pi3141592654 19.08.09, 23:35 Gdzie w radomiu jest restauracja na wieczor we dwoje ... jestem z poza radomia ... znałem tylko teatralna ..ale od przyszlego tygodnia zamknięta w środku ... co możecie polecic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ktoś Re: Restauracja na kolacje ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 03:51 jak byłem jakies 3-4 tygodnie temu w restauracji hotelu glass widziałem jak chłopak oświadczał sie dziewczynie. Więc może tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoe Re: Restauracja na kolacje ... IP: *.radom.vectranet.pl 20.08.09, 20:37 znowu otworzyli Frascatti na Michalowie , fajna atomosfera przytulnie bardzo i pycha jedzonko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscie Re: Restauracja na kolacje ... IP: *.radom.vectranet.pl 21.08.09, 08:18 Na Rynku Kazimierzowskim jest kilka knajp z dobrym klimatem. Jak by Twoja ukochana chciała troche odpocząć od męskiego towarzystwa to jest tam nawet lokal TYLKO DLA KOBIET. Polecamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Restauracja na kolacje ... IP: *.radom.pilicka.pl 22.08.09, 13:50 Polecam Panie Panowie na ul. Piłsudskiego. Miły, kameralny klimat, w sam raz na spotkanie we dwoje. Jedzonko pycha! Odpowiedz Link Zgłoś