Dodaj do ulubionych

Dom weselny w Osuchowie

IP: *.cust.tele2.pl 22.10.08, 20:14
Czesc!
Obecnie poszukuję jakiejs fajnej sali na wesele na 2010 i mam jeszcze troszke czasu i mysle o wynajeciu sali w Osuchowie. Z wygladu jest bardzo ladna (wiem bo ja ogladalam). Ale nie wiem jak sie sprawdza podczas przyjecia. Co innego jest widziec pusta i nieudekorowana, niz jak juz jest pelna ludzi, oswietlona podczas przyjecia, z zastawionymi stolami. No i ciekawa jestem jak sie sprawdza sala do tanca. Ale jesli ktos tam bawil sie na weselu to prosze bardzo o Wasze opinie na jej temat. No i jak wlasciciele?
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: asia Re: Dom weselny w Osuchowie IP: *.46.udn.pl 23.10.08, 23:48
      mnie sie osobiscie ta sala wogole nie podoba!!!jest wiele innych o
      duzo fajniejszych a w dodatku na takim zadupiu
      • Gość: a Re: Dom weselny w Osuchowie IP: *.2.algo.radman.pl 22.01.09, 21:25
        ja uważam to samo jest słaba niema klimy ani ogrzewania plusem jest tylko to że
        są dechy do tańca a cena też za duża jak na tą salę
        • Gość: iza Re: Dom weselny w Osuchowie IP: *.2.algo.radman.pl 22.01.09, 21:28
          też zgadzam się z tymi opinią w pobliżu lepsza jest sala w odechowie TWIST
          • Gość: Andzia Re: Dom weselny w Osuchowie IP: *.centertel.pl 02.11.09, 10:56
            Hej... Wiecie co, w tyłkach wam się poprzewracało... Byłam na niejednym weselu z klimą i co, nawet LeśnyDwór wymiękł przy gościach którym wiało prosto w plecy, nic miłego... a dechy, fakt, to duży plus po tym, jak wyrżnęłam orła na panelach w Twiście,a nie byłam jedyna... acha, ja bylam w Twiście na weselu z obsadą 200 gości i jak jadły dwie osoby obok mnie, to musiałam poczekać, bo nie było gdzie łokcia wcisnąc.. No, ale Wasz wybór, są gusta i guściki... Zawsze można się zdecydować na którąś z sal "dla mieszczuchów" w Radomiu, za jakieś 400zł od pary i z każdy innym sztućcem przy talerzyku... ale czy to jest ważne?? Aby wódka sę lała, prawda????
            • Gość: Kasia Re: Dom weselny w Osuchowie IP: 94.75.87.* 11.11.09, 21:43
              Hej;)
              No cóż, pozostaje mi zgodzić się z "Adzią", byłam tam na Sylwestrze w zeszłym roku i w tym też planuję;) Jeśli chcesz tam zrobić wesele, Magdaleno, to chyba najlepszy sposób na sprawdzenie sali, to zrobić to osobiście na Sylwku na przykład;D Pozdraiam;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka