mietkotwarda 23.07.21, 17:20 Kogo bardziej polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciotkamilutka Re: Bogdan Boner vs. ezo-centrum.pl 29.07.21, 09:03 Bogdan Boner zdecydowanie, facet oferuje również inne usługi oprócz egzorcyzmów. Odpowiedz Link Zgłoś
alicka Re: Bogdan Boner vs. ezo-centrum.pl 04.08.21, 17:05 Witaj, nie korzystałam z obu usług więc pewnie nie zaspokoję Twojej ciekawości na 100% ale podzielę się swoimi wrażeniami. Kontaktowałam się z wróżką Judytą z Ezo Centrum. Wspaniała osoba, która ewidentnie zajmuje się w życiu tym czym powinna. Spędziłam z nią sporo czasu. Bardzo mnie podniosła na duchu i mi pomogła. Szczerze z nią rozmawiałam i to zaowocowało - szczerość właśnie. Życzę Ci tego samego, aby los Ci sprzyjał. Odpowiedz Link Zgłoś
grabkanska Re: Bogdan Boner vs. ezo-centrum.pl 04.08.21, 17:37 To w końcu korzystałaś czy nie? Bo przeczysz samej sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
alicka Re: Bogdan Boner vs. ezo-centrum.pl 05.08.21, 20:32 Nie korzystałam z obu usług. Korzystałam z jednej tylko. Nie przeczę sama sobie. Polecam czytać bez takich negatywnych emocji to więcej pani zrozumie z treści... Odpowiedz Link Zgłoś
piotrwach Re: Bogdan Boner vs. ezo-centrum.pl 04.08.21, 17:17 Widzę, że pan Bogusław się uaktywnił, hurtowo dodaje opinie z setek różnych nicków. I oczywiście atakuje tych, którzy nie mają efektów. Odpowiedz Link Zgłoś