kriss.s 27.08.08, 20:27 po falstarcie w pierwszym meczu, kolejne pozwalają patrzeć zdecydowanie bardziej optymistycznie na przyszłość radomiaka. oby tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mixi Pięć goli Radomiaka IP: *.radom.vectranet.pl 27.08.08, 22:14 zielono mi, po takich informacjach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T@T Tylko żeby nie popadli w samouwielbienie ......... IP: *.chello.pl 27.08.08, 22:47 Nie ma zapewne takiego kibica Radomiaka, który nie cieszyłby się po przeczytaniu informacji o kolejnym wysokim zwycięstwie Zielonych, ale nie popadajmy w euforię. Te "ograne" przez Radomiaka zespoły, to są drużyny byłej piątej ligi! Z Koroną GK już tak lekko nie było! Jeszcze zupełnie "nie dawno" nam kibicom "śniła się druga liga", więc zalecałbym dalekoidący spokój, po dopiero co dwóch wygranych. Jeszcze przed nami kilkanaście meczy! Zobaczymy jak będzie na koniec rundy jesiennej. Jeśli Radomiak będzie na pierwszym miejscu z kilkupunktową przewagą, to wtedy będzie co świętować. A na dzisiaj gratulacje "za już" i prosimy o powtórkę w każdej następnej rundzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gela Re: Tylko żeby nie popadli w samouwielbienie .... IP: *.radom.pilicka.pl 28.08.08, 08:50 jak dotąd wygląda to bardzo sympatycznie, czy ktoś wie o co chodzi z tą przygodą dyrektora Mosiru na naszym stadionie, wróble ćwierkają że bawił się w gry wojenne z jakimiś malolatami, każdy ma jakieś hobby Odpowiedz Link Zgłoś
gregor13 Re: Tylko żeby nie popadli w samouwielbienie .... 28.08.08, 17:59 Gość portalu: gela napisał(a): > jak dotąd wygląda to bardzo sympatycznie, czy ktoś wie o co chodzi > z tą przygodą dyrektora Mosiru na naszym stadionie, wróble ćwierkają > że bawił się w gry wojenne z jakimiś malolatami, > każdy ma jakieś hobby Ktoś mu podpierniczył szalik Broni, a gość - "poważny" prezes MOSiR-u - zamiast podskoczyć do tego, który mu ten szalik zawinął, w ramach rewanżu ukradł szalik Radomiaka jakiemuś chłopcu, rzekomo po to, aby wymusić zwrot broniarskiego szalika. Tak się zachowuje i taki daje przykład dorosły facet, podkreślam - prezes MOSIR-u. Ten typ reprezentuje poziom betonu według mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin Re: Tylko żeby nie popadli w samouwielbienie .... IP: *.31.radom.pilicka.pl 30.08.08, 01:00 gregor13 napisał: > Ktoś mu podpierniczył szalik Broni, a gość - "poważny" prezes MOSiR-u - zamiast podskoczyć do tego, który mu ten szalik zawinął, w ramach rewanżu ukradł szalik Radomiaka jakiemuś chłopcu, rzekomo po to, aby wymusić zwrot broniarskiego szalika. Nie wziąłeś pod uwagę że Kalinkowski "zielony" szlok oddal właścicielowi, to po pierwsze. Po drugie był w szaliku Broni bo jego syn grał tam mecz właśnie w drużynie Broni więc dziwne by było gdyby kibicował Radomiakowi. A po trzecie bardzo mnie dziwi zachowanie gościa który mu ten szalik ukradł jak i pozostałych "kibiców" Radomiaka będących na tym meczu, chyba wszyscy zapomnieli że to właśnie Kalinkowskiemu podlegają wszystkie obiekty MOSiR-u w tym również stadion przy Struga 63! Facet dostał ładną nagrodę i podziękowanie za utrzymywanie stadionu Radomiaka w należytym stanie... "...Tak się zachowuje i taki daje przykład dorosły facet, podkreślam - prezes MOSIR-u. Ten typ reprezentuje poziom betonu według mnie." Trudno żeby poważny facet gonił po mieście jakiegoś bezmózga który ma gdzieś dobre imię swojego klubu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TRÓJKĄT-BROŃ Pięć goli Radomiaka IP: *.radom.vectranet.pl 28.08.08, 17:41 panowie oby tak dalej za rok derby! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gela Re: Pięć goli Radomiaka IP: *.radom.pilicka.pl 29.08.08, 08:36 wracając do pana prezesa, to niezły z niego kozak, a co do derbów to miło by było zagrać na poziomie nowej II ligi, więc Broń musi się teraz postarać z awansem bo przyszły rok zdominujemy my, a tak poważnie to mam nadzieję że ten weekend też będzie dobry Odpowiedz Link Zgłoś