Dodaj do ulubionych

MAXIMA - tegoroczne opinie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.09, 15:29
Mamy tam wesele w tym roku i jestem ciekawa, czy tegoroczni młodzi i/lub
goście są zadowoleni?

My zamawialiśmy tą salę dawno temu i mam wrażenie, że sala jest coraz bardziej
zniszczona :( panele na sali tańca są wytarte, gdzieniegdzie widać ubytki w
listwach łączących wykładzinę z płytkami, ściany też nie pierwszej świeżości ...

... ale najgorsze co mi się rzuciło w oczy to okropnie wygniecione pokrowce na
krzesła!! Wyglądały jak wyciągnięte psu z gardła :/ oni ich przed weselem w
ogóle nie prasują :/
Obserwuj wątek
    • Gość: Iza Re: MAXIMA - tegoroczne opinie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.05.09, 16:59
      Ja w lipcu mam też tam wesele i akurat w ostatnią sobotę byłam oglądać salę (godzinę przed rozpoczęciem wesela).Myślę, że trochę przesadzasz.
      • Gość: Karolina Re: MAXIMA - tegoroczne opinie IP: *.radom.vectranet.pl 26.05.09, 21:02
        Polecam!!!
    • Gość: ala Re: MAXIMA - tegoroczne opinie IP: *.radom.vectranet.pl 27.05.09, 09:19
      ja byłam teraz w maju na weselu w MAXIMIE i nie zauważyłam takich
      defektów jakie opisałaś. Sala wygląda bajecznie. Sama mam tam wesele
      w przyszłym roku :))
      • Gość: bela Re: MAXIMA - tegoroczne opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.09, 10:11
        Ja też uważam, że jest to jedna z ładniejszych sal w okolicy (inaczej bym się na
        nianie zdecydowała) ale mam wrażenie, że 2 lata temu wyglądała lepiej i że
        właściciele ją trochę teraz zaniedbali :/ takie mam zdanie ... w każdym
        eleganckim lokalu obrusy i pokrowce na krzesła powinny być idealnie wyprasowane,
        naczynia i sztućce błyszczące ... świadczy to o profesjonalizmie i podejściu
        właścicieli do klienta ....

... zdaję sobie sprawę, że w wielu lokalach jest duuuużo gorzej - sztukowane
        obrusy całe w plamy i przepalone dziury, niedomyte sztućce, powyszczerbiane
        naczynia ....
    • Gość: młoda Re: MAXIMA - tegoroczne opinie IP: *.radom.vectranet.pl 27.05.09, 09:48
      witam my mielismy wesele 16 maja w Maximie i powiem szczerze ze
      jestesmy niezadowoleni!!!żałujemy ze wzielismy ta sale!!! wszystko
      było zrobione na odwal sie płaci sie tyle kasy ty powinno byc
      porobione na perfekt!!! absolutnie nie polecam pozdrawiam
      • Gość: bela Re: MAXIMA - tegoroczne opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.09, 10:13
        co Wam się konkretnie nie podobało? Pytam, żeby móc ewentualnie zwrócić uwagę
        właścicielom na naszym weselu.
        • Gość: kinia Re: MAXIMA - tegoroczne opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.09, 10:26
          ja tez mam tam wesele - tez mi sie wydaje ze wlasciciele nie dbaja oa ta sale
          :((((((((((((((( nie wiem, czy dzis bym ja wybrala :(((

bylam ja ostatnio obejrzec w sobote, byla gdzies godzina 13 i na stolach staly
          juz owoce, w dzbankach byl juz nalany sok i na wszystich stolach byly juz
          porozstawiane butelki z napojami - a wesele mialo sie podobno zaczac kolo 20,
          dodam jeszscze ze to byl bardzo cieply dzien i w srodku nie byla uruchomiona
          klimatyzacja - nie zwrocilam uwagi czy jedzenie tez juz stalo na stolach :/ czy
          nie powinno sie jedzenia i napoajów wysawic w ostatniej chwili, zeby byly
          schlodzone???? sok stojacy bez lodowki tyle godzin w cieple tez chyba moze sie
          popsuc??
          • Gość: AM Re: MAXIMA - tegoroczne opinie IP: *.chello.pl 27.05.09, 21:09
            mam niedlugo wesele w Maximie, byłam niedawno w sobote obejrzeć sale
            i nie widzialam pogniecionych pokrowców, panele też nie są w złym
            stanie, wręcz przeciwnie :-/ odniosłam wrażeenie pozytywne, poniewaz
            właściciele zmienili dekoracje koło mlodych, inaczej wygląda
            dekoracja kwiatowa, wszystko jest ładnie zgrane kolorystycznie i
            dopasowane do siebie. Poza tym są w stanie duzo zmienic jeśli tylko
            wcześniej się to ustali. Na razie jestem zadowolona z wyboru sali i
            mam nadzieje że to sie nie zmieni:)
            • Gość: luizka Re: MAXIMA - tegoroczne opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.09, 14:15
              czy ktos się orientuje, czy własciciele podnosza cene za osobe? ja mam na umowie
              140 ale podpisywalam ja 2 lata temu i jestem ciekawa jak to wyglada ... nie mam
              teraz dostepu do mojej umowy i nie wiem jakie sa tam zapisy .... pamietam ze
              mowili, ze cena sie RACZEJ nie zmieni ....
              • Gość: Iza Re: MAXIMA - tegoroczne opinie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.06.09, 20:21
                Jak już wcześniej pisałam mam wesele w lipcu i w umowie mam podaną cenę bez adnotacji o możliwości jej zmiany, ale tez mnie trapiło, czy na pewno będzie ona stała. Byłam tam ostatnio i zapewniono mnie,że będzie tak jak w umowie.
              • Gość: ala Re: MAXIMA - tegoroczne opinie IP: *.radom.vectranet.pl 15.06.09, 22:29
                coś mi się tu nie zgadza Twoja cena, bo ja podpisywałam umowe 2 lata
                temu i cenę mam wyższą niż 140 zł, a rok temu w MAXIMIE była cena
                135 zł, a w tym roku jest chyba 160 zł od osoby o ile się nie myle.
                • Gość: luizka Re: MAXIMA - tegoroczne opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.09, 11:35
                  rzeczywiście dziwnie .... my podpisalismy umowe w sierpniu 2007 i mamy cene 140.
                  • Gość: Orbb Re: MAXIMA - tegoroczne opinie IP: *.radom.vectranet.pl 26.07.09, 07:58
                    Phi, wielkie mi luksusy za 160 zł. Dla mnie ta sala to przereklamowana
                    miejscówka dla pseudovipów. W ogóle nie odpowiada mi klimat jaki tam panuje. A
                    jeżeli właściciele zaczynają jeszcze robić imprezy na "odwal się" to ja bym to
                    radził omijać szerokim łukiem
                    • Gość: Iza Re: MAXIMA - tegoroczne opinie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.07.09, 10:11
                      Jeśli klimat Ci nie pasuje, to cóż zrobić, trzeba szukać dalej. Nowy wystrój (po
                      remoncie jest super). A co do ceny ja mam 140 zł na ten rok.
                    • Gość: Iza Re: MAXIMA - tegoroczne opinie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.07.09, 10:13
                      Jeśli klimat Ci nie pasuje, to cóż zrobić, trzeba szukać dalej. Nowy wystrój (po remoncie jest super). A co do ceny ja mam 140 zł na ten rok.
                      • Gość: luizka Re: MAXIMA - tegoroczne opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.09, 10:57
                        po jakim remoncie?? oprócz rzeczonych pokrowców na krzesła nic się chyba nie
                        zmieniło.
                        • Gość: Iza Re: MAXIMA - tegoroczne opinie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.07.09, 11:29
                          A kiedy tam byłaś, piszesz "chyba się nie zmieniło" ? Wystrój tak bardzo się
                          zmienił, że trudno nie zauważyć zmian.
                          • Gość: . Re: MAXIMA - tegoroczne opinie IP: *.radom.vectranet.pl 31.07.09, 10:38
                            Polecam.Jedzenie bardzo smaczne, ładnie przygotowane aż się ma ochotę
                            częstować:)Obsługa na poziomie, dbają o gości. A grill? zupełna rewelacja.
                            Maxima to restauracja a nie dom weselny działający od soboty do soboty także
                            myślę że warto zlecić tam organizacje wesela. Polecam
                          • Gość: luizka Re: MAXIMA - tegoroczne opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 15:38
                            Byłam tam pierwszy raz w lutym 2007 i teraz w czerwcu 2009. przez ten okres na
                            moje oko pojawiły się tylko pokrowce ...
                            • Gość: Ange Re: MAXIMA - tegoroczne opinie IP: *.radom.vectranet.pl 05.08.09, 20:04
                              Lokal rewelacyjny, przepyszne jedzonko, elegancki wystrój, świetna
                              obsługa. Właściciele dbają i wymieniają to co zostało wyeksplatowane-
                              nowa wykładzina, piękne zasłony i rolety rzymskie. Nie ma do czego
                              sie przyczepić. Polecam!!!
                            • Gość: gienek Re: MAXIMA - tegoroczne opinie IP: *.xdsl.centertel.pl 06.08.09, 14:12
                              Zadne cudo
                              • Gość: Isia Re: MAXIMA - tegoroczne opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 16:53
                                Zmiany wielkie, nowocześnie i elegancko, a kaczuszka palce lizać.
                                • Gość: tryk Re: MAXIMA - tegoroczne opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 10:23
                                  a czyja kaczuszka?????????????????????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka