urologia123 16.10.08, 18:25 autorce tekstu gratuluję poziomu dziennikarstwa; Pani Magdo może Fakt, albo Super Express? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: luzak Re: policyjny hilux IP: *.ats.pl 16.10.08, 23:07 Wyluzuj kolo fajny tekścior~! Odpowiedz Link Zgłoś
dolnapa Re: policyjny hilux 16.10.08, 23:35 Bardzo dobry tekst. Ja od jakiegoś czasu zbieram zdjęcia ignorantów i bezczelnych gliniarzy, którzy mają sobie nic z przepisów i myślą, ze są nie wiadomo kim. Niebawem je tu wrzucę jak znajdę chwilkę. Polecam kazdemu robienie zdjęć i umieszczanie ich w gazecie, to może wtedy wreszcie zacznie sie w tym mieście robic normalnie. Nie bedzie jakiś młotek się woził, tylko dlatego, ze ma mundur i wszystkich gdzieś. To juz nei te czasy. A wypowiedź pana Kaczmarka łagodnie mówiąc śmieszna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żbik Re: policyjny hilux IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.08, 23:32 Pewnie niech spadają te krawężniki z naszego miasta.Żądam powrotu radomskiej bandytki,bo wtedy czułem się bezpiecznie jak rządził ps.Pluszak i reszta ekipy siedząca w knajpach.Autorce tekstu i kilku forumowiczom trochę się popier...... od nadmiernej demokracji (anarchii) w tym kraju i bawią się w donoszenie na poziomie ormo,bo się pies zesr.. ,a jak babie torbe wyrwią to łeb odwracają w drugą stronę,bo tak bezpieczniej,nie trza chodzić po sądach,być przesłuchiwanym czy mieć wybite szyby w mieszkaniu.W końcu musi być jakiś chłopiec do bicia i nowy nius rodem z faktu.I można się bezpiecznie na koniec położyć spać,a wieczorem w pozamykanym mieszkanku przemienić sie w herosa i dokopać wszystkim jako obywatel uciemiężony prześladowany kiedyś przez komunę.Chce mi sie wymiotować nie wiem czy dobiegne do wc.Cholerny radomski zaścianek w którym tylko pieprzą o polityce i przesladowaniach.Prowincjonalne miasto na mapie Polski.Pozdrawiam was komuszki,prawicuszki,czarnuszki,cwaniaki,złodzieje.Szacunek dla ludzi co wyjechali z tego grajdołka. Odpowiedz Link Zgłoś