Dodaj do ulubionych

Cugier-Kotka: Dzwoniłam 5, 6 razy. Policja: Był...

• topjar Cugier-Kotka: Dzwoniłam 5, 6 razy. Policja: Był... 09.06.09, 23:06
      Witam wszystkich.
      Akurat Pani mnie nie przekonuje zupełnie jeśli chodzi o swoją wersję,
      ale jeśli chodzi o spotkanie z policją akurat mam takie same doświadczenia.
      Co prawda tylko trzy ale od ukradzionego radia po przez ściganie pijaka i zgłosznie
      oszusta internetowego ,a to był szczyt bo musiałem dzwonić aż do m. sprawiedliwości i dupę zdziałałem z braku miejsca przestępstwa gdzie to można zgłosić !!!(jak to w internecie kumpel oszukany w Lublinie oszust w Poznaniu lewy interes w niemczech i nie ma gdzie zgłosić bo ja to wykryłem w Gdańsku a oni odsyłają do najbliższego komisarjatu gdzie piszą na maszynach do pisania).
      • topjar Re: Cugier-Kotka: Dzwoniłam 5, 6 razy. Policja: B 09.06.09, 23:20
        topjar napisał:

Dodam tylko na szybko radio trwało 4h wpisywania jednym palcem na klawiaturze 0 szans
        pijak trwał z 5 prób dodzwonienia na 112 po czym po dopadnięciu 20 minut czekania na radiowóz i mimo zapewnienień o braku wszelkich kłopotów 1 dzień na wilczej (byliśmy we dwóch) i jeden w sądzie (pełne zapewnienia że nie będzimy nigdzie ciągani),
        o oszuście sprzedającym samochody przez internet nie wspomnę olewka na wszystkich szczeblach rozumiem że sobota ale nie dostałem żadnego kontaktu do jakiejś komórki do przestępstw internetowych, w zasadzie odniosłem wrażenie że nie istnieje coś takiego.(może poza ściganiem z prawa autorskie))...
      • bary1234 Re: Cugier-Kotka: Dzwoniłam 5, 6 razy. Policja: B 10.06.09, 07:33
        Nie zdziwi mnie to że zarówno policja jak i PO oraz w większości wy
        stwierdzicie że ta pani pobiła sie sama.
        Wszystko zmierza w tym kierunku.
        • Gość: mrówa Re: Cugier-Kotka: Dzwoniłam 5, 6 razy. Policja: B IP: *.acn.waw.pl 10.06.09, 12:12
          Dlaczego sama? Po prostu nie została pobita w ogóle, tylko tyle.
    • Gość: Adek Re: Cugier-Kotka: Dzwoniłam 5, 6 razy. Policja: B IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.09, 23:09
      kotek1977 napisał:

> od kiedy z komórki można dzwonić na 997 ?
      >
      > rotfl rotfl rotfl rotfl

Od zawsze można, wybierając 997 tak samo się dodzwonisz na policję jak i ze 112
    • jacek230 To tak jak w tych spotach dla PO i PiS: nie widomo 09.06.09, 23:10
      co mowi Cugier a co Kotka. Cus sie pani Cugier-Kotka zacukala z tym
      brutalnym napadem. A moze ja zbili po prostu po glowie i dostala
      wodoglowia?
      • Gość: na rurze tanczyc Kotka-cugier nadaje sie do burdelu IP: *.bredband.comhem.se 09.06.09, 23:15
        glupia suka, trzech napadlo...moze jeszcze zgwalcilo...
        kopali po nogach...jeszcze takiego napadu nie widzialem,

co innego jakby jej nos zlamali, poszarpali za wlosy i wrwali z
        cebulkami, zlamali chociaz zebro...

ona chce se zasluzyc jako meczennica PiS-u na miejsce na listach
        wyborczych za dwa lata...a miedzyczasie kasowac grosz jako obwozna
        meczennica po calej Polsce...i pokazywac zólte i czerwone
        kartki...hehe,
        moze ksiazke teraz napisze?

ta najbardziej znana kotka...mjau mjau
        • Gość: mkrs Re: Kotka-cugier nadaje sie do burdelu IP: 195.2.222.* 09.06.09, 23:23
          Hie hie, o tym samym pomyślałem. Ciekawe, czy pojawi się na liście wyborczej PiS ;D

Migalski też miał za sobą etap rzekomych szykan i podejrzeń o sprzyjanie PiS, a on przecież był po prostu politologiem o odważnym światopoglądzie :D
    • apud21 Cugier-Kotka: Dzwoniłam 5, 6 razy. Policja: Był... 09.06.09, 23:15
      bosz... codziennie w tym kraju ktoś dostaje po mordzie, a się jakąś
      pseudo aktorzyną zajmujemy
      • Gość: mtw Re: Cugier-Kotka: Dzwoniłam 5, 6 razy. Policja: B IP: 83.238.13.* 10.06.09, 15:12
        Ciekawe, co powiesz, gdy ktoś Twojej mamusi da "po mordzie"...
    • kretu23 Ściema, jak zwykle 09.06.09, 23:17
      bullterier nie próżnuje.
    • Gość: dodo Cugier-Kotka: Dzwoniłam 5, 6 razy. Policja: Był.. IP: *.cable.texel.com 09.06.09, 23:19
      Może zamiast nawzajem się obrażać, zastanowicie się skąd rozbieżność w tym co
      mówi Cugier-Kotka, a faktem że policyjny system zarejestrował tlyko jedno
      połączenie a nie kilka, choć także rejestruje nieudane próby. Ktoś się mija z
      prawdą. Policja, czy poszkodowana? Hę? Jakieś rozsądne sugestie?
    • diver77 Pani Kotka która występowała w PIS-u spotkach ;) 09.06.09, 23:22
      To nie ja powiedziałem, to Jarek Kaczyński tak powiedział dzisiaj na konferencji
      prasowej !

www.trendomierz.net/show/7348944/kaczynski-pani-cugier-kotka-wystepowala-w-spotkach.html
      Miał chyba rację poseł Nitras w TVN24 że Kaczyńskiego trzeba zostawić w spokoju
      bo i tak się sam wykończy swoimi wystąpieniami jak tak dalek pójdzie....
    • drojb Pisowski Gej-bomber w spudnicy? 09.06.09, 23:23
      Ciekawe, że tego wątku - Gej-bombera, którego (jak burknął Roman Giertych po
      zjedzeniu przystawek przez PiS) - miał wymyślić i zorganizować Kurski - jakoś
      nie złapano, mimo zdjęć z kamery w kafejce internetowej.
      Zapewne sprawców straszliwego pobicia palca i płaszcza aktorki - też si~ę nie
      da znaleźć.
      Ja mam hipotez~ę - sprawcami są ci, co stoją po stronie AK
      • Gość: medicusficus oj jacek jacek, nie chciała ci dać i taka zemsta?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 23:34
        wstyd panie jacku, taką gwiazdkę znalazłeś i nic, wszystko na nic,
        nie chciała przyjąć twojego członia, tylko jarek ci pozostał
      • secesja44 Re: Pisowski Gej-bomber w spudnicy? 10.06.09, 01:14
        drojb napisała:

> Ciekawe, że tego wątku - Gej-bombera, którego (jak burknął Roman Giertych po
        > zjedzeniu przystawek przez PiS) - miał wymyślić i zorganizować Kurski - jakoś
        > nie złapano, mimo zdjęć z kamery w kafejce internetowej.
        > Zapewne sprawców straszliwego pobicia palca i płaszcza aktorki -
        też si~ę nie
        > da znaleźć.
        > Ja mam hipotez~ę - sprawcami są ci, co stoją po stronie AK

To jest jedynie słuszna teza a nawet można powiedzieć że nie ma innego
        logicznego wskazania sprawcy - Kurski będzie miał kłopot.
    • jb777 Wygląda na kiepskie aktorstwo i kiepską reżyserię 09.06.09, 23:30
      A klakierzy to aktorzy drugiego planu ...
    • falco2009 Cugier-Kotka: Dzwoniłam 5, 6 razy. Policja: Był... 09.06.09, 23:31
      Nadal nie ma zawiadomienia o przestępstwie.....I może nie być wcale , bo niewykluczone ,że do pustego łba dotarło to ,że za zgłoszenie przestępstwa, którego nie było można beknąć . A prezio już się podniecił i bredzi o Białorusi... Czyżby Kotka tak na niego podziałała ?
      • Gość: mkrs !!! IP: 195.2.222.* 09.06.09, 23:34
        Trudno się nie zgodzić - sprawa aż śmierdzi nagłym uświadomieniem sobie konsekwencji kłamstwa w zeznaniach :D
        • Gość: kosmosiki Re: !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 23:36
          Myślę, że to takie nagłe nie było tylko po prostu skonsultowała się z adwokatem.
        • Gość: rezyser czy Kotka zagra teraz w Klanie albo M jak miłość? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 23:36
          myślę że to dla niej życiowa rola by była, zagrać blacharę Ryśka,
          albo albo kochanicę starego Mostowiaka
        • topjar Re: !!! 09.06.09, 23:38
          Gość portalu: mkrs napisał(a):

> Trudno się nie zgodzić - sprawa aż śmierdzi nagłym uświadomieniem sobie konsekw
          > encji kłamstwa w zeznaniach :D
          Jakie kłamstwo kobitka zgłasza po 4 dniach (czy 2 latach są w Polsce takie przypadki) złapią i siedzisz nie długo każdy sex będzie potencjalnym ryzykiem !!!
      • Gość: korwek Re: Cugier-Kotka: Dzwoniłam 5, 6 razy. Policja: B IP: *.pl 10.06.09, 09:36
        co za żal...
        Niech pokaze biling i sprawa się wyjaśni.
        Ta banda nieudaczników z PiS nawet nie potrafi czegoś tak prostego opracować...
    • Gość: twój stary Re: Cugier-Kotka: Dzwoniłam 5, 6 razy. Policja: B IP: 217.17.37.* 09.06.09, 23:36
      > od kiedy z komórki można dzwonić na 997

od zawsze, matołku
    • aurumaga Cugier-Kotka: AK na krótkiej liście. „Oczywistość, 09.06.09, 23:37
      AK na krótkiej liście.
      „Oczywistość, oczywiście”!

Kto im uwierzy?
      Gdy zamiast pacierzy.
      PełO, PełO, PełO.
      Beznadziejne dzieło.
      Żal Cugier Kotka.
      Mordka taka słodka.
      Niech najLeppiej zagra.
      By powstała zadra.
      Dla Jarka Luppera.
      Rolę PiSbombera.
      Lub z wehrmachtu dziadka.
      Ślązak zaszedł z zadka.
      I to wśród tłumu.
      Dał jej do rozumu.
      Miało pójść w sobotę.
      Spieprzyli spin robotę.
      Więc AK z podwórka.
      Anna Kotka powtórka.
      To już wtorek, pokory.
      Skończyły się wybory!

Kręci jak Red_empto_zyści!

www.youtube.com/watch?v=raN5_2F5ZvU&feature=related
    • fly8171 Właściwe osoby można bić. Rżądy PO!!!! 09.06.09, 23:38
      • topjar Re: Właściwe osoby można bić. Rżądy PO!!!! 09.06.09, 23:43
        Odnoszę wrażenie że prawo w Polsce jest już tak durne jak i Policja. (chociaż jako Obywatel chciałbym wam pomagać, ale wy wolicie na mnie polować a nuż mam 0.22 promila albo przekroczyłem prędkość o 5km/h)
    • Gość: Kobik "wniosku o popełnienie przestępstwa"... IP: *.cable.ubr03.aztw.blueyonder.co.uk 09.06.09, 23:42
      A gdzie to się takie składa? Na policji? Czy w lokalnej melinie?
      • fly8171 Kibice Legi złożyli u Schetyny!! 09.06.09, 23:45
    • Gość: Vivaldi Cugier-Kotka: Dzwoniłam 5, 6 razy. Policja: Był.. IP: *.stargard.mm.pl 09.06.09, 23:46
      A czy nie można sprawdzić bilingów
      • topjar Re: Cugier-Kotka: Dzwoniłam 5, 6 razy. Policja: B 09.06.09, 23:50
        Gość portalu: Vivaldi napisał(a):

> A czy nie można sprawdzić bilingów
        W bilngach nie ma rozmów które nie dzoszły do skutku ale powinny być te które dzszły do połączenia z automatem (sorry za przecinki za moich czsów nie było dyslektyków ale mam problem z który i bochater :) )
    • kadykianus Łże jak kot 09.06.09, 23:48
      Kobieta kłamie jak nic. Sprawa wychodzi na jaw a Kaczyński na gamonia. Znowu.
      • topjar Re: Łże jak kot 09.06.09, 23:52
        kadykianus napisał:

> Kobieta kłamie jak nic. Sprawa wychodzi na jaw a Kaczyński na gamonia. Znowu.
        Po prostu cugier kotka zrobiła słabego spotka. :))
      • Gość: kuba kociak i kocurek IP: *.ds.pg.gda.pl 10.06.09, 00:53
        A pan europoseł Kurski to prawdziwy kocurek broniący swojego kociaka. Wszystko,
        czego ten gościu się tyka, jest grubymi nićmi szyte. "Ciemny lud" już nie będzie
        nic od pana europosła kupować - no może z wyjątkiem jego części, która i tak już
        przyjmuje każde słowa pana prezesa, pana prezydenta i pana rottweilera - tfu -
        burteliera za Prawdę Objawioną.
    • Gość: Max Re: Cugier-Kotka: Dzwoniłam 5, 6 razy. Policja: B IP: *.toya.net.pl 09.06.09, 23:54
      Od zawsze, wybierasz 22997 i łączysz się z policją w Wawie, 12997 - w Krakowie,
      32997 - w Katowicach, 42997 - w Łodzi, itd.
    • wojtek2784 jak Cugier występowała dla PO , to trzeba omijać 09.06.09, 23:56
      ..Takie panie które wczśniej występowały dla PO , to trzeba z daleka
      omijać , bo to mitomanki. Pan Kaczyński nie powinien się angażować w
      tak mętnej sprawie. Pan Kaczyński traci głowę.
      • Gość: Gosc z Canady. Re: jak Cugier występowała dla PO , to trzeba omi IP: *.dsl.netrevolution.com 10.06.09, 03:51
        To Kaczynski Jaro ma glowe?
    • Gość: murowany Tusk, Schetyna, Czuma i prez. Obama interweniują IP: *.chello.pl 10.06.09, 00:02
      W sprawie kotki. Przy czym prez. Obama w sprawie kotki na gorącym
      blaszanym dachu. W środę prez. Sarkozy wyda specjalne oświadczenie w
      tej sprawie, a Angela przerywa swoją podróż do Afryki, aby odwiedzić
      kotkę w domu. Wiezie ze sobą dary od zbulwesowanego społeczeństwa
      Niemiec - paralizator, gaz pieprzowy i jonizator komplikatora mowy
      (to dla jarka).
    • flugufrelsarinn Kaczory wietrzą spisek 10.06.09, 00:02
      kogo tym razem?a babka tak łże,zmienia wersje co kilka minut aż się rzygać
      chce,poza tym Ona wie że Ci"napastnicy" byli z PO!ciekawe skąd?przedstawili
      się?a może to PiSiory ją napadły żeby był temat?ja pierdzielę kiedy bliźniaki
      dadzą sobie luz?
      • Gość: Gosc z Canady. Re: Kaczory wietrzą spisek IP: *.dsl.netrevolution.com 10.06.09, 03:55
        To Polacy musza im dac "luz".Oni sami nie odpuszcza-tacy tak maja
        od urodzenia az do smierci.
    • Gość: murowany_press Prezydent Szwecji poruszony!!! IP: *.chello.pl 10.06.09, 00:05
      Wysyła kotce strój hokeisty z kompletem ochraniaczy plus kask z
      wewnętrznym stymulatorem automatycznych rozdwojeń jaźni.
    • Gość: kolomatik Jutro casting na ochroniarza dla kotki. IP: *.chello.pl 10.06.09, 00:07
      jw.
    • Gość: miko Ojej... A policja nie oddzwoniła?! IP: *.chello.pl 10.06.09, 00:11
      • Gość: meczennica dawala dupy Kurskiemu i stala sie matka-polka IP: *.bredband.comhem.se 10.06.09, 00:15
        wyglad typowej standardowej polki, ale jaka jebliwa..pokazala swoja
        prawdziwa nature jak kurskiemu pokazywala krocze...na sofie,

teraz jakas marna prowokacja, chciala zaistniec jeszcze w mediach,
        przypomniec sie i byc zapraszana na zjazdy pisuarowe i cena 5000zl
        za jeden taki wyjazd
    • Gość: rita za składanie fałszywych zeznać IP: *.chello.pl 10.06.09, 00:11
      grozi kara......

aktoreczka do wynajęcia powinna KK poczytać
    • Gość: głupku A weź spróbuj.... IP: *.tvgawex.pl 10.06.09, 00:12
      ...i udowodnij, że się nie da.

Ja _zawsze_ dzwonię na 997 kiedy np. informuję o podejrzanie zachowującym się kierowcy, żeby zgłoszenie zajmowało mniej czasu.

Powtarzam, wielokrotnie dzwoniłem na 997. Z komórki.
      Na 998 i 999 zresztą też.

ICMPTZ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka