Dodaj do ulubionych

Radomscy " drajwerzy:

IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.03, 18:16
jeju, dramat skandal i to do x potegi... przeprowadzilem sie z wawy do radomia
( a tak wiem ciekawe a jednak:> i powiem jedno..kierowcy z radomia...to
skandal i dramat niemaja pojecia o wyobrazeniu...niewiem skad sie to bierze,
zapewne z burackiego pochodzenia...i z jazdy raczymi vw jetta rocznik
1984...boze te racze polonezy i inne helmuty na lewym pasie..ludzie...polska
sie z was smieje, a wasza jazda ...jeju..poniedzialek rano cala wioska jedzie
do pracy w wawie..w piatek cala wioska radomska jedzie do
siebie..wyluzujcie...zjezdzajcie..dbajcie o image Radomia, bowiem Radom sam w
sobie jest calkiem ok...
Obserwuj wątek
    • amadeo13 Re: Radomscy " drajwerzy: 05.11.03, 12:47
      spadaj bucu. Jesli ktos psuje opinie miasta to ty. Siadz sobie w samochod i
      jedź, jedź aż do Mińska. I nie wracaj!!!!!
      • Gość: LOLROTFL Re: Radomscy " drajwerzy: IP: *.acn.waw.pl 07.11.03, 18:19
        e costy, amadeo13, wyluzuj, wiem ze prawda w oczy kole, ale zeby mnie az do
        Mińska.. ;-)
    • Gość: Stokrotka Re: Radomscy " drajwerzy: IP: *.udn.pl 05.11.03, 12:56
      Musisz być strasznie zdesperowany, skoro zdecydowałeś się na Radom. Pozdrawiam
      serdecznie:)Te Radumskie tłumoki Cię zeżrą.
      • Gość: LOLROTFL Re: Radomscy " drajwerzy: IP: *.acn.waw.pl 07.11.03, 18:20
        desperacja 0, mozliwosc wyboru 10 ;-) a ze akurat Radom..coz ;-)
    • Gość: kierowca Re: Radomscy ' drajwerzy: IP: *.radom.pilickanet.pl 05.11.03, 13:04
      Gość portalu: LOLROTFL napisał(a):

> jeju, dramat skandal i to do x potegi... przeprowadzilem sie z wawy do radomia
      > ( a tak wiem ciekawe a jednak:> i powiem jedno..kierowcy z radomia...to
      > skandal i dramat niemaja pojecia o wyobrazeniu...niewiem skad sie to bierze,
      > zapewne z burackiego pochodzenia...i z jazdy raczymi vw jetta rocznik
      > 1984...boze te racze polonezy i inne helmuty na lewym pasie..ludzie...polska
      > sie z was smieje, a wasza jazda ...jeju..poniedzialek rano cala wioska jedzie
      > do pracy w wawie..w piatek cala wioska radomska jedzie do
      > siebie..wyluzujcie...zjezdzajcie..dbajcie o image Radomia, bowiem Radom sam w
      > sobie jest calkiem ok...

Hej, hej panisko z wa-wy, słomka w bucikach już sie schowała, a nie tak dawno
      śmigałes pewnie maluszkiem a teraz ptrzesiadłeś się na furę z wyższej półki i
      co kompleksik minął. Szczere wyrazy współczucia z powodu długiego mieszkania w
      wa-wie.
      • Gość: LOLROTFL Re: Radomscy ' drajwerzy: IP: *.acn.waw.pl 07.11.03, 18:23
        hehe, slomy niestwierdzono, maluszka tak, ale jakies 8 lat temu( ah co to byla
        za fura, zielony kubelkowe fotele:). Moja opinia natomiast jak widze zabolala,
        ale to i dobrze, moze spadnei ilosc jezdzacych lewym pasem zagazowanych
        maluchow ;-)
      • Gość: połamanelustro Re: Radomscy ' drajwerzy: IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 07.11.03, 18:41
        Ja się tam nie znam...ale Radom słynie dla mnie z dwóch rzeczy: z taniego
        żarcia, picia i chamstwa na ulicach wieczorową porą.
        Moja ostatnia wizyta (z innych względów niesłychanie udana) skończyła się
        urwaniem lustra w moim bolidzie. Jakiś obszczymurek miał akurat przejście do
        toalety..tfu..śmietnika.
        Ale mówię - R-city to piękne miasto dla nas warszawiaków. Tanizna. Ale to
        pewnie przez biedę....
    • bawarczyk.pl Re: Radomscy " drajwerzy: 05.11.03, 13:21
      To wlasnie warszwawka (pisane z malej) wyzera wszystkie pieniadze z kasy
      wojewodztwa i nic nie zostaje dla Radomia. Tacy ludzie jak ty sa doskonalym
      przykladem klasycznego wazniactwa. Jezeli ci sie nie podoba w Radomiu to
      zmykaj tam, skad przyszedles i nie psuj Nam opini. Takim jak ty mowimy "adios"!
      Co cie sklonilo do napisania tej opini? Masz kompleksy?
      • Gość: omfik Re: Radomscy ' drajwerzy: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 19:19
        Mysle, ze kolega chcial sie pochwalic jedynie
        mistrzowskim poslugiwaniem sie jezykiem polskim, a
        zwlaszcza ortografia.;]
        • Gość: seba Re: Radomscy ' drajwerzy: IP: *.udn.pl 06.11.03, 23:15
          Popieram go a jestem rodowitym radomianinem .
          Jezeli toczysz sie jeden z drugim pojazdem, który nie jest za szybki to zjedz
          qrwa mac na prawy pas i daj jechac innym . Tyle tylko ze to chyba niemozliwe
          jak panisko siedzi za fajerą wartburba czy innej poloneziny i on
          bedzie "jechoł" jak mu sie "podobo"
        • Gość: LOLROTFL Re: Radomscy ' drajwerzy: IP: *.acn.waw.pl 07.11.03, 18:24
          dokladnie ortografia rules.. ;-) powiedz udalo mi sie pochwalic " mistrzowskim
          poslugiwaniem sie jezykiem polskim"? abstrahujac od ąi ę? ;-)
          • Gość: zwolennik Re: Radomscy ' drajwerzy: IP: 203.185.255.* 10.11.03, 05:37
            Hej, podobasz mi sie. Nareszcie ktos odwazny. Nie przejmuj sie wcale zadna
            krytyka dlatego ze "ich" "tych" prawda w oczy kole. Jestem z Toba i oby nas
            bylo wiecej aby zaradzic temu chamstwu w Radomiu. Niech to sie wreszcie skonczy.
      • Gość: LOLROTFL Re: Radomscy " drajwerzy: IP: *.acn.waw.pl 07.11.03, 18:26
        Kompleksow ci u mnie dostatek, a co mnie naprawde zmusilo, no coz..smiadomosc,
        ze to co napisalem to prawda..niestety :(
    • Gość: Antonio Re: Radomscy " drajwerzy: IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.11.03, 18:47
      Słuchaj no waść...no trudno nie przyznać Ci racji...
      Mam znajomego policjanta, z Grójca.
      Ostatnio opowiedziałem mu historię jak to jakiś buc na Krakowskiej najpierw
      mnie sqrwił przez okno, ze mu wjechałem na zwężeniu (roboty drogowe) przed
      maskę przy prędkości 10km/h, a potem sam ciągnał się 60km/h, jak inni jechałi
      80. Więc ów policjant powiedział, że takie chamy to tylko w Radomiu...wręcz
      musi Radom. Ponoć jak zatrzymują buca, to a Radomia.
      A ja - nieeee- ten był z Polski, pewnie Wrocław bo miał numer na WR ;-))))

Antonio
      • Gość: 126 p BIS Re: Radomscy ' drajwerzy: IP: *.internet.radom.pl 07.11.03, 20:14
        A ja nigdy nie zjadę na pobocze, żeby jakiemuś dupkowi ustąpić miejsca tym
        bardziej, jeśli mam przekroczyć linię ciągłą. Bo to mnie policja ukarze
        mandatem, poza tym to prowadzi do niebezpiecznych sytuacji np. wyprzedzanie na
        trzeciego jeśli Ci się spieszy to jedz pociągiem.
        • Gość: LOLROTFL Re: Radomscy ' drajwerzy: IP: *.aster.pl / *.acn.pl 07.11.03, 20:34
          > A ja nigdy nie zjadę na pobocze, żeby jakiemuś dupkowi ustąpić miejsca tym
          > bardziej, jeśli mam przekroczyć linię ciągłą. Bo to mnie policja ukarze
          > mandatem, poza tym to prowadzi do niebezpiecznych sytuacji np. wyprzedzanie
          na
          > trzeciego jeśli Ci się spieszy to jedz pociągiem.

tak tak..balonem....a tak serio, w przedstawionej przez ciebie sytuacji to ok,
          masz racje, ale na dwupasmowce to chyba zjedziesz..no powiedz ze tak.. :->
          A co do niebezpiecznych sytuacji..wyprzedzania na 3-ego itd..co ty? boisz sie?
          z radomias jest i boisz sie ;-)
          • Gość: Pello Re: Radomscy ' drajwerzy: IP: *.internet.radom.pl 07.11.03, 20:45
            Radomscy drajwerzy kontra wenezuelscy kawosze, hiszpańscy alfonsi kontra
            warszawskie sprzątaczki. Ciekawe jak dlugo jeszcze będzie trwał taki festiwal
            uogólnień. Już nie chce mi się pisać takich banałów, że ludzie są tak samo
            różni jak ich upodobania i umiejętności. Ostatni na forum auto-moto była
            dyskusja czy kierowcy Skód Fabia to buraki. Była tek denna, że umarła śmiercią
            naturalną - z głupoty.
            A co do jazdy lewym pasem w naszym uroczym mieście, no cóż na ogół się jeździ
            lewym pasem z prostej przyczyny - bo prawym pasem nie da się jeździć. Chyba, że
            Hummerem, no poprawiam się - Honkerem.
            Pzdr.
    • mac.card Znam gorszych 08.11.03, 17:01
      Też niedawno sprowadziłem się do Radomia. Nieważne skąd, bo to nieistotne.

Moje wrażenia na temat "drajwerów" są takie: Znacznie gorszych spotykałem w
      Płocku i Garwolinie. Kolega kiedyś uprzedzał mnie przed wałbrzyskimi.

A wszystko to są niesprawiedliwe dla większości uogólnienia. Stereotypami
      zwane. Prawdą jest jednak, że jedna łyżka dziegciu wystarczy dla zepsucia
      beczki miodu.

pzdr :-))))
      • Gość: wakarpl wyluzujcie IP: *.rev.stofanet.dk 10.11.03, 10:14
        Dziwna jest ta dyskusja.
        Po pierwsze jako rodowity Radomianin i czlowiek kochajacy to miasto uwazam, ze
        ta dyskusja jest dosc bezsensowna. Kazdy ma prawo wyrazic swoja opinie i ja to
        szanuje, ale nie obrazajcie niekogo i nie wolno generalizowac.
        Po drugie w kazdym miescie sa "pajace" i prawda jest, ze wielu kierowcow jezdzi
        co najmniej kiepsko.
        Po trzecie nie kazdy samochod z rejestracja "wroclawska" WR jest prowadzony
        przez Radomianina.
        Ktos napisal, ze jak sie Wam nie podoba, to nie przyjezdzajcie - racja!
        Ciekawy jestem, czy sami nie macie sobie nic do zarzucenia???
        Pozdrawiam wszystkich, ale przede wszystkim Radom I Radomian!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka