Dodaj do ulubionych

Centralny Szpital Kliniczny KATOWICE

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 18:36
Centralny Szpital Kliniczny Śląskiej Akademi Medycznej Katowice ul. Medyków
Dziewczyny słyszałyście cos o tym szpitalu napewno jakies opini sa , Tam
pracuje moj gin. juz raz o to pytalam na forum bez odpowiedzi moze tym razem
Obserwuj wątek
    • Gość: kobietka Re: Centralny Szpital Kliniczny KATOWICE IP: *.tychy.msk.pl 29.02.04, 21:06
      Witam
      Ja własnie mam skierowanie do tej kliniki w marcu do lekarza gin-edykr. Będę
      tam miała również badania hormonalne na koszt kasy chorych poniewaz musze
      oznaczyć poziom wszystkich hormonów. Szkoda tylko ze od zarejestrowania muszę
      czekać aż miesiąc. Troszkę sie martwię co tam ze mną poczną i do jakiego
      lekarza mnie pokierująsad Tak bardzo chciałabym wiedzieć co ze mną i czy jestem
      zdrowiutka.
      A jakie jest Pani zdanie o tej Klinice? I skąd Pani jest jeśli mogę wiedzieć?
      Ja jestem z Tychów.

Z góry dziekuję za informacje i pozdrawiam.
      • Gość: eduro Re: Centralny Szpital Kliniczny KATOWICE IP: *.dsmedia.pl 29.02.04, 21:22
        Witam!!!
        Napewno są w tym szpitalu specjaliści, ale jest(może było)tam też niezłe wariatkowo i zamieszanie, pilnujcie tego co mówi lekarz a co potem pisze w dokumentach (wypis, recepty itp.). Wtedy kiedy ja leżałam leżała też dziewczyna o tym samym imieniu i też z PCOS (tylko że ona miała cukrzycę) no i na końcu pomieszali nasze dokumenty i dostały mi sie jej leki na cukrzycę, szczęście w nieszczęściu że mój ojciec choruje na cukrzyce i zorientowałam się co i jak, aż strach pomyśleć co by było gdybym zaczeła je brać...
        Ale to właśnie tam mnie dokładnie zdiagnozowano i zaczęto leczyć, było by super gdyby lekarze nie zmieniali się co kilka wizyt...
        Pozdrawiam Eduro ;o)
      • Gość: magi Re: Centralny Szpital Kliniczny KATOWICE IP: 62.233.243.* 29.02.04, 21:25
        ja próbowalam dwa razy sie tam zapisac do gonekologa-endokrynologa. Niestety
        babka odmówiła mi dwa razy bo jakies tam limity miała i kazała mi dzwonic za
        miesiąc- i darowałam sobie. Ja się diagnozowałam w takim samym szpitalu w
        Warszawie na Karowej i chciałam się tylko przenieść do Katowic i nic. Więc
        zrezygnowałam. W tej przychodni jedynie można postawic diagnozę i zrobić
        ewentualne badania hormonalne. Nie jest natomiast możliwe leczenie
        niepłodności, lepiej od razu do Bytomia. Na takiej zabawie diagnozowania
        straciłam 2 lata a i tak trafiłam do Kliniki leczenia niepłodnośći w Bytomiu i
        taką sama diagnoże lekarz postawił mi w ciagu dwóch wizyt (i nie czeka się tu
        miesiąc na wizytę -na szczęście).
      • Gość: Jesica Re: Centralny Szpital Kliniczny KATOWICE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 22:10
        Witam
        Ja nie mam zdania o tej klinice bo nawet nigdy w zyciu tam nie bylam mieszkam
        50 km od katowic w malej miejscowosci kolo Zawiercia Piszac ten post chcialam
        czegosc sie dowiedziec od Was. A w szczegolnosci interesuje mni ejeden lekarz
        Doktor Jerzy Zietek niestety ja nie pomocge w ocenie.
        I prosze nie mowic do mnie na pani smile tu wszystkie jestesmy rowne i nie ma
        znaczenia wiek.
        p.s.zawsze mozemy wymienic sie e-mailami jakby byla potrzeba.
        pozdraiwam i zycze powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka