Dodaj do ulubionych

Posłanka Marzena Wróbel gwiazda Komisji śledczej

20.05.09, 21:29
Czy widzieliście w telewizji Panią Posłankę Marzenę Wróbel ? Pani
Poseł daleko zajedzie w strukturach PiS, bo daje nieźle do wiwatu
świadkom choć z tego wiwatu niewiele wynika :))))
Obserwuj wątek
    • Gość: nosympaticopisu Re: Posłanka Marzena Wróbel gwiazda Komisji śledc IP: *.radom.vectranet.pl 20.05.09, 21:50
      pożyjom uwidim
    • Gość: kot Re: Posłanka Marzena Wróbel gwiazda Komisji śledc IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.05.09, 22:08
      wstyd poraża ,wiocha !
      • Gość: Ja Re: Posłanka Marzena Wróbel gwiazda Komisji śledc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 06:29
        Czy p. poseł jest z zawodu nauczycielem ? Jeżeli to prawda, to mając taką kulturę, jaką prezentuje w komisji, nie powinna pracować z młodzierzą, bo wpoi dzieciom chamstwo i prostactwo, które z pani poseł emanuje w każdym jej zdaniu, które wypowiada. Bo jak inaczej nazwać pokrywanie braków merytorycznych ordynarnymi odzywkami do świadków i członków komisji ? Wspólczuje jej małżonkowi.
        • kazio2007 Re: Posłanka Marzena Wróbel gwiazda Komisji śledc 21.05.09, 06:53
          Drogi Przedmowco ! Pani Posel pisze na stronie sejmowej ze nie jest
          mezatka a jest wolna
          • Gość: Ja Re: Posłanka Marzena Wróbel gwiazda Komisji śledc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.09, 07:35
            W takim razie wcale się nie dziwię skąd u p. poseł tyle uszczypliwości i niechęci do ludzi. Występ przed kamerą z pewnością nie wpłynie na jej stan cywilny.
            • kazio2007 Re: Posłanka Marzena Wróbel gwiazda Komisji śledc 21.05.09, 10:04
              Trudno coś wnioskować, ale być może Pani Poseł stanu wolnego - patrz
              życiorys na www polskiego Sejmu zostanie zauważona przez Pana Posa a
              jednocześnie Prezesa PiS również stanu wolnego :))))
              • Gość: cvdc Re: Posłanka Marzena Wróbel gwiazda Komisji śledc IP: *.radom.vectranet.pl 21.05.09, 12:45
                Pzrebiła popularnością Suskiego i bardzo dobrze.
                • Gość: ANNNA Re: Posłanka Marzena Wróbel gwiazda Komisji śledc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.09, 14:12
                  Ona tak ZARANNA GWIAZDA. Proszę czytać jako za (raz) będzie ranna od mocno
                  uciskającego moherowego berecika. Swoją drogą niech przebija Suskiego, byle
                  skutecznie.
                  • Gość: dziczek Re: mój sen w noc letnią .... IP: *.radom.vectranet.pl 21.05.09, 17:05
                    Mnie się śniło ,ze byłem u dużego korytka ale mnie nie dopuszczono do niego bo
                    byłem maleńkim potomkiem świnki morskiej a tam były same mutanty .....
                    • Gość: czyt Rottweiler PISu IP: *.radom.vectranet.pl 21.05.09, 22:14
                      Artykuł w ostatnim Newsweeku:
                      Jacek Kurski nazywany był pitbullem. Marzenę Wróbel, jego następczynię w komisji
                      ds. nacisków, media już ochrzciły rottweilerem.
    • Gość: asdfa Co chcecie? Dajcie się kobiecie wysaleć :) hehe, IP: 193.111.144.* 22.05.09, 10:23
      Napewno z tej zabawy w polsce przybędzie miejsc pracy, gospodarka
      stanie na nogi i wogóle będzie pięknie. Zrozumcie, że komisje są
      trendy i każdy poseł chce się wykazać przed kamerą. Dzieci bawią się
      w piaskownicy, a duzi w komisji... tylko kogo to obchodzi...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka