyniki sportowe przecież jak Broń wygrywała wszystko w tej lidze to mnóstwo napinaczy stwierdziło, że to słabiutka liga i radomiak by tam wygrywał po 10:0... Teraz się przekonamy!!! 2.My siedzieliśmy z Polonią, Korona nas nie interesowała a wy? Zróbcie sobie jeszcze jedną mszę z Koroną Kielce i bratajcie się z nimi jeszcze raz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Nieznany Włókniarz rywalem Broni IP: *.domainunused.net 16.08.08, 10:49 macie zgode ze zgoda Korony wiec milcz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin Re: Nieznany Włókniarz rywalem Broni IP: *.31.radom.pilicka.pl 16.08.08, 13:31 Gość portalu: rr napisał(a): > macie zgode ze zgoda Korony wiec milcz. Ty milcz pachołku legii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Baranie IP: *.domainunused.net 16.08.08, 13:34 Od Legii nienawidze bardziej tylko Broni i Korony. Siad psie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzo Nieznany Włókniarz rywalem Broni IP: *.chello.pl 16.08.08, 15:41 wy mieliscie z kszo wiec sam milcz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzo Nieznany Włókniarz rywalem Broni IP: *.chello.pl 16.08.08, 15:43 lyso ci, aj sorki pewnie miales wtedy pieluchy i nie pamietasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uważny Re: Nieznany Włókniarz rywalem Broni IP: *.201.udn.pl 16.08.08, 19:55 Włokniarz - BROŃ RADOM 0:5 www.bronradom.za.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radumiak Re: Nieznany Włókniarz rywalem Broni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.08, 20:37 KSZO nas olało, może spróbujemy zgody z innymi scyzorykami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Kszo to wstyd IP: *.domainunused.net 16.08.08, 21:28 ale nie sa z Kielc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin MAMY LIDERA!!!!!!!! IP: *.31.radom.pilicka.pl 16.08.08, 21:54 Mamy lidera!!! BROŃ RADOM mamy lidera!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T@T Tylko można gratulować, za taki wynik ..... IP: *.chello.pl 16.08.08, 22:17 Chociaż jestem kibicem Radomiaka to uważam, że taki wynik zasługuje na gratulacje. Broń gra dla Radomia tak samo jak i Radomiak. Może, jak wszystko pójdzie "zgodnie z logiką", to może zobaczymy mecze Radomiak - Broń w następnym sezonie i wtedy okaże się, kto jest najlepszy w Radomiu. Boisko zweryfikuje wszystkie, tu wypisane opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tttt kibocowanie Broni to jak IP: *.domainunused.net 17.08.08, 00:51 sluchanie disco polo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: kibocowanie Broni to jak IP: *.radom.vectranet.pl 17.08.08, 11:01 Kibicowanie Radomiakowi to jak kibicowanie San Marino w kwalifikacjach do Mistrzostw (taki sam poziom) - rozwiązać ten dziadowski klubik, w ostatnich latach żadnego progresu, od czasów 2 ligi jest tylko gorzej, teraz jest IV, czyt V liga - żenada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzzzzzzzzz Nieznany Włókniarz rywalem Broni IP: *.radom.vectranet.pl 17.08.08, 11:39 A ja się pytam ilu was było wy ku.. z Narutowicza ilu was było w Konstantynowie !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oberwator Re: Nieznany Włókniarz rywalem Broni IP: *.radom.vectranet.pl 17.08.08, 14:56 Nie jestem ani fanem Radomiaka ani Broni, ale poziom większości kibiców "ziolonych" woła o pomstę do nieba... Do "zzzzzzzzzzz": a ja się Ciebie pytam: Ile masz lat frustracie? ile masz lat? (pewnie z 15 - tak wnioskuję po Twoim wpisie) Zazdrościsz, ze Broń wygrywa, a Twój Radomiak musi grać w lidze okręgowej? Lepiej, żeby Broń wygrywała, a nie zniżała się do poziomu Radomiaka. A Ty lepiej szykuj się! Wakacje się kończą za dwa tygodnie gimnazjalisto z zielonym szalikiem na szyi...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin Re: Nieznany Włókniarz rywalem Broni IP: *.31.radom.pilicka.pl 17.08.08, 15:48 Niestety poziom wypowiedzi nieustannie się obniża (za dużo małolatów dopada do klawiatury). Jak już wcześniej napisałem interesuje mnie wynik sportowy mojego klubu (w tym przypadku Broni) a z zamieszczonych wypowiedzi wynika jasno, że niektórych nie interesuje klub, kibicowanie i atmosfera na stadionie. Można się doszukiwać jakiś zjawisk społecznych uwidacznianych w grupie, psycholog czy psychiatra sprawnie by to wytłumaczył. Określenie "chłopcy z piaskownicy" doskonale oddaje wasz charakter. Opowieści o walecznych herosach jeżdżących na mecze wyjazdowe, na "ustawki", walki z policją, te emocje przy przechodzeniu na sektor przyjezdnych - wszystkie te wspaniałe legendy to doskonała pożywka dla "chłopców z piaskownicy". Tak to po prostu wygląda... Jeżeli kwintesencją meczu jest dla was atak na kibiców gości, zrywanie flag przeciwników i nieustanne dążenie do awantury to nie jesteście facetami ani kibicami, dla mnie jesteście szczeniakami, chłopcami z piaskownicy chcącymi nasikać do cudzej piaskownicy... Tylko gdzieś na samym początku zgubiło się to co najważniejsze - PIŁKA NOŻNA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do radomianin Re: Nieznany Włókniarz rywalem Broni IP: *.radom.vectranet.pl 17.08.08, 16:01 tak się wzruszyłem twoim wpisem ,że prawie się popłakałem .Ku.. co z ciebie za lamus!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin Re: Nieznany Włókniarz rywalem Broni IP: *.31.radom.pilicka.pl 17.08.08, 21:34 Gość portalu: do radomianin napisał(a): > tak się wzruszyłem twoim wpisem ,że prawie się popłakałem .Ku.. co z ciebie za > lamus!!!!!!!!!!!!!!!! Taki sam jak z ciebie kibic....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Nieznany Włókniarz rywalem Broni IP: *.radom.vectranet.pl 17.08.08, 22:08 patrzcie jaki odważny na forum wielki kibic, hahaha:) ciekawe czy taki odważny jesteś na co dzień? "Internetowy kibicu" daruj sobie wpisy na forum, boś tępy! Niestety na mecze ciągle chodzą takie pajace, szkoda, bo piłka to genialny spory! Rada miasta powinna zająć się wygonieniem tych małpiszonów z trybun! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzzzzzzzzzz Re: Nieznany Włókniarz rywalem Broni IP: *.radom.vectranet.pl 17.08.08, 15:58 pocałuj mnie w ch..a aż się zabuja !!!!!!!!! O: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Nieznany Włókniarz rywalem Broni IP: *.radom.vectranet.pl 17.08.08, 22:13 aleś Ty mocny na forum, ciekawe czy jesteś taki "odważny" normalnie! Aj, szkoda, że na piłkę wciąż chodzą takie tępaki, mniej rozwinięte od pawianów! Na stadionach przez takich dzikusów boisko jest oddzielone od trybun siatką, na którą i tak te małpiszony się wspinają i bujają...żenada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Nieznany Włókniarz rywalem Broni IP: *.gprs.plus.pl 18.08.08, 07:37 zzzzz - jesteś żałosny, takim powinien być odcinany internet za zbyt niskie IQ Odpowiedz Link Zgłoś