Gość: kk IP: *.radom.pl 09.11.03, 11:48 Poszukuje dobrego laryngologa w Radomiu -nauczycielka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TeżNauczycielka Re: laryngolog IP: *.udn.pl 09.11.03, 15:36 Gość portalu: kk napisał(a): > Poszukuje dobrego laryngologa w Radomiu -nauczycielka To idź na zdrowotny i ci samo przejdzie. A tak na marginesie to najpierw nie rycz na dzieciaki, to będziesz miała zdrowsze gardełko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOLA Re: laryngolog IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 09.11.03, 20:51 Proponuję bardzo sympatyczną dr Matuszkiewicz- Kotas. Przyjmuje na ul.Mieszka I tel.3450051. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: laryngolog IP: *.internet.radom.pl 10.11.03, 08:13 Zonę bardzo sympatycznego dr.J.Kotasa ,który przehandlował dług szpitala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: laryngolog IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.11.03, 08:43 Nie wiem, nie rozmawiam z lekarzami o współmałżonkach.Dla mnie liczy się fachowość.A tak na marginesie, to znam też ortopedę o takim samym nazwisku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: laryngolog IP: *.internet.radom.pl 10.11.03, 09:07 Jest to margines błędu,tamten porządny człowiek nazywa sie tylko podobnie a nie tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: laryngolog IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 11.11.03, 10:14 Masz rację!!!Znalazłam podobieństwo- to kwestia dwóch podobnie brzmiących liter. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mallutka Re: laryngolog IP: *.udn.pl 10.11.03, 11:29 Polecam gorąco dr Morawskiego (przyjmuje na Zbrowskiego). Lekarz starej daty - diś juz takich nie produkują.... Zaangażowany w to co robi, pełen poświęcenia dla pacjentów a dodatkowo wielki fachowiec i profesjonalista. To lekarz, dla którego pieniądze są sprawą dalece drugorzędną!!!!!!! Niebywałe, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: laryngolog IP: *.radom.pl 11.11.03, 13:08 Gdzie dokładnie przyjmuje dr Morawski i ile bierze za wizytę? pozdrawiam kk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mallutka Re: laryngolog IP: *.udn.pl 11.11.03, 18:07 Na Zbrowskiego, w domku jednorodzinnym (z ciemnej,czerwonej cegły). Niestety nie pamiętam dokładnego adresu, ale znajdziesz w książce telefonicznej. Za wizytę ostatnio płaciłam 30 zł - i dr przepraszał mnie, że podwyższył o 10 zł (przez ostatnich pare lat wizyta kosztowała 20 zł). Pozdrawiam i zyczę zdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
jassp Re: laryngolog 11.11.03, 12:06 A prywatnie to może dr Choiński ul. Na Stoku 5/1 tel. 331-48-79. Przyjmuje w poniedziałek i środę, wizyta 70zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laryngolog Re: laryngolog IP: *.internet.radom.pl 11.11.03, 14:56 Reklama dźwignią handlu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chryste panie Re: laryngolog IP: *.spray.net.pl 11.11.03, 16:18 chryste panie 70 zł za wizytę w Radomiu? Za dziesięć minut i cztery recepty? Odpowiedz Link Zgłoś