Dodaj do ulubionych

Forum o duchach - Zapraszam !

18.09.06, 23:29
Stworzylem prywatne forum o duchach , nie spotkałem wczesniej takiego forum a
zauwazylem ze wiele osob pisze o nich nie na tych forach co trzeba :)
Zapraszam serdecznie wszytkich zainteresowanych lub tych co mieli juz jakas
stycznosc i chca o tym opowiedziec ! :)))
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=43164
Obserwuj wątek
    • grzehuu Re: Forum o duchach - Zapraszam ! 24.09.06, 21:32
      j.w
      • daaar0 Re: Forum o duchach - Zapraszam ! 25.09.06, 09:18
        Odzew=0.
        Duchy nie istnieją? ;-)
        • halszka007 Re: Forum o duchach - Zapraszam ! 26.09.06, 15:42
          Istnieją, tylko ludzie nie chcą się przyznać, że widzieli ducha nawet przed
          samym sobą, żeby nie narazić się na śmieszność.
          Byłam kiedyś w letnim domku na działce. Domek jest tak zbudowany, że sypialnia
          jest na półpiętrze i przechodzi się do niej z dużego pokoju po schodkach do
          góry. Jednak pokój od sypialni dzieli tylko ażurowa ścianka z półek, na których
          stoją ozdobne bibeloty. Przez tę ściankę można dokładnie obserwować co dzieje
          się w pokoju i swobodnie rozmawiać. A więc kiedyś budzę się rano (pojęcie
          względne) 9 - 10 godzina było jasno, świeciło słońce i widzę moją babcię w
          pokoju obok. Aż siadłam z wrażeniana łóżku.Była ubrana w modrakowy sweterek ,
          jakąś jasną bluzkę, którek koloru nie zapamiętałam i szarą sódniczkę.
          Siedziałam, patrzałam i nie mogłam się odezwać. Nagle babcia zaczęła się
          poruszać, ale jakoś dziwnie, jakby jechała na szynach, tak sunęła i przesunęła
          się przez ścianę na zewnątrz budynku. Długo nie mogłam "przyjść do siebie".
          Babcia nie żyła od kilku lat.
    • halszka007 Re: Forum o duchach - Zapraszam ! 26.09.06, 15:50
      Jakoś się tak rozpisałam, to napiszę Wam jeszcze jedno zdarzenie. Mój syn
      wchodził z kolegą do budynku i zobaczył jak jakaś ładna dziewczyna właśnie
      wsiada do windy. Chciał jechać w jej towarzystwie, więc podbiegł i złapał
      zamykające się właśnie drzwi. Weszli z kolegą do windy, ale oprócz nich nie
      było nikogo. Syn zapytał kolegi: A gdzie ta dziewczyna? Jaka dziewczyna? -
      odpowiedział.
    • halszka007 Re: Forum o duchach - Zapraszam ! 26.09.06, 16:01
      Stworzyłeś forum a sam nie spotkałeś ducha?
      A więc dalej. Moj syn opowiedział mi, że w nocy zobaczył coś białego. Miało
      kształt walca wysokości ok 120 cm, jakby świeciło się od środka i wydawało mu
      się, że obraca się dookoła własnej osi. Było zbudowane z puszystego materiału
      jakby mgła, wata, dym, coś w tym rodzaju. Zdobył się na odwagę i złapał to
      oburącz w połowie. Twierdzi, że dłonie jego przeszły przez zewnętrzną warstwę,
      jakby zanurzyły się w białą watę, ale w środku zatrzymały się na twardszym
      rdzeniu. Zaraz to puścił i po chwili rozpłynęło się w powietrzu. Co o tym
      myślicie? Czy ktoś się już z czymś takim spotkał? Dlaczego syn nie odczuwał
      strachu?
      • karolina988 Re: Forum o duchach - Zapraszam ! 30.09.06, 09:23
        Mojej cioci teściowa chodzi często na cmentarz sprzanąć nagrobki swojego męża
        i mojego dziadka od czasu do czasu.Chodzi sama bo się nie boi.Któregoś dnia
        słonecznego kiedy szła na grób dziadka obróciła się za siebie i zobaczyła
        dziecko bawiące się w piasku na drodze.Nie było nikogo wokól więc ponownie się
        obróciła żeby zapytać o mamę.Ale dziecka już nie było.DOsłownie 2-5
        sekund.Później chodziła ,szukała i nie znalazła ani dziecka ani nikogo
        dorosłego.
        • grzehuu Re: Forum o duchach - Zapraszam ! 01.10.06, 21:19
          Ludzie piscie na tym o forum :) Trzeba je jakos rozkrecić :)
      • grzehuu Re: Forum o duchach - Zapraszam ! 01.10.06, 21:20
        > Stworzyłeś forum a sam nie spotkałeś ducha?

A gdzie jest napisane ze nie spotkalem ducha ? JA napisalem ze nie spotkalem
        forum o duchach :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka