jestem.jaki.jestem 09.04.09, 16:21 Na mieście coraz głośniej się mówi,że ten drugi,gdyż podobno prezydent ku zdziwieniu urzędników nie słucha swoich radnych lecz traktuje go jak wyrocznię!A ja nawet nie wiem kto to w ogóle jest i co to za jeden? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
axel-1033 Re: Czy prezydentem jest p.Kosztowniak czy p.Sołś 09.04.09, 19:24 >>Moja pozytywka odpowie autorowi tego dziwnego wątku za mnie ....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Czy prezydentem jest p.Kosztowniak czy p.Sołś IP: *.internet.radom.pl 09.04.09, 21:39 o tym mowi sie glosno ze pan s, wchodzi do gabinetu szefa bez pukania. Odpowiedz Link Zgłoś
sumieniepisu Re: Czy prezydentem jest p.Kosztowniak czy p.Sołś 21.06.09, 15:31 Sołsnia,Kolasa,Podgórski,Standowicz to sztab intelektualny prezia.Dlatego jest on w3 lidze preziów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Czy prezydentem jest p.Kosztowniak czy p.Sołś IP: *.internet.radom.pl 23.06.09, 18:14 standowicz,sołsnia,kolasa,podgorski,czachor to elita intelektualna kosztowniaka. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwona.pati Re: Czy prezydentem jest p.Kosztowniak czy p.Sołś 23.06.09, 22:51 Wtajemniczeni twierdzą że prezio nie lubi mądrzejszych od siebie stąd otacza się takimi a nie innymi ludźmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Czy prezydentem jest p.Kosztowniak czy p.Sołś IP: *.internet.radom.pl 24.06.09, 15:56 bo w pis hierarchia jest.prezes a potem dlugo dlugo nic.to idzie z samej gory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrama Re: Czy prezydentem jest p.Kosztowniak czy p.Sołś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 17:10 rzundziciele z lsd i popaprańców nie mogą się doczekać skoku na kasę a tu nic Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk_piw A jaki to ma znaczenie? 23.06.09, 23:05 Wyssać z tego miasta ile się da, nie ważne jak, ważne żeby dla siebie jak najwięcej. Takie są elity radomskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: A jaki to ma znaczenie? IP: *.internet.radom.pl 24.06.09, 00:12 zgadzam sie sympatyk poza jednym.pis nie mozna nazywac elita.jest to najwyzej elyta. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwona.pati Re: Czy prezydentem jest p.Kosztowniak czy p.Sołś 25.06.09, 07:59 Prezydentowi się wydaje że żondzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOJA Re: Czy prezydentem jest p.Kosztowniak czy p.Sołś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.09, 08:33 To taki konus, który na uroczystościach 3 maja nakazał zasłużonym, starszym, schorowanym i ledwo stojącym osobom siedzącym pod kościołem na Placu Konstytucji wstać, bo to są miejsca zarezerwowane dla "elity rządzącej" - młodych, zdrowych pisuarów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytong Re: Czy prezydentem jest p.Kosztowniak czy p.Sołś IP: *.internet.radom.pl 25.06.09, 08:34 Kto tak się zachował? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOJA Re: Czy prezydentem jest p.Kosztowniak czy p.Sołś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.09, 11:35 Właśnie Sołśnia w swoim nieuprasowanym, prosto z pralki garniturku. Odpowiedz Link Zgłoś
naiwny_cynik Re: Czy prezydentem jest p.Kosztowniak czy p.Sołś 25.06.09, 09:58 Same tuzy intelektu. Ja nie mogę! Odpowiedz Link Zgłoś
czerwona.pati Re: Czy prezydentem jest p.Kosztowniak czy p.Sołś 30.06.09, 23:47 No nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?????????????????? Re: Czy prezydentem jest p.Kosztowniak czy p.Sołś IP: *.radom.vectranet.pl 30.06.09, 23:56 Czy mowicie slosnia czy slósnia jak wybiórcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!!!! Re: Czy prezydentem jest p.Kosztowniak czy p.Sołś IP: *.na.pl 01.07.09, 00:00 ŻADEN Z NICH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Czy prezydentem jest p.Kosztowniak czy p.Sołś IP: *.internet.radom.pl 07.07.09, 22:13 ? Odpowiedz Link Zgłoś
czerwona.pati Re: Czy prezydentem jest p.Kosztowniak czy p.Sołś 01.07.09, 18:55 I kto tu rządzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Czy prezydentem jest p.Kosztowniak czy p.Sołś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 20:43 Ale kto to jest ten Sołśnia? Wpisuję w gogle i nic mi nie wychodzi. Co to za kolo?! www.google.pl/search?hl=pl&q=so%C5%82%C5%9Bnia+radom&lr=&rlz=1R2IBMA_enPL329&aq=f&oq= Odpowiedz Link Zgłoś
czerwona.pati Re: Czy prezydentem jest p.Kosztowniak czy p.Sołś 01.07.09, 20:45 W goglach jest miliony Kosztowniaków.Sołsni nie ma.Sam sobie odpowiedziałeś kto to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Czy prezydentem jest p.Kosztowniak czy p.Sołś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 20:48 Nie przesadzaj z tymi milionami. Parę tysięcy. Minimum tego, na co zasługuje prezydent tak dużego miasta. Ogólnie obciach :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hlhlk Re: Czy prezydentem jest p.Kosztowniak czy p.Sołś IP: *.radom.vectranet.pl 01.07.09, 20:45 A jak ma na imię ten Sołśnia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Czy prezydentem jest p.Kosztowniak czy p.Sołś IP: *.internet.radom.pl 02.07.09, 23:33 miszcz od promocji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ks Re: Czy prezydentem jest p.Kosztowniak czy p.Sołś IP: *.radom.vectranet.pl 08.07.09, 00:09 czyjej???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piątek Re: Czy prezydentem jest p.Kosztowniak czy p.Sołś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 09:39 Wiecie ja słyszałem, że to wszystko to osoby spokrewnione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Czy prezydentem jest p.Kosztowniak czy p.Sołś IP: *.internet.radom.pl 09.07.09, 21:59 a kto z kim spokrewniony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ale-yaya o matkoooooo!:(((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.09, 17:58 INFORMACJA O WYNIKU NABORU na stanowisko inspektora w Kancelarii Prezydenta Urzędu Miejskiego w Radomiu (KP-1-2009) Informujemy, że w wyniku zakończenia procedury naboru na w/w stanowisko został wybrany: Pan Paweł Dycht, zam. Radom W/w kandydat posiada wiedzę i umiejętności niezbędne do zajmowania stanowiska inspektora w Kancelarii Prezydenta Urzędu Miejskiego w Radomiu, co potwierdziła rozmowa kwalifikacyjna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darwin Re: o matkoooooo!:(((( IP: *.internet.radom.pl 20.08.09, 17:33 Czy to nie ten pan co to pracował w katolickim Radiu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pis-da Re: Czy prezydentem jest p.Kosztowniak czy p.Sołś IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.08.09, 19:46 a jesteś pewny że nie Ścibor? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klassa Re: Czy prezydentem jest p.Kosztowniak czy p.Sołś IP: *.radom.vectranet.pl 22.08.09, 14:40 A mnie sie wydaje ze Dycht to Scibor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van Re: Czy prezydentem jest p.Kosztowniak czy p.Sołś IP: *.radom.vectranet.pl 14.09.09, 20:10 prezio to chyba marionetka pociągana za sznurki Odpowiedz Link Zgłoś
fuck_fuck_fuck Re: Czy prezydentem jest p.Kosztowniak czy p.Sołś 15.09.09, 20:50 Mówią że jednak S. Odpowiedz Link Zgłoś