Dodaj do ulubionych

Nareszcie jest profesjonalna kosmetyka w Radomiu!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.09, 16:17
Długo czasu czekałam na nową jakość jeżeli chodzi o profesjonalną
kosmetykę w Radomiu. Mam nareszcie swoje miejsce a jest to
Kosmetyczny Instytut Dr Irena Eris przy ulicy Wernera 41. Świetne
standardy i produkty. Piszę o tym bo też wcześniej miałam problem z
radomskimi gabinetami które prezentują raczej przeciętny poziom. O
dobrych rzeczach każdy lubi opowiadać ale więcej informacji znaleźć
możecie na stronie www.drirenaeris.pl/instytut/pl/home
Pozdrawiam wszystkich
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: Nareszcie jest profesjonalna kosmetyka w Rado IP: *.ip.netia.com.pl 12.05.09, 19:24
      Zdecydowałam się na "wizytę" w Instytucie Dr Ireny Eris ze względu na markę,
      domniemaną fachowość...wykonałam tam oczyszczanie twarzy zapłaciłam prawie 300zł
      i z przykrością stwierdzam, że nie jestem zadowolona! Potwierdziło się, że
      marka, renoma, prestiż, nie wpływa na jakość usług ,a przede wszystkim fachowcy
      którzy tam pracują...
      • Gość: Manager Re: Nareszcie jest profesjonalna kosmetyka w Rado IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.09, 08:43
        Zabieg podstawowego czyszczania twarzy w Kosmetycznym Instytucie Dr
        Irena Eris kosztuje 120 zł, a Zabieg oczyszczająco-regulujący
        kosztuje 170 zł. Oficjalny cennik znajduje się na
        www.www.drirenaeris.pl/instytut/versions/

Jeżeli zapłaciła Pani 300 zł za oczyszczanie twarzy to znaczy, że
        nie mogła Pani być naszą klientką.

Wychodząc jednak naprzeciw Pani oczekiwaniom jako Manager
        Kosmetycznego Instytutu Dr Irena Eris zapraszam do złożenia
        reklamacji w recepcji Instytutu.
        • Gość: Kosmetolog Ela Re: Nareszcie jest profesjonalna kosmetyka w Rado IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.09, 11:11
          Post Kasi to przykład żenującego podejścia do forum. Wcale nie była
          na zabiegu a się wypowiada. Jeżeli zapłaciłaś za czyszczenie twarzy
          prawie 300 to chyba musiałaś ją bardzo zaniedbać. Raz na rok pójść
          do kosmetyczki nie wystarczy... :)
          • Gość: aaa Re: Nareszcie jest profesjonalna kosmetyka w Rado IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 11:39
            Reklama, antyreklama, reklama, reklama..;)
            • Gość: kasia Re: Nareszcie jest profesjonalna kosmetyka w Rado IP: *.ip.netia.com.pl 13.05.09, 21:49
              Forum to miejsce gdzie można wypowiadać swoje zdanie...zauważyłam watek i napisałam swoja opinie. Na stałe przebywam za granica także reklamacji osobistej nie będę składać.
              Rzeczywiście oczyszczanie twarzy kosztowało prawie 200 zł reszta to dodatkowa usługa, napisałam całość prawdopodobnie z rozpędu
              ,także pani Elu problem nie tkwi w częstotliwości wizyt u kosmetyczki.
    • Gość: Majami Re: Nareszcie jest profesjonalna kosmetyka w Rado IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 11:23
      Żenujące jest że pseudo kosmetolog Ela ocenia kogoś po częstotliwości
      odwiedzania salonów kosmetycznych. Ja w ogóle nie chodzę na oczyszczanie twarzy,
      nie uzależniam się od wizyt u kosmetyczki i nie czuję się zaniedbana. Żenujące
      jest też to, że menadżer erisa rozpoczyna żenujący wątek z kryptoreklamą jako
      ktoś inny a w sytuacji zagrożenia ujawnia swoje wszechwładne stanowisko. W
      reklamie Jogobeli mogłby Pan/ Pani występować. Długo czekałem na profesjonalną
      kosmetykę w Radomiu... Nareszcie profesjonalna kosmetyka w Radomiu?! Jak
      najdalej od Radomia jeśli chodzi o kosmetykę jak taki poziom podejścia
      reprezentują fachowcy od oczyszczania twarzy w Radomiu. Może to i dobrze że
      Kasia mieszka za granicą...
      • Gość: Gosia Re: Nareszcie jest profesjonalna kosmetyka w Rado IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.09, 15:52
        Chciałam po prostu podzielić się z forumowiczami dobrą opinią. Forum
        to miejsce gdzie ludzie przekazują sobie informacje ale wnioski
        wyciągają sami. Co to znaczy kryptoreklama. Jak powiem na forum że
        lubię jeść w pizzę w Tetralnej to nie znaczy że reklamuję tą
        restaurację tylko wyrażam swój pogląd. Jeśli ktoś tam nie jadł
        dotychczas w tym miejscu bo go nie znał to otrzymuje moje zdanie że
        jest tam dobra pizza ale wcale nie musi się z tym zgodzić. Źle jest
        natomiast jak napisze swoją opinie na temat tejże pizzy lub
        restauracji a nigdy tam nie pójdzie. Jestem z zawodu antropologiem
        kultury i tematy poruszane na forach internetowych często
        wykorzystuje w mojej pracy zawodowej. Zapraszam także do wpisów bo
        to tylko podnosi nasz wszystkich poziom wiedzy o otaczającym nas
        świecie. Radom to ciekawe miejsce i wiele nowych rzeczy dowiedzieć
        można się z tego forum. Nie krytykujmy się wzajemnie ale piszmy o
        rzeczach pozytywnych i pięknych. Poza tym cieszy mnie powstanie u
        nas placówki Eris ponieważ gościłam kiedyć w Krynicy i bardzo mi się
        podobało. Pozdrawiam wszystkich
        • pasztet-owa-pl Re: Nareszcie jest profesjonalna kosmetyka w Rado 01.07.09, 23:33
          Dziękuję za profesjonalne porady udzielone mojemu mężowi - Grzesiowi na forum w
          zakresie tapetowania mojej twarzy. Pasztetówa.
          • pasztet-owa-pl Re: Nareszcie jest profesjonalna kosmetyka w Rado 01.07.09, 23:48
            Naprawdę bardzo profesjonalne podejście...jeszcze raz gratuluję.
            • Gość: PULPET Re: Nareszcie jest profesjonalna kosmetyka w Rado IP: *.skynet.net.pl 06.07.09, 14:05
              uuu
              • elle-est-la Instytut Ireny Eris 10.07.09, 09:11
                Jestem jedna z tych osob, ktore ciesza sie z tego, ze Instytut
                zostal otwarty i w Radomiu. Po pierwsze jest to znak, ze Radom jest
                miastem jak kazde inne i warto tutaj inwestowac i otwierac cos
                nowego. Nie ukrywam, ze jestem rowniez klientka Instytutu od mniej
                wiecej roku. Wczesniej "przeszlam" przez wiele salonow w Radomiu i
                musze przyznac, ze w wielu z nich najwieksze wrazenie
                robi .......... wnetrze. W wielu miejscach brak profesjonalizmu
                zarowno w obsludze klienta jak i w jakosci wykonywanych zabiegow.
                Mozna odniesc wraznie, ze wszystko jest skoncentrowane na max zysk
                przy min. wkladzie. Przykre i wkurzajace.
                Instytut jest dla mnie pierwszym miejscem gdzie poczawszy od
                kontaktu telefonicznego, po obsluge i poziom wykonywanych zabiegow
                czuje sie naprawde wysoki poziom. Nie wiem, moze to jest kwestia
                narzucanych standardow erisowskich, moze talent osoby zarzadzajacej
                do zatrudniania odpowiednich osob, ale jest naprawde bardzo dobrze.
                Zawsze czuje sie tam mile widzianym gosciem (nie wazne czy
                przychodze na zabieg za 30 czy za 200 zl) i mam pewnosc, ze
                wszystkie zabiegi wykonywane sa na firmowych kosmetykach.
                Wnetrze jest bardzo ladne, jasne, dajace poczucie odprezenia,
                relaksu, czystosci....
                Panie, ktore pracuja sa doskonale wyksztalcone i posiadaja
                doswiadczenie zawodowe.
                Generalnie jest to w tej chwili JEDYNY salon w Radomiu, ktory polece
                kazdemu z czystym sumieniem.
                I zaznaczam, ze nie jestem z Instytutem zwiazana, nie pracuje tam i
                nie pracowalam, nie jestem tez czlonkiem rodziny ani osoba
                zaprzyjazniona z wlascicielami. Paranoja, ze to napisalam ale
                radomska teoria spiskowa osiagnela rozmiary gigantyczne.
                • pasztet-owa-pl Re: Instytut Ireny Eris 10.07.09, 09:46
                  Standardy są świetne w Eris- to przyznaje - sztab mądrych ludzi nad nimi pracuje
                  w stolicy, ale pewnie Ci co je wprowadzają załamaliby się wiedząc w jaki sposób
                  radomski salon Eris kształtuje swoja pozycję na chociażby na tym radomskim forum...
                  • elle-est-la Re: Instytut Ireny Eris 10.07.09, 10:10
                    No coz......rece opadaja. Wlasnie tego typu uwagi mialam na mysli
                    piszac ostatnie zdanie w moim poprzednim poscie. Pozostawiam bez
                    komentarza.
                    Obserwuje to forum i watek od jakiegos czasu i stwierdzam, ze
                    jedynym salonem, ktory uprawia tutaj dosc agresywna i malo elegancka
                    autopromcje to salon Nefretete. Zupelnie niepotrzebnie zreszta.
                    Ciesze sie tylko, ze przynajmniej w jednym zgadza sie ze mna
                    Pani "pasztetowa" - czyli w wysokim poziomie uslug Instytutu :)
                    I mowiac szczerze, mnie jako klientke malo interesuje czy pracuje na
                    to sztab czy kilka osob..... Dla mnie wazny jest efekt. I mysle, ze
                    sztab tych osob bylby zadowolony, ze efekty ich pracy w Radomiu sa
                    dobrze oceniane przez klientki. I tak mila Pani, tak wlasnie
                    ksztaltuje sie pozycje na rynku - najlepsza reklama sa bowiem
                    zadowoleni klienci.

• Gość: gość Re: Instytut Ireny Eris IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.09, 11:12
                      klientka ;)
                      • pasztet-owa-pl Re: Instytut Ireny Eris 10.07.09, 11:19
                        bez komentarza.
                        • beauty.jaona Re: Instytut Ireny Eris 10.07.09, 11:51
                          Witam, szkoda czasu na takie dyskusje. Mam prośbę, by po prostu robić swoje
                          najlepiej jak się potrafi - zamiast oczerniać innych. Z góry dziękuję.
                          • kama_0 Re: profesjonalna kosmetyka??! 15.07.09, 13:09
                            Pracuję w innym salonie kosmetycznym niż Eris ale nie sądzę bym prezentowała
                            "raczej przeciętny poziom" - jak go określiła osoba rozpoczynająca wątek, która
                            pewnie nie jest związana z Erisem (śmiechu warte)
                            Zamiast zadzierać nos do góry i nazywać przeciętnym każdy inny salon w naszym
                            mieście powinniście zająć się klientami bo jak tak dalej pójdzie to i standardy
                            wam nie pomogą.
                            • Gość: Baśka Re: profesjonalna kosmetyka??! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.09, 14:28
                              Odnoszę wrażenie że zakompleksienie mieszkanek Radomia jest większe
                              niż myślałam. Nie każdego stać nam luksusy ale żeby zaraz o tym tyle
                              gadać?
                              • kama_0 Re: profesjonalna kosmetyka??! 16.07.09, 01:20
                                Dobrze, że stać Panią - Pani Manager na luksusy.
                                • Gość: Tołstoj Re: profesjonalna kosmetyka??! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.09, 08:44
                                  Jaka diagnoza globalna - Zakompleksienie Radomianek. Ludzie dajcie już spokój.
                                  • Gość: Tołstoj Re: profesjonalna kosmetyka??! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.09, 08:52
                                    Zaraz telefony podacie do psychologów zakompleksionym Radomiankom, co nie stać
                                    ich na zabiegi u Was. Beznadziejny ten wątek - dajcie już spokój ludziska bo
                                    załamka idzie.
                                    • ilmina Re: profesjonalna kosmetyka??! 16.07.09, 09:19
                                      Jestem Radomianką. Nie korzystałam z zabiegów w Instytucie Eris i nie czuję się
                                      zakompleksiona. Beznadziejne podejście! Raczej nie zachęcające.
                                      • Gość: Janka Re: profesjonalna kosmetyka??! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.09, 15:46
                                        Muszę zabrać głos bo nie wierzę że na tym forum wypowiadają się
                                        tylko zakompleksione i podejrzliwe kobity z Radomia. Na pewno jest
                                        dużo fajnych babek w naszym mieście które z pewnością omojają to
                                        forum z daleka. I mają rację. Jest tu pare plotkar które nic nie
                                        potrafią tylko krytykować. Tak źle i tak nie dobrze. Nie wiem czy to
                                        brak sexu czy inne przyległości ale na moje zdanie że lubię w
                                        Radomiu chodzić do Afrodyty na Hallera i Erisa na Wernera niejedna
                                        prosta forumoiwiczka napisze że pewnie mam w tym jakiś interes że o
                                        tym pisze ale pozostanie problem nie do ropzwiązania - gdzie ja
                                        pracuje bo na pewno nie mogę szczerze czegoś polecić???
                                        • kama_0 Re: profesjonalna kosmetyka??! 16.07.09, 23:09
                                          Kobieto, Ty zabierasz głos non stop. Zmieniasz imiona i zawody a IP i forma
                                          krytyki ciągle te same. Smaruj ciało gdzie chcesz, zarządzaj gdzie ci dano ale
                                          skończ już te żenujące wywody bo zanudzasz.
                                          • Gość: Doktór Ircia Re: profesjonalna kosmetyka??! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.09, 14:31
                                            Bożesz Ty mój kochany. Dzieciaki moje, co wy wyrabiacie! Z nerwów
                                            recepturę na eliksir młodości pomieszałam.
                                            • Gość: Globus Re: profesjonalna kosmetyka??! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.09, 10:30
                                              kama_0 - wybitny radomski dedektyw! Nieustraszony tropiciel
                                              absurdów, podejrzanych nicków i tajemniczych numerków IP na forach
                                              internetowych na całym świecie... :)
                                              • Gość: gość żenujący ten wątek IP: *.radom.vectranet.pl 18.07.09, 17:14
                                                Żenujący wątek, nieudana kryptoreklama Instytutu Eris.Jak można
                                                reklamować się obrażając innych. To że nie chodzę do was nie znaczy ze
                                                jestem zakompleksioną radomianką której brak sexu. Macie bardzo
                                                prymitywne podejście. żenada
                                                • Gość: Madi Re: żenujący ten wątek IP: *.radom.vectranet.pl 19.07.09, 13:40
                                                  Cały Radom jest żenujący!!! W tym mieście nie ma niczego porządnego.
                                                  Co innego Warszawa ale niektórzy (nie zakompleksieni ale prości
                                                  ludzie) powiedzą że moje zdanie to kryptoreklma stolicy :) hihi
                                                  • Gość: Ela Lubię polskie kosmetyki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.09, 23:39
                                                    Byłam ostatnio na wakacjach u Irenki Eris w SPA w Krynicy i mam
                                                    potwierdzenie że u nas w mieście jest dokładnie taki sam Instytut
                                                    jak tam i we Wzgórzach Dylewskich. Jutro dzwonię i się umawiam, nie
                                                    mogę się doczekać!!!
                                                  • Gość: Magda polonistka Re: Lubię polskie kosmetyki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.09, 23:54
                                                    Kryptoreklama to reklama ukryta, zawoalowana. Jak ktoś wprost coś
                                                    poleca to jest reklama. Do szkołu idź prostaczko bo nam opinie
                                                    kiepską w Radomiu robisz!
                                                  • Gość: Zdzisław Anglista nie lubię chamstwa i obłudy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.09, 09:29
                                                    Magdo Polonistko, zdenerwowałaś się i błędów w tekście narobiłaś -
                                                    odmiana przez przypadki się kłania. Nadal brniesz i się ośmieszasz,
                                                    obrażając przy tym innych. Faktycznie dzwoń do tej Krynicy i jedź
                                                    jak najdalej stąd. Ja na Twoim miejscu już dawno bym to zrobił.
                                                    Zdzisław Anglista.
                                                  • kama_0 Re: nie lubię chamstwa i obłudy 20.07.09, 10:27
                                                    Kosmetolog ela, antropolog kultury, manager i inne a teraz magda polonistka -
                                                    masz tupet kobieto, że nadal brniesz i na dodatek wyzywasz ludzi od prostaków,
                                                    zakompleksionych forumowiczek, którym brak sexu. czy to jest ta nowa jakość na
                                                    którą czekałaś??! Pytanie jest retoryczne - nie oczekuję znów obrażającej
                                                    odpowiedzi.
                                                  • Gość: Robak Re: nie lubię chamstwa i obłudy IP: *.radom.vectranet.pl 20.07.09, 12:26
                                                    Ale głupia baba. Myśli że wszyscy na forum to jedna osoba. Nie do
                                                    wiary. Umów się na wizytę z psychiatrą.
                                                  • Gość: @nka Re: nie lubię chamstwa i obłudy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.09, 12:31
                                                    Ja byłam we Wzgórzach Dylewskich - nie ma co porównywać salonu Eris tu w Radomiu
                                                    z kompleksem we Wzgórzach Dylewskich, czy Krynicą. Dla mnie ten wątek to też
                                                    totalna nieudana kryptoreklama tego salonu. Byłam w naszym radomskim Erisie.
                                                    Normalny, nowy salon. Jak każdy inny. Żadna mi to nowa jakość usług. Jest ok.
                                                    Ale, żeby tu zaraz rozpisywać się, że już się nie mogę doczekać wizyty raczej
                                                    się nie pokuszę.
                                                  • Gość: markyMark Cyfra w nicku IP: *.radom.vectranet.pl 20.07.09, 14:07
                                                    kama_0 - czy ta cyfra w nicku to twój iloraz inteligencji?
                                                  • Gość: Lena Re: Cyfra w nicku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 19:51
                                                    Faktycznie dialog na niskim poziomie. Po takim cyrku ze strony reprezentujących
                                                    salon aż się odechciewa przyjść do was.
                                                  • Gość: mama1 Re: Cyfra w nicku IP: 94.254.247.* 20.07.09, 23:37
                                                    A ty....jesz psie kupy!!!!!!!!!
                                                  • Gość: observer Re: Cyfra w nicku IP: *.radom.vectranet.pl 21.07.09, 00:28
                                                    Czytam sobie ten wątek i dochodzę do wniosku,iż w tym salonie
                                                    pracują osoby,które stosują autoreklamę i robią to w sposób bardzo
                                                    prymitywny.
                                                  • Gość: Bobas Re: Cyfra w nicku IP: *.radom.vectranet.pl 21.07.09, 10:37
                                                    Wsiści się kulka wodna oblażmy. Weśmy zabawecki z piaskownicki i jećmy
                                                    do innego miastecka. Fe Radom fe.
                                                  • Gość: Lena Re: Cyfra w nicku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.09, 11:21
                                                    Nie odwracaj kota ogonem. Radom jest ok. Tylko ten wątek jest prymitywny.
                                                    Wypowiedzi obrażające innych świadczą o kulturze tych osób. Chciałoby się
                                                    sprzedać coś jako "nową jakość usług" na którą cały "prymitywny, zakompleksiony,
                                                    na niskim poziomie" Radom niby czekał. Ale słoma z buta wychodzi w "anonimowych"
                                                    wypowiedziach. Najgorsze co można zrobić to reklamować się obrażając innych. Na
                                                    mnie nie działają wasze standardy, sloganiki - miejsce tworzą ludzie. Ludzie,
                                                    którzy was reprezentują na tym wątku zniechęcają a nie reklamują. Faktycznie
                                                    ktoś kto zajmuje się ogólnym wizerunkiem Eris mógłby się załamać czytając wasze
                                                    wypowiedzi.
                                                  • Gość: Monia Re: Cyfra w nicku IP: *.radom.vectranet.pl 21.07.09, 11:31
                                                    Radom jest ok ale ma to nieszczęście że posiada prymitywy które tworzą
                                                    wątek dopisują mnóstwo anonimowych opinii a najbardziej ich wkurza że
                                                    nikt z Erisa nie angażuje się w głupią dyskusję. Jest takie powiedzenie
                                                    żeby nie kłócić się z debilem bo ktoś stojący obok może nie może
                                                    zauważyć różnicy. Także ekipa Eris ma rację nie angażując się w to
                                                    forum. Z anonimowym debilizmem się nie wygra!
                                                  • Gość: Lena Re: Cyfra w nicku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.09, 11:56
                                                    Wreszcie jakieś postanowienie i kulturalne podejście. Cały zakompleksiony Radom
                                                    dziękuje za ciszę na tym beznadziejnym wątku.
                                                  • kama_0 Re: Cyfra w nicku 21.07.09, 13:57
                                                    Gość portalu: Monia napisał(a):

> Także ekipa Eris ma rację nie angażując się w to
                                                    > forum. Z anonimowym debilizmem się nie wygra!

ekipa Erisa ma rację, tylko pani manager się wymsknęło tu i ówdzie.
                                                  • Gość: Ola Re: Cyfra w nicku IP: *.radom.vectranet.pl 21.07.09, 15:08
                                                    kama wyluzuj troszkę. Przeczytaj co napisała Monia. Sama dolewasz
                                                    oliwy do ognia a potem krytykujesz. KtoS robi sobie jaja i dobrze
                                                    się bawi a ty dodajesz mu satysfakcji.
                                                  • kama_0 Re: Cyfra w nicku 21.07.09, 15:32
                                                    Tak, złe krasnale opanowały ten wątek...zaraz uwierzę ;)Już mi ktoś tu radził
                                                    wizytę u psychiatry. Po prostu jak się obraża ludzi to się ma wrogów. Bez
                                                    mydlenia pliz.
                                                  • Gość: gościk Re: Cyfra w nicku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 16:00
                                                    Kama wg mnie jesteś bardzo inteligentną osobą a ten wątek jest rzeczywiście
                                                    prymitywny.
                                                  • Gość: Gural Re: Cyfra w nicku IP: *.radom.vectranet.pl 21.07.09, 16:20
                                                    Kama jest na tym forum 24h. Weź się do roboty babo zamiast gryzmolić te
                                                    swoje pierdoły!!!
                                                  • Gość: ubawiona:) Re: Cyfra w nicku IP: *.radom.vectranet.pl 22.07.09, 00:12
                                                    O proszę,jaka kultura personelu z salonu dr Ireny Eris:):):)
                                                  • Gość: CZaro Re: Cyfra w nicku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.09, 09:38
                                                    Ale wiocha. Podejście do bani. I bez ściemy, że ktoś wam krzywdę robi teraz.
                                                    Najpierw sami zaczynacie wątek - wystarczy przeczytać pierwszy post, potem
                                                    obrażacie każdego kto się odezwie i myśli inaczej. A na koniec biedne sierotki
                                                    z siebie robicie. Dajcie już spokój bo to wiocha totalna. Forum jest spoko.
                                                    Tylko wątek, który wy ciągniecie jest śmieszny. Max porażka. I że jeszcze dalej
                                                    to ciągniecie...to się dziwię.
                                                  • pasztet-owa-pl Re: Cyfra w nicku 10.08.09, 13:41
                                                    prowincjonalne saloniki kosmetyczne proszą o kulturę słowa bo to już nudne
                                                    strasznie - chęć obrażania widać silniejsza od rozumu
                                                  • Gość: coolturka Re: Cyfra w nicku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.09, 21:02
                                                    o kulturę proszę
                                                  • pasztet-owa-pl Re: nie lubię chamstwa i obłudy 12.09.09, 14:06
                                                    Ja też nie lubię chamstwa i obłudy.
    • Gość: 9 Re: Nareszcie jest profesjonalna kosmetyka w Rado IP: *.infoplus.com.pl 01.09.09, 08:57
      niestety gabunet swieci pustkami - pewnie ze wzgledu na ceny
      • Gość: Riki Re: Nareszcie jest profesjonalna kosmetyka w Rado IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.09, 14:02
        Ceny jak ceny - ale pustkami świeci na pewno bo jak dzwoniłam się dowiedzieć o
        cenę to recepcjonistka mnie na telefonie trzymała jak w call center, jakby mnie
        namierzała, jak na bazarze namawiała na inne zabiegi fuj. Faktycznie jak na
        bazarze - już wolę gdzieś bliżej chodzić na zabiegi. W Centrum Radomia o wiele
        lepsze ceny i lepsi fachowcy się znajdą.
        • Gość: Euforia Re: Nareszcie jest profesjonalna kosmetyka w Rado IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.09, 12:29
          Faktycznie weszłam ostatnio coś się zapytać to tak mi pani w pupę wchodziła
          jakbym była ostatnią klientką w stanie Nevada. Ja jedno pytania a ta potok słów
          i to bez konkretnej odpowiedzi na moje pytanie. W salonie pustki a ta jakby
          mogła to by mnie w szlafrok na siłę ubrała i na fotelu posadziła. Będą nieźle z
          cen musieli zejść, zmienić kosmetyki i lokalizację. Tylko czy to coś da... na
          takie zadupie to z przypadku trafiłam. Też wolę w centrum paznokcie robić.
          Polecam Euforię.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka