Gość: Renka IP: *.internet.radom.pl 24.09.08, 22:23 Proszę o kontkat odpowiedzialne osoby,ktore w przyjemny spsób chcą "dorobic","dobrzez zarobić",wybic się i być niezależnym". tel. 602-104-498 e-mail myszkajestsuper@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pyska245@.wp.pl Re: Praca w Avonie-od "teraz" IP: *.elk.mm.pl 13.08.09, 22:33 chcem zostać kolsuntantą w avonie prosze o propozycje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elvis Re: Praca w Avonie-od "teraz" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.09, 22:40 Myszka ty naciągaro spier..laj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: Praca w Avonie-od "teraz"-do elvisa IP: *.ats.pl 15.08.09, 10:45 Witam Jezeli tak kogoś nazywasz-to sam nim jesteś. A praca jest uczciwa-wszystko zależy od Ciebie-Twojego zaangazowania a można-Można i zarobic bardzo Wiele. polecam i zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renka Re: Praca w Avonie-od "teraz" IP: *.ats.pl 21.08.09, 21:40 witaj-podaj proszę numer telefonu,wiadomość na Twój adres nie może wyjść. PZDR :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Praca w Avonie-od "teraz" IP: *.infoplus.com.pl 30.08.09, 23:09 kosmetyki raczej z bardzo sredniej/ niskiej polki, glownie dla nastolatek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renka Re: Praca w Avonie-od "teraz" IP: *.ats.pl 01.09.09, 19:57 Oj-Kobitko,bardzo się mylisz seria SSS-z jedwabiem,zmysłowe nawilzenie-ktore naprawdę Nawilza -świetne tusze -seria Solutions-drodzaje dla kazdego wieku i typu cery -Wspaniałe "zapachy"-trwałe! -Doskonała linia męska"for Men" --szminki-z minerałami,ze zlotem. -kosmetyka kolorowa dla nastolatek"color trend" Seria Anew-tańszy odpowiednik Vischi -nowośc w Anew-emulsja z bioaktywnym złotem-sprzedaje sie niesamowicie -Anew dla 30+ Anew dla 45+ Anew da 50+ Anew -krem na popękane naczynka-Rewelacja!!! -Solutions-do regeneracji biustu-smam na sobie srawdziłam,jestem po trzecg\h ciążach i karmieniach każdego dziecka po dwa lata-wiec biust-kapota a po Solutions-robi sie naprężony,smukły-mam Biust!!! -seria Clearskin--rewelka!! -Wspaniała seria Planet Spa-no cos niesamowitego -dla alergików-seria liiv botanicals -Swietna biżuteria --z produktami Avon -masz doskonała stylizację -perfekcyjną -Doskonałe kremy do stóp....itd.... Bardzo Polecam Odpowiedz Link Zgłoś