Dodaj do ulubionych

MPU zagospodaruje strych

03.08.09, 19:59
Może wyjdzie im coś naprawdę pięknego,bo projekty modernizowanych ulic w
mieście jakoś im nie wychodzą albo robią te komunikacyjne potworki na czyjeś
zamówienie.Chciałbym aby z tego gmachu nie wyszła jakaś urbanistyczna
karykatura.
Obserwuj wątek
    • Gość: mpu Re: MPU zagospodaruje strych IP: *.radom.vectranet.pl 03.08.09, 22:24
      Z zasady nie polemizuję na forum.
      J.an - wzywam cie "znawco" i zapraszam imiennie do MPU (o ile różnicujesz
      kierowcę od projektanta bardziej niż nadbudowę struchu od urbanistyki) inaczej
      zamilcz anonimowy pismaku -miej odwagę a poświęcę Ci parę minut wykładu! Król
      • Gość: alex Re: MPU zagospodaruje strych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.09, 23:18
        Królu złoty! kup sobie kozę i pasaj ja na łąkach predocińskich.
        Mniejsz szkody uczynisz ludziom w tym miescie
        • Gość: elix Re: MPU zagospodaruje strych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.09, 23:23
          Ludzie na mieście mają rację. Nie potraficie projektować na miarę naszych i
          przyszłych czasów. A czasem wystarczy sięgnąć po pomysły z innych miast a nie
          projektować dwie górki jako małą architekturę.
          • Gość: Basia Re: MPU zagospodaruje strych IP: *.radom.vectranet.pl 05.08.09, 00:38
            Zatrudnia się ludzi z układów a nie zatrudnia się fachowców. Precz z
            układami
      • j.an Re: MPU zagospodaruje strych 04.08.09, 18:55
        Nie trzeba być znawcą lub specjalistą od węzłów komunikacyjnych,ale to co jest
        robione na radomskich ulicach to nie przynosi chwały projektantom i ich
        protektorom.Szanowni Panowie cofnęliście układ komunikacyjny naszego miasta do
        średniowiecza i jak widać po dalszych proponowanych projektach modernizacyjnych
        na tym nie przestaniecie i będziecie konsekwentni w swoim działaniu.Co do
        nadbudowy to na wstępie wyraziłem swoją nadzieję,że może być to piękny
        zmodernizowany budynek w centrum miasta,ale może się mylę.
        • Gość: Seba Re: MPU zagospodaruje strych IP: 79.110.206.* 04.08.09, 21:21
          Skoro nie trzeba być znawcą to może otworzysz biuro projektowe i zaczniesz robić
          rozwiązania komunikacyjne na miarę XXI wieku? Poparcie niedouczonej gawiedzi już
          masz!
          • Gość: KRakus z Radomia Re: MPU zagospodaruje strych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.09, 22:06
            Ja pracuję w pracowni projektowej projektującej min drogi. To co wymyśla MPU to
            delikatnie pisząc bezmyślność.
            • Gość: Genek MPU pierdzi w stołek IP: *.radom.vectranet.pl 05.08.09, 00:36
              Miech Pracownia przestanie pierdzieć w stołek a weźmie się do roboty
    • Gość: ciekawski Re: MPU zagospodaruje strych IP: *.tktelekom.pl 05.08.09, 07:37
      Abstrahując od tych waszych „przekomarzań” powyżej to ja mam
      pytanko, tak bardziej merytoryczne ;)
      Czy projekt zakłada ingerencję w bryłę budynku ??? Raczej chyba
      nie ;) co najwyżej świetliki w dachu i przestawienie niektórych
      kominów… przynajmniej tak zrozumiałem informację.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka