Dodaj do ulubionych

Radom na mapach pogodowych TVN!!!

15.06.09, 01:07
[url=http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=4128]Tekst
linka[/url]

POMÓŻ! KAŻDY GŁOS SIĘ LICZY!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: 123 Re: Radom na mapach pogodowych TVN!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 08:09
      .good.
      .dziennikarze TVN i tak nabijają się z tego miasta, prostaki i tyle.
      • tomus2221 Re: Radom na mapach pogodowych TVN!!! 15.06.09, 09:14
        Tvn Meteo sobie oglądaj tam jest Radom.
      • isoxazolidine Re: Radom na mapach pogodowych TVN!!! 15.06.09, 20:57
        Podpisałem i zapodaję temat znajomym. Radom do boju!
        • Gość: makowiec Re: Radom na mapach pogodowych TVN!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 11.01.10, 19:22
          Dzisiaj(11 Stycznia 2010)w Dzień Dobry TVN w prognozie pogody
          Radomia nie było ale był za to podradomski MAKOWIEC.
    • Gość: Jaromir Ale ubaw :-))) IP: 62.77.183.* 15.06.09, 12:54
      Ta petycja to szczyt prowincjonalnych kompleksów. Ośrodek kultury i oświaty
      :-)))) Wenzel komunikacyjny :-)))) Wyobrażam sobie minę pracownika tvn który to
      przeczyta :-))) Chyba z krzesła ze śmiechu spadnie.
      • teta1985 Re: Ale ubaw :-))) 15.06.09, 13:31

Może ktoś wkleić tu tekst tego czegoś? Mi się za cholerę strona nie
        chce otworzyć :/
        • Gość: ładny_piękny Re: Ale ubaw :-))) IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.06.09, 13:35
          Zwracam się w imieniu mieszkańców prawie ćwierć milionowego miasta
          Radom o umieszczenie naszego miasta na mapach
          pogodowych TVN

Radom jest jednym z największych miast Polski, ważnym węzłem
          komunikacyjnym, ośrodkiem akademickim, centrum kultury i
          oświaty. Poza tym na waszych mapach pogodowych widnieją inne
          mniejsze miasta które nawet nie przekraczają 100tyś
          mieszkańców.

Dzięki umieszczeniu Radomia na mapie mieszkańcy naszego miasta będą
          mieli możliwość zobaczenia pogody bezpośrednio dla
          naszego miasta. Poza tym wypełni ono lukę na mapie pogodowej TVN.

Z góry dziękuje za pozytywne rozpatrzenie mojej sprawy i pozdrawiam
          gorąco.
          • Gość: Mrozek Re: Ale ubaw :-))) IP: *.adsl.inetia.pl 15.06.09, 19:56
            Ja poparłem petycję!
          • j.an Re: Ale ubaw :-))) 15.06.09, 20:34
            Petycję proszę skierować do Pana Struzika.
            • Gość: WR I ja też ... IP: *.radom.vectranet.pl 16.06.09, 15:13
              poparłem!
              • jdk Re: I ja też ... 17.06.09, 09:06
                Podpisałem! Jest już prawie 30 podpisów!

:)
                • Gość: gr Re: I ja też ... IP: *.radom.vectranet.pl 17.06.09, 11:33
                  Ja też podpisałem. Dosyć już tego olewania Radomia. Zemsta za czerwiec,76 minęła
                  z minioną epoką.
                  • czarna_wrona_kra_kra_kra Re: I ja też ... 18.06.09, 07:49
                    PiS i PO kontynuują niechlubne dzieło komunistycznej kliki, która
                    ukarała nas za 1976. Czas z tym skończyć! Ja też się podpisuję!
                    • naiwny_cynik Re: I ja też ... 18.06.09, 10:41
                      Może pracownicy magistratu (700 osób plus rodziny), radni (28 osób
                      plus rodziny), pracownicy spółek miejskich (kilkaset osób),
                      pracownicy szkół, szpitali i przedszkoli (kilka tysięcy osób) też by
                      łaskawie podpisali?
                • Gość: gosia Re: I ja też ... IP: *.radom.vectranet.pl 18.09.09, 14:11
                  popieram
    • grudzwoj Re: Radom na mapach pogodowych TVN!!! 18.06.09, 19:45
      Popieram - podpisałem się dwoma rękoma

radomianin
    • Gość: Adam Re: Radom na mapach pogodowych TVN!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.09, 20:20
      Jeżeli dobrze pamiętam, to kiedyś Radom widniał na mapie pogodowej TVNu, ale
      była to chyba szczegółowa mapa pogodowa.
    • sono_andrzej Re: Radom na mapach pogodowych TVN!!! 19.06.09, 20:19
      Zachęcam do głosowania!!!
      • fastforum Re: Radom na mapach pogodowych TVN!!! 20.06.09, 23:23
        Ja też podpisałem i zachęcam do podpisania.

[b]To małe, ale cieszy ;-)[b]
      • sk-radom Re: Radom na mapach pogodowych TVN!!! 23.06.09, 11:00
        Tia... Radom z potencjałem..... a niby gdzie ten potencjał????? Na
        plakatach przy wjeździe do Radomia powienin widnieć napis: RADOM -
        MIASTO UPADŁYCH INWESTYCJI
        • Gość: asdfg Re: Radom na mapach pogodowych TVN!!! IP: *.radom.vectranet.pl 23.06.09, 17:36
          A człowieku powiedz mi ... co ty zrobiłeś dla miasta żebyś tak narzekał.... ??
          • Gość: sk-radom Re: Radom na mapach pogodowych TVN!!! IP: *.radom.vectranet.pl 25.06.09, 19:12
            Chciałam zrobić ale nikt z rządzących nie chciał skorzystać z moich
            pomysłów. Dlatego właśnie mam wyrobioną opinię na ten temat - mam
            otwarte oczy.
        • Gość: Adek Re: Radom na mapach pogodowych TVN!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.09, 20:43
          sk-radom napisała:

> Tia... Radom z potencjałem..... a niby gdzie ten potencjał????? Na
          > plakatach przy wjeździe do Radomia powienin widnieć napis: RADOM -
          > MIASTO UPADŁYCH INWESTYCJI

No starczy tego zalenia sie. Zakasaj rekawy i wyjezdzaj stad jak ci zle. W kolo
          tylko narzekasz, ktos cie napuscil czy jak. Myslisz ze gdzie indziej ci podadza
          na tacy prace. Nie rozumiem ludzi, ktorym tak tu zle i uparcie zostaja w naszym
          kochanym miescie. Przez takich malkontentow to miasto ma zla opinie.
          • Gość: sk-radom Re: Radom na mapach pogodowych TVN!!! IP: *.radom.vectranet.pl 25.06.09, 19:21
            A co? mam chwalić że tu niby taki raj? Przecież każdy widzi:
            - niskie zarobki
            - wyzysk przez pseudo przedsiębiorców, którzy do niedawna sami stali
            w kolejce w PUP
            - wysokie podatki (problem ogólnokrajowy ale najbardziej odczuwalny
            przez małe firmy w takich miastach jak Radom)
            - zbyt duże dysproporcje pomiędzy władzami miasta a pozostałymi
            mieszkańcami (władze to elita i nadludzie, którzy mają gdzieć plebs
            i się z nim nie zadają - spróbuj się umówić na spotkanie z którymś z
            Wielkiej Czwórki to zrozumiesz)
            - jeśli juz coś poprawiają np. drogi i deptak, to tak aby
            zaszkodzić. Czasami się zastanawiam czy to działanie jest celowe czy
            raczej stworzone przez głupców? Chodzi mi o deptak na Żeromskiego -
            łamacz kostek, o nowowybudowane ulice gdzie studzienki kanalizacyjne
            nadal umiejscowione są pod kołami samochoódw i jadąc niby-nową
            nawierzchnią non stop auto podskakuje.
            - to miasto super i hiper marketów,
            - to miasto żyje dla urzędów i urzędników a nie odwrotnie. W
            urzędach najpierw są kandydaci (znajomi króliczka) a potem stwarza
            się dla nich miesjca pracy

I co? I niby mam nie narzekać? A za co mam chwalić Radom? Niby
            tańsze mieszkania ale jak zarabia się 1300 zł to i kredytu nie ma za
            co spłacić - znam wiele takich rodzin.
            • Gość: Adek Re: Radom na mapach pogodowych TVN!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.09, 16:49
              Dlatego jeszcze raz ci powiadam: zakasaj rękawy i wyjeżdżaj stąd skoro ci tak
              źle. Jest dziesiątki innych miast w kraju, w których "na pewno" będziesz mieć
              wszystko: i pracę, i niskie podatki i w ogóle "raj na ziemi"
      • Gość: kika2 Re: Radom na mapach pogodowych TVN!!! IP: 193.111.144.* 11.08.09, 10:29
        ja też jako rodowita radomianka popieram
    • Gość: mlody Re: Radom na mapach pogodowych TVN!!! IP: *.radom.vectranet.pl 25.06.09, 16:55
      Dzisiaj oglądałem pogodę na TVN24, mapa była podzielona na kilka obszarów (tak
      jak kiedyś dzieliła panorama). Nawet na tym zbliżeniu Radomia nie było, w tym
      fragmencie Polski podpisana była Warszawa, Lublin Łódź i Płock na górze, na dole
      była pustka. Przykro mi było to widzieć.
      Ps. Zauważył ktoś, że Białegostoku też nie ma!
      • Gość: autor petycji. Re: Radom na mapach pogodowych TVN!!! IP: *.radom.vectranet.pl 27.06.09, 11:29
        www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090626/POWIAT0206/217426494
        • czarna_wrona_kra_kra_kra Re: Radom na mapach pogodowych TVN!!! 30.06.09, 11:53
          podpisałam!
    • prawdziwy_i_sprawiedliwy_radom Re: Radom na mapach pogodowych TVN!!! 30.06.09, 21:48
      To kolejna bezcenna inicjatywa i wielki sukces organizatorski
      Prezydenta Kosztowniaka. Bez niego nie byłoby tego poparcia. Brawo
      Prezydent Kosztowniak!
      • Gość: autor Re: Radom na mapach pogodowych TVN!!! IP: *.radom.vectranet.pl 01.07.09, 00:39
        Skad wiesz ze to zasluga prezydenta?
        • prawdziwy_i_sprawiedliwy_radom Re: Radom na mapach pogodowych TVN!!! 01.07.09, 12:41
          Prezydent trzyma rękę na pulsie. Jeśli odniesiemy sukces to będzie
          to tylko jego zasługa! Niech nikt sie nawet nie próbuje pod to
          podczepiać!!!
          • Gość: autor Re: Radom na mapach pogodowych TVN!!! IP: *.radom.vectranet.pl 01.07.09, 13:09
            No to niestety muszę Cię zdziwić. Dzieki artukule w "Echo dnia" napisanym przeze
            mnie do redakcji ludzie zaczeli sie podpisywać...
            Nie widze tu niczego w czym mógłby uczestniczyc prezydent. Gdyby prezydent
            naprawdę chciał Radomia na mapie pogodowej Tvn to by sam wysłał pismo do tej
            stacji jak i do TVP i innych. Zastanow sie co mowisz...
            • prawdziwy_i_sprawiedliwy_radom Re: Radom na mapach pogodowych TVN!!! 03.07.09, 07:34
              Prezydent sam wie co ma robić i nie ty będzisz mu mówił co może a co
              nie.
              • Gość: buahahahaa Re: Radom na mapach pogodowych TVN!!! IP: *.radom.vectranet.pl 03.07.09, 18:13
                No... właśnie chyba nie wie...

A ty sobie obrazek Kosztowniaka w domu postaw.
    • heloiza23 Re: Radom na mapach pogodowych TVN!!! 01.07.09, 20:04
      Podpisałam
    • Gość: :-)))))) Czy juz?? IP: 62.77.183.* 10.07.09, 09:17
      Czy Radom już jest na tych mapach? Czy petycja wywołała jakiś skutek oprócz salw
      śmiechu?
      • staropolanin Re: Czy juz?? 10.07.09, 11:16
        Jedyne salwy śmiechu jakie padły dotyczą takich patafianów jak ty.
        Nie chesz pomóc to spadaj szczaw. Radom ma dość porządnych
        obywateli, którzy podpisują się pod inicjatywą.
        • Gość: :-) Re: Czy juz?? IP: 62.77.183.* 10.07.09, 14:30
          Przekonałeś mnie. Wchodzę w to! Zorganizujmy nawet więcej. Niech cały Radom
          bojkotuje tvn. Jak im oglądalność spadnie to możne pójdą po rozum do głowy? A
          możne pikieta pod siedziba tvn? Albo miasteczko namiotowe i palenie opon. Można
          jeszcze śrubami w okna porzucać. W końcu nie będzie masońska telewizja pluła w
          twarz porządnym obywatelom węzła komunikacyjnego i ośrodka akademickiego.
          • Gość: bigot Re: Czy juz?? IP: *.radom.vectranet.pl 12.07.09, 20:17
            ale heca
            • Gość: :-))) Nie poprzestajmy na tvn-ie IP: 89.124.8.* 16.07.09, 00:16
              Teraz Rzeczpospolita nam bruździ!!! Zbierajmy podpisy pod petycją że nie życzymy sobie takiego niskiego miejsca w rankingu miast. To naprawde oburzające przecież Radom jest jednym z największych miast Polski, ważnym węzłem komunikacyjnym, ośrodkiem akademickim, centrum kultury i oświaty. I to jakiej kultury, nawet nie przez duże K ale przez MEGA K. A oni nam taką świnie podkładają.
              • Gość: kix Re: Nie poprzestajmy na tvn-ie IP: *.radom.vectranet.pl 17.07.09, 18:07
                Przeciez "Rzeczpospolita " - to gazeta PIS-owska, a w Radomiu kto
                rzadzi ?
                • Gość: autor Re: Nie poprzestajmy na tvn-ie IP: *.radom.vectranet.pl 17.07.09, 23:30
                  W dniu dzisiejszym wysłałem wyniki petycji. Jeżeli to będzie za mało uzbieramy
                  więcej a pomysł juz mam ;]
                  • Gość: bigot Re: Nie poprzestajmy na tvn-ie IP: *.radom.vectranet.pl 24.07.09, 18:39
                    na innych mapach jest, wystosujmy raczej apel do prezydenta miasta
                    zeby bardziej walczyl o sprawy Radomia i poprawił kompromitujace -
                    49 miejsce w Polsce na przynajmniej 30, - to jest wlasciwy cel do
                    walki o prestiz Radomia a nie miejsce na mapie pogody.
        • Gość: do idioty Re: Czy juz?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.09, 23:32
          A co ty masz wspólnego z pojęciem staropolanina mieszkając w Radomiu?
    • oczko66 Re: Radom na mapach pogodowych TVN!!! 15.08.09, 09:53
      Nie jestem z Radomia, ale jestem za...
      Dziś moi jadą na pokazy lotnicze i nie wiem jak dzieci ubrać ;)
      • andrzej301159 Re: Radom na mapach pogodowych TVN!!! 11.09.09, 12:37
        Wczoraj na TVN Meteo widziałem Radom na mapie pogody
        Czy ktoś jeszcze ?
        • Gość: Autor petycji Re: Radom na mapach pogodowych TVN!!! IP: *.radom.vectranet.pl 13.09.09, 11:33
          Ja także. Właśnie przed chwilą co mnie bardzo cieszy! ;]
          • Gość: m Re: Radom na mapach pogodowych TVN!!! IP: 67.159.44.* 13.09.09, 18:08
            brawo
          • Gość: gelo Re: Radom na mapach pogodowych TVN!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.09, 19:42
            po wiadomościach o 19 nie było. ale cieszę się z wami bo musi to być wielka
            chwila.
            • teta1985 Re: Radom na mapach pogodowych TVN!!! 13.09.09, 20:37
              No i po co ta uszczypliwość?
              :/
              • Gość: WR Gratulacje dla daniusa! IP: *.radom.vectranet.pl 17.09.09, 23:23
                Pomysł na początku obśmiewany przez etatowych radomskich
                wybrzydzaczy okazał się skuteczny. Dowód na to, że warto walczyć o
                swoje!
                • Gość: haha Re: Gratulacje dla daniusa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.09, 23:33
                  Jak zwykle w Radomiu wielki sukces bo jakieś dziecko miało kompleks braku powiatowego radomia na mapie w tvn
    • Gość: e_Ala Re: Radom na mapach pogodowych TVN!!! IP: *.32.radom.pilicka.pl 02.12.09, 13:46
      poszłam do salonu, zrobiłam sie na przysłowiowe bustwo, a mój mąż niczego nie
      zauważył, więc pytam go po prostu , czy widzi we mnie jakąs różnicę, a on na to
      ,ze ni by dlaczego, no to ja mu na to ,że była w tym nowym salonie co to go
      reklamuja, że wyjdziesz z niego piękna, a on mi na to - wiedziałem ,że to jakies
      oszustwo.
      miły nie ?
      • Gość: kix Re: Radom na mapach pogodowych TVN!!! IP: *.radom.vectranet.pl 12.01.10, 17:19
        Jak Radom sie moze liczyc na mapach pogodowych TVN , jak Ci spece od
        pogody nie wiedza gdzie Radom lezy , na mapie pogodowej TVN -
        meteo , - Radom umiejscowiono na poludniu Polski - żenada .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka