Dodaj do ulubionych

Zimno to jest w autobusach MPK do dymisji p MPK

03.01.09, 00:07
Miało być tak pięknie dzięki podwyżkom cen biletów zapowiadali radni PiS,
stare ikarusy miały iść w odstawke. Pasażerowie mieli mieć komfortową jazdę w
miarę nowymi solarisami neoplanami i manami a co mają?
DZIADOSTWO!!!!!!!!!!!!!! Co wczoraj widzę na przystanku? Autobus IKARUS nr 800
Myślę sobie że to chyba cały czas rok 2008 bo zapowiadano, że od stycznia
stare złomy Ikarusy zostaną wycofane, ale to nie koniec koszmaru wsiadam do
tego zabytku a tam zimno jak na ruskiej Syberii(-4 st na dworzu) ludzie z
posiniałymi nosami kaszlą, chrząkają i klną na całą tą bande kretynów, którzy
mają nas za spend bydła który się przewozi w przyczepach bez jakiegokolwiek
ogrzewania. Tak nas traktują władze i prezesi spółki MPK Poczekajacie jeszcze
2 lata a rachunek wystawimy przy urnach!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: lew Re: Zimno to jest w autobusach MPK do dymisji p M IP: 82.139.37.* 03.01.09, 11:04
      Kiedyś tłumaczono że zbyt duże nagrzanie autobusu powoduje skłonności do szybszego zaziębienia się wysiadających pasażerów.Chodzi o dużą różnicę temperatur wewnątrz i na zewnątrz.Pasażer wchodzi zmarznięty a wychodzi nagrzany i tak w koło Macieju.Jedynym wyjściem jest aby wsadzić cały Zarząd MPK do zimnego autobusu przy tem.-10*C i powozić ich po mieście,zobaczymy co powiedzą ?Chłopie nie strasz wyborami bo i tak jest wiadomo kto dorwie sie do korytka przy żłobku ale nie Betlejemskim tylko radomskim.
      • Gość: malolat Re: Zimno to jest w autobusach MPK do dymisji p M IP: *.internet.radom.pl 03.01.09, 11:34
        Niech tylko podtrzymaja temperature powyzej 0 bo jak biedne do autobusu to
        pozniej mi gluty zamarzaja jak juz usiade
    • Gość: fakire Re: Zimno to jest w autobusach MPK do dymisji p M IP: *.ghnet.pl 04.01.09, 23:58
      Podziękujcie pisuarom za podwyzki biletów i mróz w autobusach
    • Gość: pasażerka Re: Zimno to jest w autobusach MPK do dymisji p M IP: 193.111.144.* 05.01.09, 11:04
      Zaczekajmy aż temperatura na zewnątrz wzrośnie do + 5 lub 10 stopni
      C to będą tak grzać, że nie będzie można usiąść żeby sobie nóg nie
      poparzyć! Niejednokrotnie jeździłam w takich piekarnikach!
    • Gość: kamro W autobusach JEST CIEPŁO! IP: *.86.udn.pl 06.01.09, 11:29

Postójcie na końcowym przy -10stC. A pan kierowca stoi i nie ma
      zamiaru wcześniej podjechać, żeby pasażerowie mogli się ogrzać.
      Miała być kultura wśród kierowców!
      A oni NAWET OBOWIĄZKÓW nie wykonują!!!
      • Gość: Mlody Re: W autobusach JEST CIEPŁO! IP: 78.88.16.* 06.01.09, 16:50
        Mnie zawsze dziwy jak autobus może się spóźniać na drugi przystanek.
        Opóźnienie zazwyczaj wynosi około 4 minut. Gdzie on stoi tyle.
        Przecież nawet tyle nie powinnien jechać.
        Pozdrawiam kierowców autobusów miejskich
        • Gość: malinka Re: W autobusach JEST CIEPŁO! IP: 195.93.162.* 06.01.09, 18:40
          czy ktos dzis jechal 7 o godz 7,16 z poludnia?. to dopiero byla lodowka. szyby
          zamarzniete na maxa.a mnie nogi skostnialy. ale to pewnie dlatego, zeby
          pasazerowie rannego autobusu nie pozasypiali hehehe
        • Gość: gość opóźnienia autobusów IP: *.radom.vectranet.pl 07.01.09, 13:00
          Czemu sie dziwisz kiedyś wsiadam do 1 ITS na pętli na Gołębiowie i co widzę
          kierowca czyta sobie książkę i co jakiś czas zerka która godzina , godzina
          odjazdu przeszła z 3 min już następna 1 zajechała ten dopiero rusza ma problem
          z włączeniem sie do ruchu na Struga .I już są 4 MIN opóźnienia jedziemy wszyscy
          zdążyli bo nie jedziemy przed czasem teraz nadrabia na 25 Czerwca oczywiście
          lewym pasem ile sie da i prawy kierunek na nawet 6 Również ITS po ruszeniu
          z przystanku na 25 Czerwca podobny manewr co 1 nawet lepiej bo przed 1 się
          wciska aby pasażerowie nie czekali na przystankach. Wszystkim nie dogodzisz ale
          co ma powiedzieć ten co stoi w korku albo ten co mu odjechał autobus .
        • Gość: Kierowca Re: W autobusach JEST CIEPŁO! IP: *.mobile.playmobile.pl 27.01.09, 01:17
          Pewnego razu jadąc autobusem ,,7 "jak zawsze włączyłem ogrzewanie a tu jakaś
          pani z pretensjami do mnie ,,Proszę to wyłączyć bo jest tu tak gorąco że trzeba
          się rozebrać!!!" to więc wyłączyłem ,nigdy niemożna dogodzić wszystkim .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka