Gość: EMEN IP: *.radom.pl 15.01.02, 16:36 Drodzy Internauci! Prosimy Was o wszelkie uwagi dotyczące reklamy w Internecie a zwłaszcza mailing'u. Może macie jakieś nowe pomysły? Pozdrawiamy serdecznie EMEN Marketing Polska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: EMEN Re: Co Internauci sądzą o mailing'u? IP: *.radom.pl 15.01.02, 17:36 Dziękujemy za odpowiedź, ale czy uważasz że jest jakaś forma mailing'u, która mogłaby być skuteczna i jednocześnie nie drażnić? Jaką formę reklamy na swoim koncie pocztowym czytałbyś najchętniej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: at Re: Co Internauci sądzą o mailing'u? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 15.01.02, 21:32 Jestem zdecydowanym przeciwnikiem jakiejkolwiek formy spamu, w tym mailingu. Na konto pocztowe mojej firmy co dzień przychodzi kilkanaście takich postów. Najbardziej upierdliwe są zagraniczne, ale ilość krajowych niestety rośnie. Dochodzi do tego, że pisząc np. na grupy dyskusyjne używam tymczasowego adresu, który zlikwiduję, gdy zostanie "pozyskany" przez spamerów i zastępuję go nowym. Gdyby to zależało ode mnie, to wprowadziłbym zakaz jakiegokolwiek spamu, także papierowego (tony makulatury pod dzwiami) i telefonicznego (np. agenci ubezpieczeniowi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EMEN Re: Co Internauci sądzą o mailing'u? IP: *.radom.pl 16.01.02, 10:17 Witam i dziękujemy!!! Bardzo nas jednak dziwi, że aż taka ilość dziennie przychodzi ich na Pańskie konto! Wiele też zależy od administratora, gdyż istnieje możliwość automatycznego wykasowania jakiejkolwiek formy mailingu na serwerze tym bardziej firmowym. Jasne jest bowiem że pracownik sasypywany mailingiem w godzinach pracy wykazuje mniejszą "produktywność" tracąc czas na ich czytanie bądź też ich kasowanie. Inna sprawa dotyczy kont komercyjnych gdzie sami godzimy się w umowie na otrzymywanie reklam oraz udostępnienie swoich danych innym firmom. Pozdrawiamy serdecznie Zespół EMEN Marketing Polska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Co Internauci sądzą o mailing'u? IP: 192.168.1.* 26.01.02, 17:30 Uważam że warto jest czytać ale pod warunkiem, że jest na temat czegoś co mnie interesuje. Fajnie byłoby wymyśleć jakąś zupełnie nową formę reklamy w internecie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś