Dodaj do ulubionych

BLACK&WHITE -zespół na wesele

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 22:52
wolne terminy tylko 2010 r.pozdraiam wojtek.603802856
Obserwuj wątek
    • beacia.d Re: BLACK&WHITE -zespół na wesele 30.01.09, 10:40
      Czy termin 21.08.2010 jest wolny?
      • ewemeralda Re: BLACK&WHITE -zespół na wesele 30.01.09, 11:47
        ło matko, przecież masz podany nr tel. zadzwoń a nie pytasz i pytasz
        na forum, nikt za Ciebie nie będzie dzwonił...
    • Gość: BLACK& WHITE Re: BLACK&WHITE -zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 18:40
      NISTETY 2008 08. CŁY ZAJETY .POZDRAWIAM!
      • Gość: ania Re: BLACK&WHITE -zespół na wesele IP: *.radom.vectranet.pl 30.01.09, 19:08
        a czy 10 pazdziernik panie wojtku jest wolny? :))))
        • Gość: Ola Re: BLACK&WHITE -zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.09, 19:28
          A czy 1 listopada jest wolny?
          • Gość: WOJEK Re: BLACK&WHITE -zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 19:38
            1 LISTOPADA WOLNY BO TO NIEDZIELA.POZDRAWIAM!
        • Gość: WOJTEK Re: BLACK&WHITE -zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 19:41
          NIESTETY ALE ZAJETY!ZOSTAŁY TYLKO 2 TERM.31 PAZDZ.7 LIST. RESZTA
          ZAJETA 2009R.POZDRAWIAM
          • Gość: Jasio Re: BLACK&WHITE -zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.09, 22:30
            A 31 czerwca macie wolne?
            • Gość: wojtek Re: BLACK&WHITE -zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 17:42
              czerwiec 2009 oraz 2010 zajety.pozdrawiam!
              • Gość: Misia Re: BLACK&WHITE -zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.09, 19:29
                A w czerwcu 2013 macie jakieś wolne terminy?
                • Gość: wojtek Re: BLACK&WHITE -zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 19:54
                  cały wolny.
                  • Gość: zainteresowana Re: BLACK&WHITE -zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 00:07
                    A ile bierzecie za wesele w 2010r
                    • Gość: Wojtek Re: BLACK&WHITE -zespół na wesele IP: *.radom.vectranet.pl 02.02.09, 21:55
                      na 2010 bierzemy 5200 zł.
                      • Gość: Ola Re: BLACK&WHITE -zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.09, 22:40
                        Dam max 2400zł
                        • Gość: wojtek Re: BLACK&WHITE -zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 14:01
                          Prosze nie wpisywac chorych cen!!! jakie 5200? ja tego nie pisałem!
                          Za nasz zespół trzeba zapłacic 3500zł.
                          • Gość: Piotr- Bolo Re: BLACK&WHITE -zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 17:45
                            Moim zdaniem jesteś za tani Wojtku. Pozdrawiam
                            • Gość: wojtek Re: BLACK&WHITE -zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 17:39
                              To cisze sie bardzo ze za tani! zamów sobie kolego bigbend napewno
                              zapłacisz drorzej! pozdrawiam!
                              • Gość: bigbend Re: BLACK&WHITE -zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.09, 19:09
                                Nie ma się co cieszyć jak się rynek psuje zaniżając ceny.
                                • Gość: lusia Re: BLACK&WHITE -zespół na wesele IP: 94.254.184.* 09.02.09, 12:30
                                  3500 to mało? na 4 osoby to przecież 875 zł na osobę-kto by nie chciał zarabiać
                                  tyle w jedną noc. jak zespoły będą tak dalej windować ceny- to będzie jak w
                                  Warszawie ludzie zamiast zespołu będą zatrudniać dj.
                                  • igorsenior Zespół Black & White - wiocha słoma z butów! 25.03.09, 09:44
                                    Co za Wieśniaki prawdziwe Cześki w kapeluszach syn sam wziął ten zespół, bo
                                    słuchał opinii z tego forum, chyba sami go tworzą. Miałem inteligentnych zacnych
                                    gości, a oni odwalali wiejskie wesele /najadłem się tylko wstydu i pragnąłem
                                    końca tej porażki/ zespół w kapeluszach, a słoma z butów wystawała, jakie
                                    prymitywne prowadzenie wesela zwykłe prostactwo. Co do Wokalisty to straszny
                                    fałsz a głos przeciętny chałturniczy nic rewelacyjnego, pieje i często fałszuje,
                                    wokalistka mało śpiewała sam playback miała "żabie oczy" chyba chora na tzw.
                                    wytszeszcz, straszyła gości i opalona, aż brudna, zwykła wiejska dziewucha, była
                                    tylko do stroju a straszyła, żałosna żenada. Fatalny repertuar nie wiedziałem co
                                    grają z kolumn trzaski i liczne piski często nie było nic słychać co grają! A
                                    ja chciałem dla syna zespół MEDIUM. Zdecydowanie NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: WOJTEK Re: BLACK&WHITE -zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.09, 12:56
      DROGA PANNO LUSIU! ZA 3500 NAPEWNO NIE BEDZIESZ MIAŁA NIESPODZIANEK
      ZE STRONY ZESPOŁU! PROFESJONALNI MUZYCY,SPRZET,WYGLAD,NIESTETY,ZA
      COS TRZEBA ZAPŁACIC! CO NIE ZNACZY ZE ZA 1800 ZŁ TEZ NIE BEDĄ
      PROFESJONALNI.MY DAJEMY MŁODYM 100% GWARANCJI DOBREJ ZABAWY! WIESZ
      MI! JUZ NIE JEDEN CHCIAŁ ZAOSZCZEDZIC NA ZESPOLE, I ŚREDNIO MU TO
      WYSZŁO! ALE WYBÓR NALEŻY DO WAS! POZDRAWIAM!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka