teta1985 09.08.09, 18:56 To się nie nazywa przygotowywanie terenu pod inwestycje? A ciekawe lofty by mogły sie tam znaleźć, jakby stare budynki odrestaurować i wpleść w nową zabudowę... Szkoda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ws77 Pożar opuszczonego młyna 09.08.09, 20:20 Jak zwykle przy pożarach obiektów położonych na atrakcyjnych terenach sprawcy będą nieznani - bezdomni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: Pożar opuszczonego młyna IP: *.radom.vectranet.pl 09.08.09, 20:32 Podpalono celowo to jasne. Straż tez sobie zrobiła pokazówk. Jeszcze teraz jeżdzą na sygnale objezdżajć miejsce pożaru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ernesto Re: Pożar opuszczonego młyna IP: *.radom.vectranet.pl 09.08.09, 21:08 Szczegóły znają pewnie kumple Donalda. Wśród nich pełno jest specjalistów od takich "inwestycji". Trzeba sprawdzić, kto buduje przy zbiegu Kolberga i Młynarskiej, przejrzeć te wszystkie rady nadzorcze etc. i wszystko będzie jasne. Na bank są tam dziewczęta i chłopcy z PO. Na bank! Strażacy nie mają wątpliwości, że było to podapalenie i to podpalenie fachowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laki Re: Pożar opuszczonego młyna IP: 78.88.132.* 09.08.09, 22:22 Dużo brzęczycie a miodu nie dajecie!!! Nic jeszcze nie wiadomo ale mam nadzieje że się dowiemy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Pożar opuszczonego młyna IP: *.radom.vectranet.pl 11.08.09, 00:49 "przy zbiegu Kolberga i Młynarskiej" to akurat czerwoni z taaaaaakim rodowodem budują ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Pożar opuszczonego młyna IP: *.radom.vectranet.pl 09.08.09, 22:41 tak to prawda, a Straż szukała hydrantów i musiała wodę dowozić, szczęście ze tam nie było ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarecki Re: i to w centrum! IP: 82.197.32.* 10.08.09, 09:10 WIdziałem jak tankowali sie na skrzyzowaniu Żeromskiego/Zbrowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksy Re: i to w centrum! IP: *.centertel.pl 10.08.09, 10:26 Mieszkalem tam obok. To zbyt atrakcyjny teren/jak na Radom/ aby stal pusty i niszczal ,a zgodna z przepisami rozbiorka zbyt kosztowna i zmudna /oczywiscie jesli by wyrazil zgode konserwator zabytkow/.Wybrano najszybszy i najmniej kosztowny dla oczekujacego do startu - zakupu potencjalnego nabywcy. Gdyby nie ten pozar , teren i niszczejace zabudowania bylyby siedliskiem pijaczkow ,szabrownikow i okolicznej mlodziezy ktora nic dobrego by stamtad nie wyniosla.Bo o zabezpieczeniach i remontach to w Polsce ,a szczegolnie w Radomiu nie ma co marzyc - na wszystko brakuje pieniedzy. Stalo sie" mniejsze zlo". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: i to w centrum! IP: *.11.radom.pilicka.pl 11.08.09, 08:17 a ja widziałam jak jechali na staw malczewski się "zatankowac" a tam..stawu nie ma a i teren już prywatny; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Pożar opuszczonego młyna IP: *.aster.pl 10.08.09, 11:14 Lofty były by czymś ciekawym, ale jak wiadomo mniej zyskownym niż kolejny apartamentowiec górujący nad parkiem Leśniczówka, który niechybnie tam powstanie obok obecnie budowanego... Być może ten pożar to przypadek, jednak mile widziany przez właściciela gruntu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Pożar opuszczonego młyna IP: *.radom.vectranet.pl 10.08.09, 22:04 fuckin X files Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kpn Re: Pożar opuszczonego młyna IP: 195.136.249.* 11.08.09, 07:19 Własciciel juz się pojawił i oznajmił,że podpalli menele. Nie był zmartwiony. A ja uważam,że powinna z nim porozmawiać prokuratura Odpowiedz Link Zgłoś