agawia84 06.04.09, 00:13 Drogie Forumki, chciałam spytać czy wiecie gdzie przyjmuje pani dr Bator-Gregorczyk (tylko w szpitalu czy także prywatnie?). Może któraś z pań ma namiary do tego lekarza? Będę wdzięczna za informację. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bety Re: dr Bator-Gregorczyk IP: 82.139.34.* 06.04.09, 13:37 dr. Bator przyjmuje w Radomiu tylko prywatnie, bo na stałe mieszka i pracuje w Warszawie na Madalińskiego.W piątki przyjeżdza do Radomia i przyjmuje na Wyszyńskiego .jak chcesz to dam telefon i mozesz się umówić z panią doktor. wiem ,ze będzie tez w ten piątek, idę do niej na wizytę. Super lekarz, z powołaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agawia84 Re: dr Bator-Gregorczyk IP: *.radom.vectranet.pl 06.04.09, 17:51 Jeśli możesz prześlij mi nr na maila: agawia84@gazeta.pl Z góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agawia84 Re: dr Bator-Gregorczyk IP: *.radom.vectranet.pl 06.04.09, 17:59 Dziękuję, już mam ten nr! I dokładny adres też. Dzięki za pomoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: dr Bator-Gregorczyk IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.06.09, 22:04 Polecam.Ja też się wybieram w piątek na wizytę.super lekarz.pojechałam za nia do Warszawy, miałam zabieg. Pani doktor opiekowała się mną od chwili przyjazdu do momentu wypisu.Zabieg też osobiście wykonała.Szpital super,warunki idealne.Przemiła obsługa.W porównaniu do radomskiego padołku, wszystko bez zarzutu. Pani doktor należy do lekarzy,którzy opiekują się pacjentkami z powołania!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: dr Bator-Gregorczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.10, 13:26 ludzie,co wy!ona jest słaba ,zero doświadczena! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marinka Re: dr Bator-Gregorczyk IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.07.10, 20:54 Byłam ostatnio z córką, która ma 14 lat.Badanie było bardzo taktowne, delikatne i wszystko zostało wytłumaczone krok po kroku.Moja córka napewno będzie jeszcze chciała pójść do niej i nie zrazi się go gineologa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianka Re: dr Bator-Gregorczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 18:53 a co to za specjalista ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: dr Bator-Gregorczyk IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.04.09, 21:45 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agawia84 Re: dr Bator-Gregorczyk IP: *.radom.vectranet.pl 20.04.09, 20:13 ginekolog. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutka Re: dr Bator-Gregorczyk IP: *.acn.waw.pl 29.04.09, 08:42 i raczej bez dr :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: dr Bator-Gregorczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.09, 11:54 z tego co wiem to nie ma jeszcze specjalizacji ginekologii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezar Re: dr Bator-Gregorczyk IP: *.vectranet.pl 29.04.09, 15:29 Nie od razu Rzym zbudowano. A jako lekarz naprawde solidna i z pasja, godna polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyleczona Re: dr Bator-Gregorczyk IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.06.09, 22:15 polecam.solidna i nie naciągająca!Po wizycie od razu powiedziała mi to,na co radomscy ginekolodzy naciągali mnie niemal 6m-cy,obiecując wyleczenie.Jestem 2 tyg po operacji oczywiście w jej miejscu pracy,czyli w Warszawie i czuję się wkońcu zdrowa.Gdybym nie trafiła do niej nadal chodziłabym na kolejne bezowocne wizyty po większości radomskich gabinetów ginekologicznych.Warto pójść.Nr telefonu znajdziecie w panoramie firm,sama rejestruje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dr Bator-Gregorczyk IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.07.10, 17:29 chciałam napisać,że też jestem pacjentem szpitala przy ul.Madalińskiego.Jestem bardzo zadowolona z pani doktor i chciałam złożyć jej serdeczne podziękowania.Przyszłam do szpitala na Izbę przyjęć z poronienie,ponieważ to już trzeci z kolei to nie mogłam się powstrzymać od płaczu,że znowu mi się to przytrafiło.trafiłam na Panią doktor i dzięki niej przeżyłam w szpitalu te trudne chwile.Pani doktor powiedziała ,że bardzo mi współczuje i nie trzeba się martwić tylko zrobić szczególowe badania,napisała mi na kartce jakie.Postawiła mnie mocno na ziemi, że w końcu muszę się zacząć badać i znaleźć przyczynę bo przecież tak dłużej nie może być.W końcu ktoś mi to wprost powiedział!!Potem przyszła do zabiegu i powiedziała ,że wszystko będzie dobrze.Mojemu mężowi doradziła,że możemy skorzystać z urlopu macierzyńskiego,żebym mogła sobie psychicznie odpocząć i zregenerować siły.Po zabiegu przyszła na salę i wytłumaczyła pacjentce obok i mnie co mamy dalej robić,kiedy zgłosić się do szpitala i podtrzymała nas na duchu. Nie miałam nawet głowy do tego,żeby jej powiedzieć dziękuję .Nie wiem czy będzie mnie wogóle pamiętać ale mam nadzieję,że te ciepłe słowa napisane na tym forum będą zamiast tego zapomnianego BARDZO DZIĘKUJĘ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kisi Re: dr Bator-Gregorczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.09, 18:43 Ile kosztuje wizyta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandy Re: dr Bator-Gregorczyk IP: 94.254.134.* 16.06.09, 19:44 Standardowo 60 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jisi Re: dr Bator-Gregorczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 10:31 W jakie dni pani doktor przyjmuje?Od ktorej do ktorej?Czy trzeba sie zapisac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandy Re: dr Bator-Gregorczyk IP: 188.33.27.* 18.06.09, 19:22 Tylko w piątki po południu i trzeba wcześniej umówić wizytę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: dr Bator-Gregorczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.10, 15:14 szczerze odradzam tę panią dr,jeszcze się musi duuuuuuużżżżooooo uczyć,bo teraz jest słaba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kryska Re: dr Bator-Gregorczyk IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.03.10, 22:26 nie podzielam Twojej opinii !!!ja przyszłam do pani doktor z problemem ,którego nie potrafiło rozwiązać wielu lekarzy.Naciągali mnie na drogie wizyty , które nistety nie dawały żadnego efektu.Nikt nie potrafił się przyznać że nie potrafi mi pomóc. Pani doktor powiedziała mi uczciwie bez obwijania w bawełnę,że mój problem wymaga konsultacji z jej ordynatorem bo jest skomplikowany i samodzielnie będzie jej trudno mi pomóc. Za kilka dni przyjechałam do szpitala w którym ona pracuje i tam po konsultacjach z wieloma lekarzami podjęto właściwą decyzje!!! i wszystko jest już za mną.Tak właśnie powinno być, lekarz całe życie powinien się uczyć i w każdym momencie przyznanie się do trudności jest po prostu uczciwe w stosunku do pacjenta.Ja jestem wdzięczna bo to uczciwe postępowanie i zaangażowanie doprowadziło do konca moich dolegliwości.naprawdę za to dziękuje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: dr Bator-Gregorczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 22:13 a czy wiecie moze czy pani dr na na miejscu usg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koli Re: dr Bator-Gregorczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 09:07 Pod jaki numer trzeba zadzwonic,zeby umowic sie na wizyte? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandy Re: dr Bator-Gregorczyk IP: 188.33.70.* 29.06.09, 11:08 501 53 31 48. Tak ma na miejscu USG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalinka Re: dr Bator-Gregorczyk IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.07.09, 23:06 ja dzwonię zawsze pod nr:501-533-148, jak nie odbiera to nagrywam się na pocztę i potem zawsze oddzwania.Z wynikami i pytaniami też dzwonię pod ten sam numer.Generalnie nigdy nie gniewa się,że zawracam głowę!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: dr Bator-Gregorczyk IP: *.xdsl.centertel.pl 24.07.09, 14:23 A na ile wcześniej trzeba sie na wizyte umawiać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piwonia Re: dr Bator-Gregorczyk IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.09.09, 17:03 Ja umawiam się tydzień wcześniej ,ale ostatnio zadzwoniłam z prośba o pilne przyjęcie w ostatniej chwili i Pani doktor przyjęła mnie pomimo bardzo późnej pory,tłumacząc, ze to ona jest dla pacjentów ,a nie oni dla niej!!!!!!Naprawdę lekarz z powołania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baobab Re: dr Bator-Gregorczyk IP: *.radom.vectranet.pl 26.07.10, 22:20 przyjela, bo kolejne 60 zl piechota nie chodzi, wiec nie mogla odmowic...kazdy dr przyjmuje do polnocy, byle zarobic kolejna kase Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalenadrog Re: dr Bator-Gregorczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.10, 10:54 Polecam.naprawdę kompetentna osoba,nie obwija w bawelne.ma czas dla pacjenta,szczegółowo tłumaczy o co chodzi i co mi dolegalo.ma dużo taktu i wyczucia,czego niektor brakuje.polecam Odpowiedz Link Zgłoś
monisia900 Re: dr Bator-Gregorczyk 11.01.10, 11:36 a jak podchodzi do tematu trudnej ciazy? zleca badania? bo lekarzy radomscy to pozal sie boze. stracilam dziecko jedno, drugie o maly wlos tez bym stracila. a ewentualnie do szpitala to mozna isc na oddzial tam, gdzie ona pracuje? bardzo prosze o odp bo mi bardzo zalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bety Re: dr Bator-Gregorczyk IP: *.radom.vectranet.pl 12.01.10, 12:59 Tak , jezeli jest potrzeba przyjęcia do szpitala, to mozesz iść tam , gdzie pracuje, tj. na Madalińskiego w warszawie, zawsze pyta, czy chcesz tam , czy na miejscu w Radomiu.Ja miałam zabieg w Warszawie, osobiście mi robiła, cały czas opiekowała sie mną, jest bardzo dobrym lekarzem i uczciwym , nie nabiera , nie zwodzi, nie oszukuje, kompetentna . Polecam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona 23 Re: dr Bator-Gregorczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.10, 13:33 Hej ma pytanie, wiecie może ile kosztuje wizyta u pani doktor? Odpowiedz Link Zgłoś
lunemee Re: dr Bator-Gregorczyk 02.02.10, 13:58 Nie pamiętam dokładnie, ale ok 60-70 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: dr Bator-Gregorczyk IP: 109.243.30.* 07.02.10, 12:35 Chodze regularnie i jak do tej pory to 60 zł :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: dr Bator-Gregorczyk IP: 195.93.162.* 07.03.10, 10:20 przeczytalam o pani doktor na tym forum i wybralam sie do niej. ju zaliczylam z 5 wizyt-jestem w ciazy. oto co zaobserwowalam: pani doktor bardzo mila, delikatna, tlumaczy problem z anielska cierpliwoscia. bardzo mile bylo tez to, ze kiedy lezalam kika dni w szpitalu, sama do mnie dzwonila i pytala o zdrowie. mnie tez kazala bez skrepowania dzwonic do siebie gdybym miala jakiekolwiek pytania badz watpliwosci. podoba mi sie tez to, ze nie bierze pieniedzy za wypisanie recepty pomiedzy wizytami (co niestety praktykuja radomscy lekarze. ale zauwazylam tez jeden duzy minus-pani doktor sie poprostu przepracowywuje. ostatanio bylam na wizyie ok godz. 21. widzialam ze pani doktor juz zasypia ze zmeczenia a miala jescze co najmniej 5 pacjentek pod drzwiami. ta wizyta byla akurat nieudana:(. pytala kilkakrotnie o te same rzeczy i z tej wizyty akurat nic nie wynioslam. nawet nie wpisala do karty wynikow badan. ale potem bylam kolejny raz na zdecydowanie wczesniejsza godz i bylo super:). mysle, ze pomimo wsszytsko pani doktor powinna zwolnic tempo-wyjdzie to na dobre i jej i pacjentkom:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realistka Re: dr Bator-Gregorczyk IP: *.radom.vectranet.pl 14.03.10, 14:57 Pani doktor, to lekarka nowicjuszka, a przepracowuje sie, bo: kasa, kasa, kasa. Pozyska trochę pacjentek, to pokaże rogi i już nie będzie taka miła, bo zdobędzie doświadczenie i pewność siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka zybniewicz Re: dr Bator-Gregorczyk IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.03.10, 00:50 Co do pór przyjmowania przez Panią Bator to rzeczywiście czasami późno przyjmuje pacjentów,przypominam tylko że robi to na ich własną prośbę.Ja zadzwoniłam z prośbą o wizytę i powiedziałam jakie to dla mnie ważne.Pomimo braku miejsc przyjęła mnie jeszcze tego samego dnia po wszystkich pacjentkach.Dzwonię czasami o różnych dziwnych porach bo niestety moja ciąża to ciągle coś niepokojącego dla mnie...Nigdy nie spotkałam się z irytacją i znieciepliwieniem ze strony Pani doktor,chociaż wiem że ma małe dziecko i czasami dzwoniąc w niedzielę zakłócam jej spokój.Nigdy mi niczego nie odmówiła, czuję się bezpiecznie wiedząc że moje dziecko jest pod jej opieką!!! Nie jest nastawiona na kasę bo czasami robi mi usg nie biorąc za to gratyfikacji, żebym poczuła się bezpecznie wiedząc że dzidziusiowi bije serduszko (jestem po trzech stratach ciąż!!!). Niektóre pacjentki przychodzą bo coś im się dzieje wiedząc w jakie dni przyjmuje i czekają pod gabinetem .Jest to czasami kłopotliwe ale zauważyłam że nigdy nikomu nie odmówiła, prosząc żeby poczekać bo najpierw musi przyjąć pacjentki z którymi się umówiła.Ja tez czasami tak szturmuje jak coś mi się nagłego pojawi.. Uważam ,że to naprawdę lekarz z powołania!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna maria Re: dr Bator-Gregorczyk IP: 94.254.205.* 20.03.10, 19:12 Pani doktor jest naprawdę wspaniałym lekarzem, ciągle do niej chodzę i czuję się pod dobrą opieką :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominika l. Re: dr Bator-Gregorczyk IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.04.10, 00:37 Jak poroniłam ciąże pojechałam w nocy do szpitala najbliższego domu.Odesłali mnie z obfitym krwawieniem na Tochtermana bo tam był dyżur.Przez całą noc leżałam i nikt nawet nie zajrzał mi w bielizne żeby zobaczyc czy nie wykrwawiam się na śmierć!!O wykonaniu Usg nawet nie wspomnę.Rano mąż zrobił awanturę na oddziale.Powiedział że wypisuje mnie natychmiast ze szpitala i zadzwoniliśmy do Pani doktor Bator.Kazała nam przyjezdzać jak najszybciej.W ciągu niecałej godziny byliśmy w Warszawie.Pani doktor dosłownie przybiegła do mnie,przyjeła mnie szybko do oddziału,zrobiła USG i za 15min było po zabiegu.Lekarze,pielęgniarki i anestezjolog byli bardzo mili,pocieszali mnie,że takie rzeczy niestety się zdarzają.Po zabiegu przyszedł psycholog!!Pani doktor zaglądała do mnie troskliwie po zabiegu.Czułam się jak w Leśnej Górze!!! Myślę,że gdyby tak traktowano pacjentki w Radomiu to nie uciekały by operować się i rodzić w całej Polsce tylko zostały na miejscu.Niestety w Radomiu nikt nie widzi że traktowanie pacjentek przedmiotowo uległo zmianie i przez takie postępowanie niedługo nikt tu nie będzie chciał się leczyć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: dr Bator-Gregorczyk IP: *.xdsl.centertel.pl 01.06.10, 21:58 Witam Mam prosbe Czy moglaby Pani podac mi namiary do dr Bator-Gregorczyk?jesli mozna to rowniez pare slow o tym jaka jest i czy warto sie do niej wybrac? Czy robi usg piersi i jak wyglada wizyta cenowo? kontakt mam z forum gazety.pl z gory dzikeuje pzdr -Ana Odpowiedz Link Zgłoś
anka405 Re: dr Bator-Gregorczyk 02.06.10, 08:54 dr Bator-Gregorczyk przyjmuje w radomiu na ul.ks.Sedlaka 4/6/8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: dr Bator-Gregorczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.10, 21:32 Polecam z całego serca.Byłam pod opieką o samego początku ciązy.Pani doktor jest dostępna dla pacjentów bez względu na porę.Nigdy nie odmawia kontaktu i pomocy.Nawet jesli tak jak ja, dzwoni się z byle głupotą.Miałam problemy w ciąży,Pani doktor załatwiła mi dodatkowe konsultacje lekarzy innych specjalności,gdybym starała się o to sama to pewnie urodziłabym już 5 razy!!!jestem już po porodzie.Pani doktor była ze mną do końca, pomimo końca swojego dyżuru została jeszcze 3 godziny bo ją o to poprosiłam.Wiem ,że ma małe dziecko i takie zachowanie to nie lada poświęcenie.Dla mnie to jedyny lekarz z powołania, którego spotkałam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domenika1 Re: dr Bator-Gregorczyk IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.06.10, 21:55 Dr Bator -Gregorczyk przyjmuje obecnie na Sedlaka. Usg piersi można wykonać u niej w gabinecie.Mnie umówiła jednoczesnie na wizytę i usg piersi.trzeba tylko uprzedzic przed wizytą o usg piersi. Byłam obsłużona kompleksowo i jestem bardzo zadowolona. Możesz zadzwonić do niej bezpośrednio 501-533-148 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meniag Re: dr Bator-Gregorczyk IP: *.radom.vectranet.pl 04.07.10, 17:48 Doktor przyjmuje na ulicy Sedlaka - od Narutowicza.Wczoraj zadzwoniłam do doktor nagrałam się na sekretarkę i oddzwoniła do mnie.Dzisiaj specjalnie dla mnie otworzyła klinike.Za wizyte wzięła 60 zł tyle co normalnie bierze w dzień powszedni, a dzisiaj jest niedziela więc byłam przygotowana na więćej.Miła, konkretna.Odpowiedziała na wszystkie moje pytania.Wzięła badanie do Warszawy bo tam mają dokładniejsze niż u nas i mówiła że trzeba znaleźc żródło przyczyny a nie od razu dawac leki które moga nie pomóc.profesjonalizm. Niech inni lekarze ucza się od doktór.Szkoda, że tak mało takich lekarzy jak doktor Bator mamy w Radomiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczona jednak p.doktor lasa na kase... IP: *.internet.radom.pl 08.07.10, 20:52 tak uwazam i to nie tylko moje zdanie. walsnie czytalam na "znanylekarz" opinie o pani doktor i nie tylko ja to zauwazylam. odkad pani doktor przeniosla sie do swojego gabinetu, to za wszelka cene chce sie "odkuc" finansowo. jestem w tej chwili w ciazy i zauwazylam ze w starym gabinecie mialam wizyty rzadziej, a tu sa zdecydowanie czesciej-i to bez wiekszego powodu. mam tez czesciej usg-a kazde usg to dodatkowa kasa. poza tym cytologie, wymazy-to tez kosztuje. aczkolwiek uwazam, ze jest dobrym lekarzem, ale ten ped do pieniedzy moze ja pozbawic wielu pacjentek. potem bedzie juz tylko tasmowe przyjmowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meniag Re: jednak p.doktor lasa na kase... IP: *.radom.vectranet.pl 20.07.10, 19:45 Moze i masz racje.Ale jak tam sobie pomyślałam to jesli my byłybysmy na jej miejscu to tak samo bysmy robiły.Widziałaś jak ma wyposazony gabinet?Jakie ma usg?zawsze jak miałam usg to mi głowę wykręcało żeby zobaczyc co jest na monitorze.A tu spokojnie patrzyłam przed siebie.Poza tym sprzęt(nie będe szczegółowo pisała o co chodzi ale kobiety powinny sieślec)- też takiego nie widziałam.A niestety wszystko kosztuje. A za wizyte i tak dużo nie bierze.Inni biora 100zł a za wypisanie recepty chca 10-20 zł.To jest przesada.I Ci lekarze przyjmuja już bardzo długo i gabinety mają w swoich domach więc czynszu nie płacą.A musicie potwierdzić że warunki - ameryka (mimo że w niej nie byłam a moge sobie tylko wyobrazic).Pozdrawiam wszystkie kobiety leczące się u doktor Bator. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczona Re: jednak p.doktor lasa na kase... IP: *.internet.radom.pl 24.07.10, 12:16 oczywiscie nie neguje tego co napisalas meniag, ale uwazam, ze nie tedy droga do sukcesu. pania doktor do tej pory uwazalam za "doktor z powolania", a teraz zaczynam ja widziec jako "doktor z powolania, ale do pieniedzy". zawsze ja mialam za wyrozniajaca sie wsrod radomskich lekarzy pod tym wlasnie wzgledem. ja rozumiem, ze jej koszty wzrosly, no ale to nie powinno isc w parze z wymyslaniem niepotrzebnych badan i nadprogramowych wizyt. wg mnie zrobilaby rozsadniej pozostajac przy wczesniejszym podejsciu do pacjenta, a podnoszac np do 70- 80 zl za wizyte. a to by i tak dla pacjenta wyszlo taniej, niz np wizyta + badanie za 50 zl, i tak np co 3 tyg. a przy tym by nie tracila pacjentek. bo powoli widze traci. czekajac na wizyte mozna podyskutowac z innymi pacjentkami i coraz czesciej slysze, ze pani doktor sie zmienila na gorsze:(. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczona Re: jednak p.doktor lasa na kase... IP: *.internet.radom.pl 25.07.10, 13:33 i zapomnialam dopisac-zostawiajac stary gabinet, zostawila tam widocznie tez karty pacjentek. bo teraz ich nie uzywa. czyzby nasladowala dr ananicza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: jednak p.doktor lasa na kase... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.10, 18:04 mam pytanie natury technicznej czy jak sie zapisłam do Pani doktor na konkretna godzine czy o tej mnie przyjmie czy sa jakieś duże przesuniecia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina misiewicz Re: jednak p.doktor lasa na kase... IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.08.10, 21:29 Co wy za głupoty piszecie.Jestem w ciąży i chodzę na wizyty regularnie.Ostatnio miałam silne bóle podbrzusza i Pani doktor powiedziała,że planowo powinnismy spotkać się za miesiąc,ale wspólnie podjęłyśmy decyzję,że będzie lepiej jak przyjdę wcześniej,bo wszystkiego dopilnujemy i jeszcze raz skontrolujemy.Ja jestem zadowolona,że woli wszystkiego dopilnować.W końcu za wizytę nie bierze dużo.Ostatnio sprawdzała mi w USG dł mojej szyjki macicy i nie wzięła za to dodatkowe USG, powiedziała,że robi to też dla siebie bo jest pewna,że szyjka się nie skraca.Moja koleżanka też chodzi i też jest bardzo zadowolona.U pani doktor moje dolegliwosci są ważne,wszystko jest dokładnie sprawdzane.ja więcej wydaję na tipsy,więc na swoim dziecku żałować nie będę.Co do dodatkowych badań typu wymaz z pochwy to koleżanka zrobiła sobie w laboratorium i wydała na bagatela 120zł,ja u pani doktor ten sam wymaz mam za 50zł i nigdzie nie muszę już dodatkowo chodzić,więc uważam że mam wyjątkowo wygodnie. Rozmawiam z innymi pacjentkami czekając na poczekalni i nie odniosłam wrażenia,żeby któraś nie była zadowolona. Pani doktor ma ładny gabinet i super sprzęt,nie podniosła jednak cen i nadal wydaje recepty nie biorąc za to kasy,więc pisanie takich GŁUPOT oburza mnie wyjątkowo!!!Co do zwiększenia ilości pacjentek to nie zauważyłam,żeby wizyty trwały krócej,a pacjentki obsłużone byle jak!!Ostatnio robiłam też u niej 4D i dzidziuś nie chciał współpracować.Pani doktor poświęciła temu badaniu około godziny czasu nie patrząc na zegarek.Powiedziała,że chce żebyśmy z mężem byli tak samo zadowoleni z tego badania jak ona kiedy widziała na zdjęciach swojego synka będąc w ciąży.Byliśmy naprawdę zadowolenia.Jak mogłabym narzekać na kogoś takiego.Ja polecam Panią doktor z pełnym przekonaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: dr Bator-Gregorczyk IP: 188.33.66.* 24.08.10, 21:29 Mam pytanie gdzie pani dr przyjmuje w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: dr Bator-Gregorczyk IP: 78.8.201.* 12.09.10, 21:22 Przyjmuje w szpitalu ginekologiczo-polozniczym św.Rodziny w Warszwie.Poza tym kart nie prowadzi bo wszystko wpisuje w system komputerowy.Podoba mi się to, bo teraz poprostu dzwonię i proszę o receptę na ciagłość leczenia i mam wypisaną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: dr Bator-Gregorczyk IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.10, 08:24 Niedawno byłam na 1-wszej wizycie u p.Bator w szpitalu na Madalińskiego. To miła osoba, badanie gin. wykonała b.delikatnie. Ale zaobserwowałam następujące rzeczy: zapytała tylko czy juz byłam w ciąży i czy wszystko było ok, nie pytała o choroby, o mój stan zdrowia itp. Byłam tym zdziwiona, bo przy poprzedniej ciąży zadano mi wiele pytań. Byłam też świadkiem sytuacji, kiedy pani doktor nie za bardzo chciała przyjąć na konsultację pacjentkę, która nie była zapisana. Prywatnie z pewnością by ją przyjęła, przynajmniej tak sądzę z tego co tu piszecie. W mojej obecności odebrała telefon od innej pacjentki, cierpliwie tłumaczyła jej stosowanie leku (choć wcześniej tłumaczyła mi, że nie może przyjmować pacjentek, które nie są zapisane, bo przez to zabiera czas tym pacjentkom, które są zapisane, a jej rozmowa była podczas mojej wizyty:), co prawda nie trwała długo ta rozmowa, ale co fakt to fakt. Mam też mały żal, że w ogóle nie zainteresowała się tym co mówię na temat mojego samopoczucia- mówiłam, że czuję się źle itp., a pani dr tylko stwierdziła, że ciąża ciązy nierówna. Jednak to była dopiero pierwsza wizyta. Ogólnie oceniając p. Bator sądzę, że to bardzo miła osoba i delikatny, wrażliwy lekarz, ale chyba lepiej chodzić do niej prywatnie, tzn. nie mam jakiegoś dyskomfortu po tej wizycie (dostałam skierowanie na badania i usg), ale czytając wypowiedzi innych forumowiczek, czuję mały niedosyt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorotta Re: dr Bator-Gregorczyk IP: *.12.radom.pilicka.pl 31.12.10, 01:36 to młody lekarz więc brak jej jeszcze doświadczenia o czym kilkakrotnie się już przekonałam, no i niestety...kasa kasa i jeszcze raz kasa Odpowiedz Link Zgłoś