Gość: minia IP: *.31.radom.pilicka.pl 07.11.08, 11:00 Gdzie można spedzic fajnego Suwestra w Radomiu? Ktoś wie gdzie są organizowane impresy Sylwestrowe? Interesują mnie restauracje i lokale itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: Sylwester w Radomiu? IP: *.21.radom.pilicka.pl 25.11.08, 11:35 ja tez jestem zainteresowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aza Re: Sylwester w Radomiu? IP: 193.111.147.* 01.12.08, 10:04 Krótkie pytanie do wyboru: Maxima (Wolanów); Pod Różami (Jedlnia); Hotel Wsola. Który lokal i imprezę polecacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Sylwester w Radomiu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.08, 10:15 wiem na 100% że w jedlni pod różami będzie impreza na najwyższym poziomie, zawsze tam tak jest, jedzenie cudo, tylko ze mnie odstrasza cena za parę - 600 zł, wiec chyba podziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nestor Polecam Jawor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.09, 15:31 Sala bardzo ładna, jedzenie i obsługa bez zastrzeżeń, nie wiem tylko kto będzie grał. Dobrze by było gdyby organizatorzy ujawnili nazwy orkiestr na forum radom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Sylwester w Radomiu? IP: *.gprs.plus.pl 02.12.08, 21:45 Odradzam Wsolę , na ostatnim Sylwestrze było bardzo ciasno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek Re: Sylwester w Radomiu? IP: *.radom.pilicka.pl 01.12.08, 10:20 Bardzo dobrze zapowiada sie sylwester w sali JAWOR w Lesiowie. Duzy parkiet, dobry kucharz i podobno ma być zespól grający dobrze i na żywo! Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agunia Re: Sylwester w Radomiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 13:16 heh...widze ktoś poleca Jawora...najpier niech napisze cene jaka jest....za taka cene wolabym sie bawic w lepszym lokalu niz tam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka82 Re: Sylwester w Radomiu? IP: *.acn.waw.pl 03.12.08, 11:07 Jak wysoka jest ta cena? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Sylwester w Radomiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 13:17 my idziemy do fantazji w Milejowicach, w tym roku przy d.j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Sylwester w Radomiu? IP: *.46.udn.pl 03.12.08, 10:39 odradzam kazdemu sale w Kotarwicach jedzenie do kitu,orkiestra tez,lokal porazka ciasno jak "w puszce z sardynkami":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Sylwester w Radomiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.08, 19:19 W domu weselnym "Sołtykowski Dworek" w Sołtykowie organizują sylwestra. tel. 512-207-368 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tancerka hawajska A co proponuje Cyganeria Staniszewskiewgo w Skary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.08, 21:14 Jak ma być w Cyganerii ?dwa - trzy lata temu było super .Ale czy ten sam organizator??/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: largo cizia Re: A co proponuje Cyganeria Staniszewskiewgo w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 11:55 A będą podawac w szklonkach zur skarysiewski z zasmażkĄ oraz kaszana s pod dyszla .A WSIO NA LUDOWO Z KMINEM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariuszek Re: A co proponuje Cyganeria Staniszewskiewgo w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.09, 12:57 Witam "Tancerka Hawajska" jeżeli interesuje cię Sylwester w Cyganerii Zapraszam na www.cyganeria.pl znajdziesz tam wszystko na jego temat mogę dodać że pojawiła się piąta sala do wyboru. Organizator się nie zmienił wciąż ten sam, więc świetna zabawa gwarantowana. Mogę dodać że lokal przeszedł modernizację jest więcej toalet i miejsca do tańczenia. Aha organizator zmniejszył liczbę miejsc na rzecz komfortu klientów. Pozdrawiam serdecznie całe forum i życzę miłej zabawy w nowy rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aza Re: Sylwester w Radomiu? IP: 193.111.147.* 12.12.08, 08:23 Postawilam w tym roku na Maximę w Wolanowie. Pozostaje mieć nadzieję że niespodziewany wyjazd współwłaściciela do Wrocławia nie zmieni moich planów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anek Re: Sylwester w Radomiu? IP: *.31.radom.pilicka.pl 13.12.08, 16:05 a co sądzicie o sylwestrze w casello ktos był na poprzednim sylwestrze wybieram sie tem w kilka par ,słyszałam pozytywne opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek Re: Sylwester w Radomiu? IP: *.radom.pilicka.pl 17.12.08, 07:12 W JAWORZE Kolonia Lesiów aktualnie cena 450 zlotych za pare. Moim zdaniem ten lokal wcale nie ustępuje wielu radomskim. Ma plusy w postaci porządnej sali do tańca, toalet gdzie nie trzeba czekac w kolejce, jest blisko a obsluga wie co ma robic jak ma gosci na sali. Co do dodatkowych informacji trzeba siegnąć po komorke i zadzwonic do źródła 509 504 202. Ważne żeby zabrac na impreze dobry humor i ochote do zabawy a nie patrzec gdzie mozna znaleźć jakieś braki. Pozdro - może sie spotkamy i dobrze spedzimy sylwestra :))) właśnie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
b-e-a-t-a1 Re: Sylwester w Radomiu? 20.10.09, 15:18 Witam!!!!czy ktoś już myśli o tegorocznym sylwestrze???ma ktoś jakąś propozycje??interesują mnie bale sylwestrowe na sali lub w restauracji!!!PISZCIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Sylwester w Radomiu? IP: *.ghnet.pl 27.10.09, 00:37 oj wy głupie i tępe cip.. jedna przez drugą chwali sie jak na wiejskiej zabawie która spędzi sylwka w droższej budzie, lepiej wracajcie do kopania kartofli a nie udawajcie wielkie panie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariuszek Re: Sylwester w Radomiu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.09, 12:54 Witam "Tancerka Hawajska" jeżeli interesuje cię Sylwester w Cyganerii Zapraszam na www.cyganeria.pl znajdziesz tam wszystko na jego temat mogę dodać że pojawiła się piąta sala do wyboru. Organizator się nie zmienił wciąż ten sam, więc świetna zabawa gwarantowana. Mogę dodać że lokal przeszedł modernizację jest więcej toalet i miejsca do tańczenia. Aha organizator zmniejszył liczbę miejsc na rzecz komfortu klientów. Pozdrawiam serdecznie całe forum i życzę miłej zabawy w nowy rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Sylwester w Radomiu? IP: *.radom.vectranet.pl 27.10.09, 12:44 a ja w Kaskadzie na Wolanowskiej:)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś