omoz 20.08.09, 21:10 Dzisiaj posadzono przy urzędzie palmę! Czyżby w urzędzie komuś odbiła i ją przesadził? A poważnie fajnie wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ferdzio Re: Palma przy Urzędzie Miejskim!!! IP: *.radom.vectranet.pl 21.08.09, 08:49 omoz napisała: > Dzisiaj posadzono przy urzędzie palmę! Czyżby w urzędzie komuś > odbiła i ją przesadził? A poważnie fajnie wygląda. ...pewnie i małpy sprowadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v1 Re: Palma przy Urzędzie Miejskim!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 10:20 Nie trzeba sprowadzać - już są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Palma przy Urzędzie Miejskim!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 10:24 Czy zapomniałeś że prezydent Kosztowniak jest z PiSu. On tylko naśladuje swojego kolegę partyjnego (obecnie bezpartyjnego) byłego prezydenta Warszawy, który zainstalował sztuczne palmy na niektórych rondach Warszawy. To jest tak gdy niestarcza pomysłu na istotne rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alan Re: Palma przy Urzędzie Miejskim!!! IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.08.09, 20:32 Nie jestem zwolennikiem rządów PIS-u ani tym bardziej Andrzeja K. ale chyba będę musiał stanąć w obronie naszego włodarza do czego niestety mnie zmuszacie... Dla waszej wiadomości palma o której mówicie nie jest wymysłem Kosztowniaka. Miasto otrzymało ją w prezencie od zespołu Alicetea który kręcił w Radomiu teledysk do jednej z swoich piosenek i do tego celu użyli właśnie owej palmy. A że potem była już im niepotrzebna podarowali ją nam... Tak więc zanim zaczniecie krytykować zainteresujecie się wcześniej tematem a nie głupoty będziecie wypisywać. Odpowiedz Link Zgłoś
axel-1033 Re: Palma przy Urzędzie Miejskim!!! 22.08.09, 22:36 Masz rację ,ja też dochodzę do wniosku że niektórzy robią z gó..a wielki problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Palma przy Urzędzie Miejskim!!! IP: *.radom.vectranet.pl 21.08.09, 16:29 To jest palma ktora PO odbiła Odpowiedz Link Zgłoś
l.i.l.a.b.a.j.ona Re 21.08.09, 17:57 No cóż, widać pozostaje mieszkańcom Radomia czekać na kolejne powielania pomysłów innych miast... Tylko że moim skromnym zdaniem, turystę zwiedzającego Radom (a widzącego wcześniej palmę warszawską) coś takiego... hm... bardziej chyba zasmuci aniżeli zachwyci, bo dojdzie do wniosku, że Polska chyba biegnie za czymś, czego nigdy nie będzie miała - takie na siłę lansowanie i promowanie marki, w tym wypadku co? Robienie Kalifornii z Polski? Dla wielu miejscowych pewnie frajda, bo wielu pewnie nigdy w życiu i na żywo palmy nie widziało + echo stolicy(?), he he... Dlaczego nie wymyślą czegoś bardziej oryginalnego w tym UM... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RKS Re: Re IP: *.radom.vectranet.pl 21.08.09, 18:11 np wierzbę a na niej gruszki. Taki pomysł lansują radni PO Odpowiedz Link Zgłoś
l.i.l.a.b.a.j.ona Re 21.08.09, 19:31 A propos drzew: może by tak co poniektórzy w UM zeszli już z drzewa...? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RKS Re: Re IP: *.radom.vectranet.pl 21.08.09, 19:39 Opozycja musi siedzieć na drzewach bo popiera ekologów z partii zielonych. Jak zejda z drzew to juz nikt im w nastepnych wyborach nie pozwoli na nie wejść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Re: do ubóstwianej "lilabaj" IP: *.radom.vectranet.pl 22.08.09, 10:47 Witaj królowo forum widzę że zeskoczyłaś z tej palmy na ziemię i zaczynasz bluzgać swoimi wpisami. Odpowiedz Link Zgłoś
l.i.l.a.b.a.j.ona Re 24.08.09, 00:06 Widzę, że ty za jakimś drzewem wyraźnie tęsknisz...? :) No i znowu moje kokosowe mleko oblepiło ci górną warę... ha ha ha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frak Do Radnego Kluzińskiego IP: *.radom.vectranet.pl 21.08.09, 21:07 Szanowny Panie, W zwiazku z tym, ze jest Pan zwolennikiem założenia w Radomiu ogrodu botanicznego chcialbym Panu wskazać doskonale miejsce gdzie można to zrobić. Obszar pomiędzy ulicami 25 Czerwca, Dzierzkowską i Nowogrodzką wydaje się idealny. Niektorzy zlośliwcy twierdzą,że mamy już tam ogrod botaniczny. Z poważaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Do Radnego Kluzińskiego IP: *.radom.vectranet.pl 22.08.09, 10:05 Pan radny na razie robi wielka lipę. Czas by ja posadził przed urzędem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytong Re: Palma przy Urzędzie Miejskim!!! IP: *.internet.radom.pl 23.08.09, 16:51 Niech pan Pawłowski sobie tamtędy ścieżkę zrobi!Palma mu odbija będzie więc pikna ściecha! Odpowiedz Link Zgłoś