Gość: gostek IP: *.radom.pl 14.10.03, 22:35 no wlasnie jakie polecacie ?? i jakie panie w nich pracujace.oraz jakie sa ceny .prosze o dane Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krysek Re: AGENCJE TOWARZYSKIE w RADOMIU IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 15.10.03, 06:37 najlepsza agencja to zdrowy rozsądek.......chyba , że lubisz takie przyjemności jak hif syf itp.pozdr.krysek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: AGENCJE TOWARZYSKIE w RADOMIU IP: *.radom.pl 15.10.03, 23:20 i co nikogo kto by cos napisał?? buuuu Odpowiedz Link Zgłoś
przeciszczykiewicz Re: AGENCJE TOWARZYSKIE w RADOMIU 26.10.03, 22:03 Prezydent Warszawy wydal wojne tym przybytkom wszelkiej zarazy i wystepku, kiedy u nas wladze zauwaza ten problem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jebaka Re: AGENCJE TOWARZYSKIE w RADOMIU IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.03, 23:31 Zdecydowanie polecam VENUS przy ul.Warszawskiej i panią o wdzięcznym pseudonimie artystycznym Shazza Odpowiedz Link Zgłoś
janwajs Re: AGENCJE TOWARZYSKIE w RADOMIU 21.01.04, 09:13 byłeś? i co ciekawego Ona proponuje ,jakie ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: AGENCJE TOWARZYSKIE w RADOMIU IP: *.tkdami.net / 172.16.12.* 23.11.03, 16:56 Nazwijcie to Burdel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zga Re: AGENCJE TOWARZYSKIE w RADOMIU IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.12.03, 16:20 Jakie agencje toz to Burdele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Picho Re: AGENCJE TOWARZYSKIE w RADOMIU IP: *.udn.pl 24.01.04, 23:19 Z takich przybytków korzystają faceci dla których poderwanie normalnej kobiety jest morzem do przepłynięcia wpław. Ja nie mam tego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
mea Re: AGENCJE TOWARZYSKIE w RADOMIU 03.07.04, 00:57 Matko! Nagle sami obroncy pseudomoralnosci i narcyze - "ja czegos takiego nie potrzebuje"! Chlopak zadal normalne pytanie i fajnie byloby mu odpowiedziec- NORMALNIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farciarz Re: AGENCJE TOWARZYSKIE w RADOMIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 23:12 Po co wam agencje towarzyskie? "Ekstra" panienki stoją w lesie skaryszewskim - między Iłżą a Skaryszewem. Podobno maja przystępne ceny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: AGENCJE TOWARZYSKIE w RADOMIU IP: *.udn.pl 19.08.04, 12:43 no wlasnie... mnie tez to interesuje, tylko ze chodzi mi o Panow, jako "usluge" Nie chce podrywac czy dac sie poderwac, a zwiazek mnie nie interesuje, chce miec spokoj. Wiec kto wie, czy w jakiejs agencji sa faceci do wynajecia? Wole przyjsc, zaplacic, skorzystac i miec spokoj:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenoms Re: AGENCJE TOWARZYSKIE w RADOMIU IP: 193.111.144.* 20.08.04, 02:05 Może porozmawiamy ? Chyba mam ten sam problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: AGENCJE TOWARZYSKIE w RADOMIU IP: *.lodz.dialog.net.pl 27.08.04, 13:38 Jeśli jestes naprawdę zainteresowana niezobowiązujęcym układem to napisz.Mam34 jestem kulturalnym facetem i w chwili obecnej nie jestem zainteresowanym stałym związkiem.Lubię natomiast sprawiać przyjemność kobietom.napisz więc proszę mike.hagen@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: AGENCJE TOWARZYSKIE w RADOMIU IP: *.dip.t-dialin.net 03.02.05, 00:46 Mnie tez chodzi o panow miedzy 30-40.czy sa jakies Agencje? Chcialabym skorzystac i tez miec swiety spokuj-bez zobowiazan. Odpowiedz Link Zgłoś
adamwiktor Re: AGENCJE TOWARZYSKIE w RADOMIU 09.03.05, 12:26 Dziewczyny? Chcecie dobrze, tanio , solidnie i przyjemnie spędzić czas? Napiszcie do mnie. adawiktor@NOSPAM.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
adamwiktor Re: AGENCJE TOWARZYSKIE w RADOMIU 09.03.05, 12:32 Dziewczyny,kobiety? ZAPRASZAM. adamwiktor@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: AGENCJE TOWARZYSKIE w RADOMIU IP: *.dip.t-dialin.net 10.06.05, 16:00 Dziekuje Adamwiktorowi i Erwinowi-juz nieaktualne,kogos juz znalazlam.Ale nie martwcie sie,moze kolezanka z gory jest jeszcze wolna-ta "zainteresowana". Pozdrawiam single !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ERWIN Re: AGENCJE TOWARZYSKIE w RADOMIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 15:33 JEŚLI POTRZEBUJESZ CHŁOPAKA DO ZASPOKOJENIA POTRZEB TO DZWON 504091920 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny facet Re: AGENCJE TOWARZYSKIE w RADOMIU IP: *.localnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 13:43 jestem przystojnym 26 latkiem i jestem do bezplatnego wynajecia dla dyskretnej pani.piszcie looken@op.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: AGENCJE TOWARZYSKIE w RADOMIU IP: *.ghnet.pl / 193.111.144.* 15.03.05, 11:07 A ja potrzebuję faceta. Faktycznie w Radomiu nie ma takich męskich agencji,a zainteresowane kobiety są na pewno.Mój mąż często przebywa w delegacji i wcale się tam nie nudzi!!! chętnie poznam kogoś. jażeli nie jesteś podobny do Banderasa to nie masz po co pisać.mój nrGG.4500965. pamiętaj żeby wysłać zdjęcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajemnicza 29 a może ? IP: *.udn.pl 22.06.05, 16:44 po co wam kobiety z agencji ?? możecie przecież znaleśc jakąś jedną kobietę której pomożecie finansowo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: a może ? IP: 80.249.0.* 09.07.05, 15:32 tylko jak ja znależć jestem zainteresowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajemnicza Re: a może ? IP: 82.139.8.* 08.08.05, 22:33 Wiesz....rózne są metody..przez net...z gazet....hm..pokombinuj ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piszczykiewicz Re: a może ? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.03.06, 05:00 mialy byc informacje dla panow o agecji a zrobilo sie towarzystwo wzajemnej adoracji a na poczatku wszyscy byli swieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtajemniczony debill IP: *.22.radom.pilicka.pl 21.04.06, 13:14 tu wiedz wpisał sie jakiś niby klijęt shazy ciekawe tylko gdzie ją widziałes ,no chyba ze w kryminale bo chyba jak wiesz pani ta siedzi juz około 3 lat, za próbe zabójstwa debilu,co za idioci Odpowiedz Link Zgłoś