Dodaj do ulubionych

kwiaciarnia ellite

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 12:58
prosze o opinie czy ktos zamawiał sobie dekoracje koscioła:ta z
swiecami?jak tak to prosze o zdjecia na maila sitarskola@gmail.com
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: kwiaciarnia ellite IP: *.radom.vectranet.pl 21.03.09, 14:38
      a mnie interesuje wiązanka z tej kwiaciarni?
      • Gość: Jola Re: kwiaciarnia ellite IP: *.gprs.plus.pl 21.03.09, 16:39
        Bardzo droga kwiaciarnia i przerost formy nad treścią. Zdecydowanie polecam
        kwiaciarnię w Końskich P.Iwony Gregiel ( dekoruje sale i kościoły w Radomiu ma
        piękne dodatki, wazony, świece) i jest o połowę tańsza ( pracuję w jednej z
        radomskich restauracji, w której nie raz już te Panie robiły dekoracje ).Podaję
        adres strony internetowej www.iwonagregiel.pl
        • Gość: nastek Re: kwiaciarnia ellite IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 11:29
          Ja zamawiałem kwiaty z tej stronki www.e-kwiaty.pl/ i nie
          było problemów,sa otwarci na klienta i dostarczaja bukiet na czas.
      • Gość: kasia Re: kwiaciarnia ellite IP: *.33.radom.pilicka.pl 11.08.09, 15:03
        Polecam kwiaciarnie ellite ja miałam wiązankę slubną, oraz wystrój
        samochodu z tej kwiaciarni są dosyc drodzy ale godni polecenia
    • Gość: agawia84 Tak, ja! IP: *.radom.vectranet.pl 25.03.09, 01:04
      Wszystko co związane z kwiatami (od kwiatka we włosach[niestety
      szybko padł:] po dekoracje stołu) na naszym ślubie i weselu zostało
      wykonane w kwiaciarni Ellite. Ja byłam bardzo zadowolona z ich pracy.
      Zdjęcia znajdują się na stronie:
      picasaweb.google.pl/agawia84
    • Gość: gość Re: kwiaciarnia ellite IP: 217.96.36.* 26.03.09, 08:54
      Polecam młode dziewczyny które świetnie dekorują sale, kościoły,
      samochody itp. www.pk-dekoracje.pl
    • Gość: kasia Re: kwiaciarnia ellite IP: *.xdsl.centertel.pl 30.08.09, 17:26
      ja miałam całą dekorację kościoła, samochodu, sali i oczywiście wiązanki ślubne i byłam baardzo zadowolona. jak weszłam do kościoła w dniu ślubu to zamarłam z wrażenia i aż mi łzy w oczach stanęły - kościół wyglądał jak z bajki. Nie ma równych tej kwiaciarni - robią naprawdę najpiękniejsze wiązanki i co najważniejsze umieją profesjonalnie doradzić, a ceny wcale nie są wysokie. W innych kwiaciarniach trzeba zapłacić podobnie tyle że na 100% nie za taki efekt pracy. Na dzieńdobry w każdej kwiaciarni powiedzą ci niższą cenę - siła konkurencji ale jak przyjdzie co do czego to płacisz jak wszędzie. Ja na pewno nie żałuję i nie poszłabym do innej kwiaciarni i zresztą nie chodzę po kwiaty nigdzie indziej jak tylko do tej jednej kwiaciarni
    • Gość: xxxx Re: kwiaciarnia ellite IP: *.tronic.pl 15.06.14, 15:42
      Robili nam wystrój Kościoła-na ołtarzu zostawili zwiędłe, suche kwiaty sprzed tygodnia, dopiero ktoś kto śpiewał na ślubie podszedł przed uroczystością i wyjął tyle ile się dało, żeby jakoś to wyglądało!!! Po rozmowie (już po ślubie) z właścicielami Pani stwierdziła, że ona nie wiedziała co z nimi zrobić!!! Uwielbiam kwiaty-i za każdym razem patrząc na ołtarz coś mi się robiło - i co ja miałam zrobić, wstać i wynieść te kwiaty? Zamawiając kwiaty, pytałam o to czy będą kwiaty w nawach bocznych, Pani powiedziała że tak - oczywiście nie było. Byłam bardzo rozczarowana - choć to za delikatne słowo.
      Nie napisałabym tego komentarza, przegryzłabym w sobie gdyby nie jeden incydent - po ślubie poszłam i rozmawiam z właścicielami, myślałam że choć przepraszam usłyszę, a tam co wręcz odwrotnie - właściciel kawał gbura i prostak tak mnie skwitował, że już z bezsilności nic nie odpowiedziała, a przecież dzięki nam-klientom on prosperuje. Czyż nie?
      • justyna106.dwa Re: kwiaciarnia ellite 19.06.14, 21:42
        Kiedyś super, obecnie szambo, stare kwiaty, Pani zapomina o zamówieniach, kiepski kontakt, brak kontaktu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka