malinowysoczek Re: Katarzyna Respondek 17.01.21, 01:36 Potwierdzam. Robiłam u niej i nie ma efektów. A rytuał drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
lenka111111 Re: Katarzyna Respondek 20.02.21, 21:29 U mnie brak efektów, pieniądze wyrzucone w błoto. Pani Katarzyna po wpłacie bardzo nie miała, ignorowała moje wiadomości e-mail. Kobieta znalazła sobie niezły sposób na biznes. Ostrzegam przed nią! Odpowiedz Link Zgłoś
frankofilka Re: Katarzyna Respondek 25.02.21, 16:28 To klasyczny sposób naciągaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
halincias Re: Katarzyna Respondek 17.03.21, 14:21 A on również wróży czy tylko zajmuje się magią? Odpowiedz Link Zgłoś
degaudian Re: Katarzyna Respondek 05.04.21, 16:00 Potwierdzam. Do tego po wpłacie kontakt bardzo słaby. Odpowiedz Link Zgłoś
imatynib Re: Katarzyna Respondek 28.04.21, 22:08 Niestety jej rytuały nie działają, a kontakt z panią dosyć kiepski. Do tego ceny wysokie. Odpowiedz Link Zgłoś
mortaborta Re: Katarzyna Respondek 05.05.21, 18:13 To prawda niemiła i nieskuteczna. Odpowiedz Link Zgłoś
erytoma Re: Katarzyna Respondek 07.05.21, 09:36 Czy pani Respondek wróżby także z kart? Odpowiedz Link Zgłoś
olamelak Re: Katarzyna Respondek 10.05.21, 19:23 Chyba tak, ciekawe jak ze sprawdzalnością. Odpowiedz Link Zgłoś
odsasai Re: Katarzyna Respondek 16.06.21, 23:41 Miałam przyjemność korzystać z usług tej pani około roku temu. Nie polecam. Pani nie podchodzi poważnie do swojej pracy to raz dwa nie chce nawet pomóc człowiekowi interesują ją moim zdaniem tylko pieniądze klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwa.ezoteryka Re: Katarzyna Respondek 19.07.21, 13:40 Szanowni klienci, oraz trochę mniej szanowne osoby z konkurencji które stosują niezgodną z Polskim prawem politykę reklamową. Informujemy, iż w związku z procederem który zachodzi w branży ezoterycznej w naszym kraju, wpisy zawarte na poniższym forum W WIĘKSZPCI PRZYPADKÓW SĄ NIEPRAWDZIWE !!! Istnieją firmy które celowo wprowadzają klientów w błąd publikując na forach różnego rodzaju oszczerstwa na firmy ezoteryczne które działają zgodnie z zasadami danej branży. Zapewniamy wszystkich klientów którzy skorzystali z usług, iż dokładamy wszelkich starań i całej zdobytej wiedzy aby spełniać PAŃSTWA oczekiwania. Jeśli jednak zdarzy się, iż coś jest nie tak lub czują się Państwo niezadowoleni, prosimy o ponowny kontakt z daną firmą. Na pewno pomożemy i udzielimy niezbędnej pomocy aby rozwiać wszelkie wątpliwości z Państwa strony. Proceder którego są niestety Państwo świadkiem pokażemy na jednym z przykładów: Podszywają się pod innych, kłamią, oczerniają, a co najgorsze naciągają na pieniądze bez Państwa wiedzy i niestety nie sposób się przed tym bronić w inny sposób jak pokazać ten proceder jawnie. Pod linkiem youtu.be/5MHSqyABx2I znajdą Państwo fragment oraz szczegółowe informacje jak zachowuje się firma tego pokroju i jak próbujemy się bronić. Chyba nie trzeba więcej tłumaczyć ? Popatrzcie na opinie innych firm większość zmaga się z takim samym problemem. A opinie są złudnie podobne i pisane przez te same osoby. Więc droga nieuczciwa konkurencjo jeśli nie przestaniecie OSZUKIWAĆ LUDZI finansowo i prawnie. Ten tekst będzie publikowany pod każdym negatywnym wpisem, aż pojawi się w Google jako przestroga dla NIEUCZCIWYCH LUDZI LUB FIRM. Bardzo wielu ludzi, a tym razem prawdziwych, wam złorzeczy jeśli macie z tym problem zgłoście się do nas lub każdej innej PRAWDZIWEJ FIRMY LUB OSOBY co się na tym zna, na pewno wam pomogą np. PRAWDZIWYM RYTUAŁEM. Drodzy Państwo poczytajcie te wpisy i sami poskładajcie to w całość. SERDECZNIE POZDRAWIAMY. PRAWDZI EZOTERYCY. WPIS ZAWIERA INFORMACJE NIE OSKARŻENIA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
adelciaaaa Re: Katarzyna Respondek 14.01.22, 11:10 oszukuje ludzi do tego chamska Odpowiedz Link Zgłoś
baroon333 Re: Katarzyna Respondek 23.01.22, 01:18 Zgadzam się, ja przed rytuałem u niej poprosiłem o analizę jaki rytuał wybrać a wyzwala mnie od biedaków i powiedziała że charytatywnie nie pomaga.Nie jest Caritasem Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynianka Re: Katarzyna Respondek 28.01.22, 22:21 Korzystlas z rytuału czy wróżby u Pani Kasi? Odpowiedz Link Zgłoś
martusia145 Re: Katarzyna Respondek 31.03.22, 16:03 z tym się mogę zgodzić hejt jest wszędzie widoczny Odpowiedz Link Zgłoś