moher1986 12.07.09, 22:04 czy wam też muli się net z vectry? strony strasznie wolno sie wczytują itd. macie to samo czy to z moim kompem coś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
axel-1033 Re: Vectra net 12.07.09, 22:46 >Ja mam podobną sytuację -tempo przysłowiowego żółwia .Mam zamiar się do nich wybrać z reklamacją bo przez te 0800...........gó..o z tego będzie . -- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arkus Re: Vectra net IP: *.radom.vectranet.pl 12.07.09, 23:59 Ja mam to samo tragedia.. czasem wogole sie nie chca stroy wyswietlac:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Vectra net IP: *.radom.vectranet.pl 14.07.09, 20:42 Właśnie dzisiaj po kolejnej mojej interwencji przykręcili mi neta na amen jak by na złość .Dzwonić nie ma po co ,szkoda kasy bo oni rżną głupa że to wina kompa albo że zgłoszą usterke i na tym się skończy.Mam pytanie gdzie w Radomiu można korzystnie załapać się na neta w granicach 2Gb czy jest już Netia. Co do neostrady jak ona się spisuje czy jest limit . Odpowiedz Link Zgłoś
domel_radom Re: Vectra net 14.07.09, 22:34 ja to w vectrze mam 6mb i bardzo mi to pasuje w tej cenie z tv co teraz mam. od jakis 3 dni faktycznie nieco go muli (jakies testy w stylu speedtest.net pokazuja 3-4mb, ale w uzyciu tego nie widac) suma sumarum, jestem z nich zadowolony i odradzam wszelkie wifi itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Vectra net IP: *.radom.vectranet.pl 15.07.09, 17:40 3-4Mb to nie 2Mb (fktycznie około 1.3) a teraz przykręcili mi na 1Mb (faktycznie około 700Kb) a płace za 2Mb .Muszą starym zabrać aby dać nowym zwerbowanym na start.Sprawdzałem w Netii jestem w zasięgu mogą mi podłaczyć 4Mb albo 6Mb też bardzo korzystnie.Właśnie to rozważam . Odpowiedz Link Zgłoś
ketjowant Re: Vectra net 15.07.09, 18:21 Gość portalu: bolo napisał(a): 3-4Mb to nie 2Mb (fktycznie około 1.3) a teraz przykręcili mi na 1Mb (faktycznie około 700Kb) a płace za 2Mb .Muszą starym zabrać aby dać nowym zwerbowanym na start.Sprawdzałem w Netii jestem w zasięgu mogą mi podłaczyć 4Mb albo 6Mb też bardzo korzystnie.Właśnie to rozważam. Odpowiadam Ostrzegam cię przed Netia z tym obiecywaniem 2, 4 czy 6Mb/s. Operator Netia w 99% korzysta z tych samych łącz co TP i jeżeli TP takiej usługi nie może świadczyć to tym bardziej Netia. Najlepiej jakbyś znał kogoś w TP on by Ci powiedział jaka najwyższa opcja może u Ciebie pracować. Netia jest mistrzem obiecywania bez sprawdzenia u żródeł u nich każdą usługę można uruchomić - rozważ to ale bardzo ostrożnie. Jeżeli chodzi o Vektrę (wcześniej TK Kablowa Dami) ja miałem ten sam problem i żadnej rozsądnej odpowiedzi z ich strony skąd to sie bierze. Jedym rozsądnym wyjściem była rezygmacja z ich żałosnej usługi pozdrawiam radomianin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axel-1033 Re: Vectra net IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 20:27 Wyłącz Emule i inne programy ściągające a na pewno przyśpieszy ,od dawna wiadomo że tym co ściągają ograniczają łącza. Odpowiedz Link Zgłoś