gin23 22.05.09, 23:04 przeciez to jasne jak 2+2 albo te relikty prl-u znikna na zawsze nie wytrzymujac konkurencji ze strony hipermarketow albo zostana szukajac dodatkowej kasy wlasnie w np automatach, wynajmie powierzchni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość portalu Hazard w sklepach PSS Społem IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.05.09, 07:55 Myślę, że wszędzie (w innych miastach, na całym świecie) są automaty do gry i to jest niestety pokusa. Sztuką jest wychować dziecko tłumacząc, że wszystko jest dla ludzi tylko w granicach rozsądku! To wcale nie oznacza, że powinno się korzystać z tych akurat pokus... Trzeba dużo rozmawiac i tłumaczyć dzieciom, które się przeciez kształtują!! Ja nigdy nie będę miała pretensji do personelu, nauczycielek czy kolegów mojego dziecka. Każdy ma swój rozum i musi odróżnić "zboże od plew". Co do sklepów Społem nie dziwie się, że udostępnili miejsce, bo to przecież czysty zarobek. Mają do tego pełne prawo. Wcale nie sa takimi reliktami, przecież mają swoich klientów. Dajmy szanse każdemu... Jednak jeśli personel został zobowiązany do pilnowania osób korzystających to faktycznie należy sie nad tym zastanowić, jakiś paradoks Panie Prezesie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kloc Re: Hazard w sklepach PSS Społem IP: *.radom.vectranet.pl 23.05.09, 08:05 A czy legalnie działają Casyna przy Chrobrego i Warszawskiej?Jeżeli jest 3 maszyny do gier hazardowych należy mieć zezwolenie Rady Miasta.Jeżeli nie ma tego zezwolenia to co dalej?Casyna działają dalej 24h. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Hazard w sklepach PSS Społem IP: *.radom.vectranet.pl 23.05.09, 12:50 aaaaa na Czackiego.Tam przecierz mieszkają same kołki które poprzeprowadzały się z okolicznych wiosek i taki maszyna do gier to dla nich coś nowego i tak jeszcze bedzie przez pewien czas do chwili az nie wpadną im w ręce telefony komórkowe albo MP4. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HUH Re: Hazard w sklepach PSS Społem IP: *.31.radom.pilicka.pl 23.05.09, 13:09 A która to partia i który poseł w szczególności tak bardzo lobbowali za ustawą dopuszczającą te automaty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twój stary Re: Hazard w sklepach PSS Społem IP: 217.17.37.* 24.05.09, 16:39 Mówisz o kołkach, którzy przecież piszą przez rz na końcu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Hazard w sklepach PSS Społem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 20:34 Sklepy Społem po prostu stracą klientów, ja już przestałam tam chodzić,żeby się nie denerwowć i nie przechodzić koło grającej młodzieży. Ale może prezes chce doprowadzić do tego i zamienić sklepy na salony gry. Wtedy nie musi się martwić o personel, o zaopatrzenie, o SANEPID i t.p.. Panie prezesie minęły te czasy,że kupujący będą się skarżyć na warunki zakupów, po prostu przestaną kupować w Waszych sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
xnonorx Kiedyś Sekuła popełnił samobójstwo strzelając 23.05.09, 22:36 sobie w brzuch aż trzy razy. Przypadkiem akurat wtedy gdy zajmował się ustawą związaną z automatami do gier hazardowych. Tak mi się przypomniało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hd Re: Kiedyś Sekuła popełnił samobójstwo strzelając IP: *.radom.vectranet.pl 24.05.09, 08:16 Sekuła to był pionek przy tej ustawie.Ale rzeczywiście to SLD przygotowywał tą ustawę.A kto teraz rządzi Radą Nadzorczą Społem?Czy przypadkiem ludzie związni z lewicą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprostowanie Re: Kiedyś Sekuła popełnił samobójstwo strzelając IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 07:43 Drogi hd jesteś w błędzie. To nie SLD rządzi w Społem. Owszem przewodnicząca od lat to ta sama osoba pani Pawłowska. Ale pozostali to członkowie Solidarności i PiS. Jeden z nich zasiada nawet w Radzie naszego miasta. Proponuję wejść na stronę PSS Społem i poczytać o składzie rady i zarządu. Odpowiedz Link Zgłoś
kamiennygigant MOKPOL na ul Dabrowskiego/Niepodległości... 24.05.09, 13:18 Żule okupują non stop jednorękich bandytów, śmierdzi szczynami, gównem i wódą. Ale MOKPOL to największy syf, więc w sumie niewiele to przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
kpaxxx He he skąd ja to znam :) 24.05.09, 23:06 Faktycznie w przedsionku do Mokpolu czasami śmierdzi tak że się nie da wytrzymać i do tego żule czasami są tak mocno zaaferowani grą (jeden gra, reszta kibicuje) że się nie da wejść. Trzeba im niemal krzyczeć do ucha żeby się trochę przesunęli ... Zastanawiam się skąd oni biorą kasę na chlanie i na granie. Ta pani co handluje warzywami przed sklepem ma kasę z handlu a reszta ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apollin3 Re: He he skąd ja to znam :) IP: *.acn.waw.pl 25.05.09, 08:41 Taaaaaa, Mokpol ma Dabrowskiego w W-wie wyglada dokladnie tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yorg Hazard w sklepach PSS Społem IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 24.05.09, 13:32 O czym ten artykuł tak na prawde? Może zamiast skutkami, skupilibyście sie na przyczynach. Przecież te wszystkie lokale z automatami to jedna z lepszych afer w ostatnich latach. Mafia sejmowa zrobiła ustawe, a teraz mafia prawdziwa to wszystko kontroluje. Zresztą to przecież jedna i ta sama mafia. Całą Polską rządzi mafia. Wlochy sie chowają... Oni Was wszzystkich kontrolują, a Wy jak te potulne baranki nic z tym nie zrobicie. Ludzie!!!! Otwórzcie oczy i zróbcie wreszcie prawdziwą rewolucję w tym burdelu!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yorg Re: Hazard w sklepach PSS Społem IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 24.05.09, 13:55 niniwa2.cba.pl/mafiatotylkomafia.htm Odpowiedz Link Zgłoś
olias Hazard w sklepach PSS Społem 24.05.09, 15:29 i tak POwoli z Polaków zrobimy Polaczków, a POtem niewolników. Odpowiedz Link Zgłoś
jotembi że co proszę...? 24.05.09, 16:15 cóż ty bredzisz nieszczęśniku, wątki ci się pomyliły czy nic innego już ci nie przychodzi do głowy więc klepiesz swój paciorek wszędzie...? czas na hospitalizację, ustawią ci jakoś leczenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zatara Re: że co proszę...? IP: *.as.kn.pl 25.05.09, 16:12 Kaczyzm-pisoryzm to choroba nieuleczalna, jak demencja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klijent Hazard w sklepach PSS Społem IP: *.radom.vectranet.pl 18.06.09, 06:19 wcześniej były pkt-y- od "grosza" ! nie daleko pada jabłko od jabłoni ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q-ku nie ma powodu by kupować w społęm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 01:39 nie pasuje nam - nie kupujemy u nich osiedlowe prywatne sklepiki się ucieszą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Hazard w sklepach PSS Społem IP: 10.201.55.* 25.05.09, 12:43 Spec od konkurencji sie wypowiedzial... W hipermarketach (np. Leclercu) tez widzialem automaty. Odpowiedz Link Zgłoś