naiwny_cynik 18.08.09, 17:53 Z dedykacją dla radomskiego PiSu, zarządzającego Radomskim Szpitalem Specjalistycznym, który generuje milion zł strat miesięcznie: miasta.gazeta.pl/szczecin/1,34939,6936109,Dobry__dochodowy_szpital__To_jest_mozliwe.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kran Re: Dobry dochodowy szpital IP: *.radom.vectranet.pl 18.08.09, 17:58 dobry dochodowy szpital to ten sam szpital byle w mieście rządziła PO z SLD a wtedy to i dyrektor będzie cacy i prywatyzacja niepotrzebna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Dobry dochodowy szpital IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 20:24 Jak działa prywatna służba zdrowia w kraju czczonym przez bardzo wielu Polaków: wpływa do jej organizmu, aby walczyć z zaawansowanym stadium raka jajnika. Kobieta znalazła się tutaj, ponieważ jej firma ubezpieczeniowa nie chciała zapłacić za jej chemioterapię, ani za operację. - Pomyślałam sobie… Po co ja się ubezpieczam skoro moje ubezpieczenie nie pokrywa najważniejszych rzeczy? – mówi teraz, przypominając sobie dzień, kiedy dowiedziała się, że firma ubezpieczeniowa nie zapłaci za jej leczenie. Przyjmowanie chemioterapii w starym magazynie nie jest idealnym wyjściem z sytuacji, ale dla Aguilar jest to wyjście jedyne. W tym roku cięcia stanowe w budżecie w Nevadzie doprowadziły do likwidacji centrum leczenia raka u pacjentów ambulatoryjnych w klinice onkologicznej uniwersyteckiego Centrum Medycznego, zmuszając tym samym pacjent ów do szukania sposobów na leczenie na własną rękę. Całość: wiadomosci.onet.pl/2027600,441,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: succour Re: Dobry dochodowy szpital IP: *.radom.vectranet.pl 18.08.09, 21:34 sprostowanie. nia zarządza PiS lecz niegdysiejszy jeszcze beton. a Kosztowniak i rada ma dokładać bo skoro rządzą to są winni, choć niewielki mają wpływ na zarządzanie tymi placówkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luśka Re: Dobry dochodowy szpital IP: *.chello.pl 19.08.09, 13:22 Podobno wystarczy dobrze znać procedury ;) Koleżanka mi mówiła, że zamiast przyjąć ciężarną z cukrzycą trzeba przyjąć kobietę z cukrzycą w ciąży ;) To jest podobno duuuużo lepiej opłacalne. Dobre, nie ??? ;D Odpowiedz Link Zgłoś