k.turskaa 08.10.08, 22:41 witam! jestem zainteresowana zajęciami z dogoterapii dla mojego dziecka. Czy w Radomiu są takie? i gdzie? proszę o namiary Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M Re: dogoterapia IP: *.stat.gov.pl 09.10.08, 09:15 Mój sąsiad jeździł ze swoją suką Husky na taki kurs. Podpytłem go, nr tel. wysyłam na priva Serdeczne pozdrowienia M Odpowiedz Link Zgłoś
lelec7 Re: dogoterapia 09.10.08, 09:20 heh, nie ma na priva. Podaję nr telefonu dyplomowanego dogoterapeuty: sześćset, osiemset dziewięćdziesiąt pięć, zero dziewięćdziesiąt jeden. Serdeczne pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zewa Re: dogoterapia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.08, 09:56 dyplomowany dogoterapeuta z czego ma dyplom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: dogoterapia IP: *.stat.gov.pl 09.10.08, 12:54 Z czego dyplom? Skończył kurs razem z psem, i mają dyplom. Wiem, że uczestniczyli już w zajęciach przed rozpoczęciem kursu. Serdeczne pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zewa Re: dogoterapia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.08, 16:27 na terapeutę kurs to trochę mało. Natomiast na dogo- z pewnością wystarczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michcio Re: dogoterapia IP: *.adsl.inetia.pl 07.03.09, 21:18 prowadzę zajęcia z dogoterapi w Przedszkolu integracyjnym na Oś. Borki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michcio Re: dogoterapia IP: *.adsl.inetia.pl 07.03.09, 21:26 prowadzę zajęcia z dogoterapi w Przedszkolu integracyjnym na Oś. Borki.jmpogodzinki@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś