pola731 10.09.08, 17:11 Jak tam nasza debiutantka? pierwsze dni w żłobku minęły spokojnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lukrecja34 Re: Lukrecja :) 10.09.08, 18:42 zdecydowanie ja zniosłam gorzej niż Anula..mam za sobą parę nieprzespanych nocy i mega-stresa.Ania pięknie je,śpi dobrze,nie płacze (podobno..).tylko dziś jak po nią przyszłam to płakała ale wszystkie dzieciaczki płakały i pani stwierdziła,że zawsze tak jest-jedno ryczy i zaraz ryczą wszystkie.niestety w domu jest rozdrażniona,płaczliwa,nawet na chwilę nie mogę od niej odejść..no cóż-pozostaje nam tylko cierpliwie czekać na poprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
klarysa007 Re: Lukrecja :) 11.09.08, 21:18 Ja co prawda ze żłobkiem doświadczeń nie mam ale nie będę mnożyć wątków z tytułem "Lukrecja" :D Lukrecja, w jakim kolorze masz ten synowski gajer???? Bo ja dziś po spotkaniu w kościele i mnie zaraz........piiiiiii Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: Lukrecja :) 11.09.08, 21:48 czarny ale taki bardziej grafit-tzn. to nie taki kruczoczarny,w delikatne prążki.chyba mam nawet koszulę i krawat.nie muszę dodawać,że gajer jest w stanie idealnym Odpowiedz Link Zgłoś
klarysa007 Re: Lukrecja :) 11.09.08, 23:00 Oooooo to będę musiała obmacać :) Ale raczej kole marca, bo te dziecioki tak rosną, że się nie da przewidzieć rozmiaru :) Dziś sie właśnie dowiedziałam, że u nas bez alb, a garniturki właśnie czarne mają być. Pomysł mi się akurat nie podoba ale cóż mus to mus :) Odpowiedz Link Zgłoś
annobr Re: Lukrecja :) 10.09.08, 20:33 Jak mój Młodziak poszedł do przedszkola prywatnego, bo wiekiem nie łapał się na normalne, miał 2 latka i 3 miesiące. Od razu się zadomowił, a płakał owszem... jak przyszło Mu wracać do domu... :/ Ja również zniosłam to dużo gorzej od Niego. Właściwie to Jemu się bardzo podobało w przedszkolu, a mnie gdzieś kłuło, że nie płacze za mną, lecz za przedszkolem... Choć z drugiej strony się cieszyłam, że tak gładko poszło... :) Odpowiedz Link Zgłoś
pola731 Re: Lukrecja :) 11.09.08, 22:16 potrzebny garnitur komunijny? ja mam granatowy z Sunset suits - na 140 cm Odpowiedz Link Zgłoś
klarysa007 Re: Lukrecja :) 11.09.08, 23:02 Hihihi To na wiosnę czeka mnie mnóstwo mierzenia :) Tyle, że Młody teraz 140 nosi więc w maju może być ciut za mało. Tyle, że te rozmiarówki to o kant d.. potłuc. Zawsze mierzyć trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: Lukrecja :) 12.09.08, 12:00 pomierzysz-zobaczysz..mój syn jak sama widziałaś z tych chudych i wysokich,gajer chyba na 146.mierzyć trzeba faktycznie ok. marca-wcześniej nie ma to większego sensu Odpowiedz Link Zgłoś
myszka578 Re: Lukrecja :) 12.09.08, 16:29 Lukrecjo jak tam zdrówko Anulki?? I jak minęła zeszła noc?? Ania lepiej spała. Swoją drogą duże brawa dla niej, bo dzielna z niej dziewczynka:) Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: Lukrecja :) 12.09.08, 16:49 dziś kiepsko-gil po pas,siedzimy w domu ale spała lepiej bo wczoraj zapuszczałam jej krople do noska Odpowiedz Link Zgłoś
pola731 Re: Lukrecja :) 12.09.08, 19:47 przejdzie Jej szybko , trzymamy kciuki:) Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: Lukrecja :) 14.09.08, 11:31 ech-ciągle smarkata ale za to już w lepszym humorze:))niestety-wyciąganie gluta gruszką to dramat,zapuszczanie kropli również.. dzięki za pamięć Odpowiedz Link Zgłoś
pola731 Re: Lukrecja :) 14.09.08, 13:01 tak sobie myślę - ucz ją prychać jak kot - jak wypycha powietrze to doskonale oczyszcza nosek - ja przy chłopakach nie używałam gruszki a katarów przeszli tyle , że nie zliczę - szybko nauczyli sie wydmuchiwać nos - na początku to mało estetyczne ale za to skuteczne i bez płaczu:) zdrówka dla mojej imienniczki:))) Odpowiedz Link Zgłoś