ivonkaa 20.06.06, 18:13 ratunku! ja mam taki sen straszny że rośnie mi broda, i ze im bardziej ją zakrywam tym więcej jest włosów... budze się w w wielkim stresie i zaraz lecę do lustra... proszę się nie śmiać... :/// Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ryba4567 Re: włosy 22.06.06, 10:42 Czy zrobilas cos czegos nie powinna byla zrobic???Boisz sie ze Cie zlapia??Najlepiej sie przyznaj i koniec! pozdrowienia ryba Odpowiedz Link Zgłoś
oneira Re: włosy 09.07.06, 18:32 Gdy kobiecie śni się sen o tym, że rośnie jej broda, a więc fizycznie upodabnia się do mężczyzny, to bardzo często ostrzega on przed zaburzeniami hormonalnymi. Jest to jakby pierwsze ostrzeżenie, pierwszy sygnał, taki mały koszmarek poprzez który podświadomośc chce zwrócić twoją uwagę na problem.Nie możesz udawać- jak we śnie poprzez zakrywanie zarostu, że go nie ma, bo w ten sposób spowodujesz, że się nasili. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.la Re: włosy 19.07.06, 13:17 Wykozystując ten wątek, chciałam opowiedzieć o swoim śnie. Otóż śniło mi się że miałam pełno włosów na klatce piersiowej i brzuchu, one były takie długie i proste, Próbowałam ściąć je nożyczkami, ale w jakiś dziwny sposób nie udawało mi się to. Odpowiedz Link Zgłoś