ivinka275 26.05.09, 09:18 Dziewczyny, znacie salon w naszym miescie, w ktorym fachowo robia pedicure? Ile taka przyjemnosc kosztuje? Przyznam sie, ze u kosmetyczki nie bylam kupe lat, a teraz zatesknilam ;) Z gory dziekuje za wszelkie info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patsy79 Re: Gdzie pedicure fachowo? 28.05.09, 08:49 ja sie wybieram na Witolda do Centrum kosmetycznego, z tego co wiem to koszt ok 70 zł, a jeżeli chodzi o efekt to jeszcze nie wiem, ale z innych zabiegów u nich jestem zadowolona, a taki fachowy pedicure będę pierwszy raz robiła :) Odpowiedz Link Zgłoś
ivinka275 Re: Gdzie pedicure fachowo? 29.05.09, 09:15 Patsy, dzieki za info, kiedy do nich idziesz? Mozesz po wizycie napisac jak bylo? I co wchodzi w uslugi za te 70 pln? I ile czasu trzeba na to poswiecic? Ja do tego chcialam dolozyc jeszcze paznokcie, uksztaltowanie, polerowanie, malowanie, a nie sadze, zeby za te cene to robili. Bede czekac na info, zrelaksuj sie i odpocznij! Odpowiedz Link Zgłoś
ivinka275 Re: Gdzie pedicure fachowo? 12.06.09, 08:49 Patsy, bylas? opowiadaj ;) Nosze sie tez z zamiarem oczyszczenia twarzy plus jakas maseczka, moze doradzisz mi w tej sprawie? czy tam jest kilka kosmetyczek? jesli tak to do ktorej sie zapisac? Oczyszczalas sobie u nich twarz? ile taka przyjemnosc kosztuje? Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
patsy79 Re: Gdzie pedicure fachowo? 16.06.09, 14:04 hello nie byłam bo niestety wylądowałam z dzieckiem w szpitalu, a oczyszczanie twarzy polecam w Domu Rzemiosła u Małgosi :)koszt ok 100 zł Odpowiedz Link Zgłoś