Dodaj do ulubionych

Czy prezydentem jest p.Kosztowniak czy p.Sołśnia?

09.04.09, 16:21
Na mieście coraz głośniej się mówi,że ten drugi,gdyż podobno
prezydent ku zdziwieniu urzędników nie słucha swoich radnych lecz
traktuje go jak wyrocznię!A ja nawet nie wiem kto to w ogóle jest i
co to za jeden?
Obserwuj wątek
    • axel-1033 Re: Czy prezydentem jest p.Kosztowniak czy p.Sołś 09.04.09, 19:24
      >>Moja pozytywka odpowie autorowi tego dziwnego wątku za mnie .......
      • Gość: mała Re: Czy prezydentem jest p.Kosztowniak czy p.Sołś IP: *.internet.radom.pl 09.04.09, 21:39
        o tym mowi sie glosno ze pan s, wchodzi do gabinetu szefa bez
        pukania.
        • sumieniepisu Re: Czy prezydentem jest p.Kosztowniak czy p.Sołś 21.06.09, 15:31
          Sołsnia,Kolasa,Podgórski,Standowicz to sztab intelektualny
          prezia.Dlatego jest on w3 lidze preziów!
    • Gość: mała Re: Czy prezydentem jest p.Kosztowniak czy p.Sołś IP: *.internet.radom.pl 23.06.09, 18:14
      standowicz,sołsnia,kolasa,podgorski,czachor to elita intelektualna
      kosztowniaka.
    • czerwona.pati Re: Czy prezydentem jest p.Kosztowniak czy p.Sołś 23.06.09, 22:51
      Wtajemniczeni twierdzą że prezio nie lubi mądrzejszych od siebie
      stąd otacza się takimi a nie innymi ludźmi.
      • Gość: mała Re: Czy prezydentem jest p.Kosztowniak czy p.Sołś IP: *.internet.radom.pl 24.06.09, 15:56
        bo w pis hierarchia jest.prezes a potem dlugo dlugo nic.to idzie z
        samej gory.
      • Gość: Szrama Re: Czy prezydentem jest p.Kosztowniak czy p.Sołś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 17:10
        rzundziciele z lsd i popaprańców nie mogą się doczekać skoku na kasę a tu nic
    • sympatyk_piw A jaki to ma znaczenie? 23.06.09, 23:05
      Wyssać z tego miasta ile się da, nie ważne jak, ważne żeby dla siebie jak
      najwięcej. Takie są elity radomskie.
      • Gość: mała Re: A jaki to ma znaczenie? IP: *.internet.radom.pl 24.06.09, 00:12
        zgadzam sie sympatyk poza jednym.pis nie mozna nazywac elita.jest to
        najwyzej elyta.
    • czerwona.pati Re: Czy prezydentem jest p.Kosztowniak czy p.Sołś 25.06.09, 07:59
      Prezydentowi się wydaje że żondzi!
    • Gość: TOJA Re: Czy prezydentem jest p.Kosztowniak czy p.Sołś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.09, 08:33
      To taki konus, który na uroczystościach 3 maja nakazał zasłużonym, starszym,
      schorowanym i ledwo stojącym osobom siedzącym pod kościołem na Placu
      Konstytucji wstać, bo to są miejsca zarezerwowane dla "elity rządzącej" -
      młodych, zdrowych pisuarów.
      • Gość: Pytong Re: Czy prezydentem jest p.Kosztowniak czy p.Sołś IP: *.internet.radom.pl 25.06.09, 08:34
        Kto tak się zachował?
        • Gość: TOJA Re: Czy prezydentem jest p.Kosztowniak czy p.Sołś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.09, 11:35
          Właśnie Sołśnia w swoim nieuprasowanym, prosto z pralki garniturku.
    • naiwny_cynik Re: Czy prezydentem jest p.Kosztowniak czy p.Sołś 25.06.09, 09:58
      Same tuzy intelektu. Ja nie mogę!
      • czerwona.pati Re: Czy prezydentem jest p.Kosztowniak czy p.Sołś 30.06.09, 23:47
        No nie?
    • Gość: ?????????????????? Re: Czy prezydentem jest p.Kosztowniak czy p.Sołś IP: *.radom.vectranet.pl 30.06.09, 23:56
      Czy mowicie slosnia czy slósnia jak wybiórcza
      • Gość: !!!!!!!!!!! Re: Czy prezydentem jest p.Kosztowniak czy p.Sołś IP: *.na.pl 01.07.09, 00:00
        ŻADEN Z NICH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: mała Re: Czy prezydentem jest p.Kosztowniak czy p.Sołś IP: *.internet.radom.pl 07.07.09, 22:13
        ?
    • czerwona.pati Re: Czy prezydentem jest p.Kosztowniak czy p.Sołś 01.07.09, 18:55
      I kto tu rządzi?
    • Gość: ? Re: Czy prezydentem jest p.Kosztowniak czy p.Sołś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 20:43
      Ale kto to jest ten Sołśnia? Wpisuję w gogle i nic mi nie wychodzi.
      Co to za kolo?!

www.google.pl/search?hl=pl&q=so%C5%82%C5%9Bnia+radom&lr=&rlz=1R2IBMA_enPL329&aq=f&oq=
      • czerwona.pati Re: Czy prezydentem jest p.Kosztowniak czy p.Sołś 01.07.09, 20:45
        W goglach jest miliony Kosztowniaków.Sołsni nie ma.Sam sobie
        odpowiedziałeś kto to jest.
        • Gość: ? Re: Czy prezydentem jest p.Kosztowniak czy p.Sołś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 20:48
          Nie przesadzaj z tymi milionami. Parę tysięcy. Minimum tego, na co
          zasługuje prezydent tak dużego miasta. Ogólnie obciach :(
    • Gość: hlhlk Re: Czy prezydentem jest p.Kosztowniak czy p.Sołś IP: *.radom.vectranet.pl 01.07.09, 20:45
      A jak ma na imię ten Sołśnia?
    • Gość: mała Re: Czy prezydentem jest p.Kosztowniak czy p.Sołś IP: *.internet.radom.pl 02.07.09, 23:33
      miszcz od promocji
      • Gość: ks Re: Czy prezydentem jest p.Kosztowniak czy p.Sołś IP: *.radom.vectranet.pl 08.07.09, 00:09
        czyjej????????????
    • Gość: piątek Re: Czy prezydentem jest p.Kosztowniak czy p.Sołś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 09:39
      Wiecie ja słyszałem, że to wszystko to osoby spokrewnione.
      • Gość: mała Re: Czy prezydentem jest p.Kosztowniak czy p.Sołś IP: *.internet.radom.pl 09.07.09, 21:59
        a kto z kim spokrewniony?
    • Gość: Ale-yaya o matkoooooo!:(((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.09, 17:58
      INFORMACJA O WYNIKU NABORU na stanowisko inspektora w Kancelarii
      Prezydenta Urzędu Miejskiego w Radomiu (KP-1-2009)

Informujemy, że w wyniku zakończenia procedury naboru na w/w
      stanowisko został wybrany:
      Pan Paweł Dycht, zam. Radom
      W/w kandydat posiada wiedzę i umiejętności niezbędne do zajmowania
      stanowiska inspektora w Kancelarii Prezydenta Urzędu Miejskiego w
      Radomiu, co potwierdziła rozmowa kwalifikacyjna
      • Gość: darwin Re: o matkoooooo!:(((( IP: *.internet.radom.pl 20.08.09, 17:33
        Czy to nie ten pan co to pracował w katolickim Radiu?
    • Gość: Pis-da Re: Czy prezydentem jest p.Kosztowniak czy p.Sołś IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.08.09, 19:46
      a jesteś pewny że nie Ścibor?
      • Gość: Klassa Re: Czy prezydentem jest p.Kosztowniak czy p.Sołś IP: *.radom.vectranet.pl 22.08.09, 14:40
        A mnie sie wydaje ze Dycht to Scibor
    • Gość: van Re: Czy prezydentem jest p.Kosztowniak czy p.Sołś IP: *.radom.vectranet.pl 14.09.09, 20:10
      prezio to chyba marionetka pociągana za sznurki
    • fuck_fuck_fuck Re: Czy prezydentem jest p.Kosztowniak czy p.Sołś 15.09.09, 20:50
      Mówią że jednak S.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka