Dodaj do ulubionych

moja wewnęrzna metamorfoza..czy to układ planet?

03.10.05, 21:53
witam, ciekawa jestem czy rzeczywiscie nadchodzi moja wielka przemiana,
ostatnio to gdzieś wyczytałam....czuje że tak się dzieje i to rozjasniło mi
wiele spraw na zycie, czuje sie silniejsza... weselsza i walcze z
przypadłościami, zmieniam się..chce więcej pomagać.mam nadzieje ze to mi się
uda:) bede się realizowac dalej . pozdrawiam tych co poszukuja siebie...mam
nadzieje ze im się to uda:) ja jestem dobrej myśli
Obserwuj wątek
    • marlena.skrabulska Re: moja wewnęrzna metamorfoza..czy to układ plan 03.10.05, 22:51
      lavia78 napisała:

> witam, ciekawa jestem czy rzeczywiscie nadchodzi moja wielka przemiana,
      > ostatnio to gdzieś wyczytałam....czuje że tak się dzieje i to rozjasniło mi
      > wiele spraw na zycie, czuje sie silniejsza... weselsza i walcze z
      > przypadłościami, zmieniam się..chce więcej pomagać.mam nadzieje ze to mi się
      > uda:) bede się realizowac dalej . pozdrawiam tych co poszukuja siebie...mam
      > nadzieje ze im się to uda:) ja jestem dobrej myśli

Nie dopytuj o szczegóły, nie myśl tylko czuj. Wszystko Ci sie uda..:)
      • lavia78 Re: moja wewnęrzna metamorfoza..czy to układ plan 05.10.05, 11:51
        :) już nie pytam ide dalej ciesze się zżycia choc czasem przychodza dni..bez
        słońca to jednak widze gdzie indziej promyczki...tak miało się stac wiem nie
        chciałm uwierzyć,,,dostałam od zycia pozadną nauczke ale wiem teraz że to nie
        była darmowa nauczka..to mi rozjasnilo sibie i świat i licze że taka się powoli
        staje bardziej optymistyczna zyczliwa...chce życ pełnią życia...i choć jestem
        wrazliwa i długo pamiętam to postaram się to zmnienić prosze mi tego życzyc bo
        wierze w dobre słowa...te naprawde potrafia uskrzydlić i wyleczyć:) a co czuje
        .radośc ciepło szczerosc dobro...nadzieje.troche obawy ale wiem że miną bede iśc
        naprzód
        pozdrawiam
    • anahella Uklad planet 07.10.05, 18:22
      Uklad planet nie kaze Ci robic tego czy tamtego. Moim zdaniem tranzyty (czyli
      biezace uklady planet) i odniesienie ich do Twojego osobistego horoskopu
      pokazuja klimaty, w ktorych sie poruszasz.

Piszesz o wewnetrznych metamorfozach, to mi pachnie tranzytem Plutona: mozesz go
      wykorzystac na regeneracje ciala, na wewnetrzna przemiane albo na... seks:)
      Wybor nalezy do Ciebie.
      • lavia78 Re: Uklad planet 09.10.05, 21:34
        witaj anahello:)
        no tak ciagle cos się dzieje a teraz bieg wydarzeń zaczyna
        przyspieszac...zmieniam się bo tak stac się musiało zekałam tylko na odpowiedni
        moment a teraz jest idealnie..pluton o tak wewnętrzna przemiana i ciągłe zmiany
        to jest to czego oczekiwałam bo nie było dobrze stanęłam w miejscu nawet
        zaczełam się cofac w dół...ale podniosłam się i teraz wyszukuje tego co daje mi
        siłe seks hmmm ciągle korzystam z jego dobrodziejstw:) tylko próbowałam zajśc w
        ciąże wiem troche nie w odpowiednim czasie ale jednak chyba nie czas na to nawet
        teraz mi to dopowiada że jednak nie...bede czekac na odpowiedni znak wtedy na
        pewno się uda:) niestety nie mam takiej wiedzy ktora da mi odpowiedz o obecnym
        moim układzie palnet ale mysle że tam sa same zmiany i odnowy...i że ten zły
        czas czas prób błedów iposzukiwania juz się kończy a teraz bedzie tylko
        realizacja..siebie i marzeń:)
        pozdrawiam lavia
        • lavia78 Re: Uklad planet 09.11.05, 13:05
          witam ponownie....pluton wiele zmienił w moim zyciu zmaiana była mi
          potrzebna...zaczynam coś nowego ciągle coś się dzieje czuje że to dobry kierunek
          sama wiele w sobie zmieniłam ale to wynik złych i dobrych wydarzeń z czasu
          przeszłego z tego czego się nauczyłam ostatnio.....wiele czasu minęło ale
          widocznie tak miało byc abym mogła się podniesc zmienić dostrzec....świat jest
          otwarty ja tez i licze że tak bedzie jeszcze przez dłuższy czas:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka