marti996 13.08.07, 14:02 Witam Czy to prawda jeżeli śnią się osoby zmarłe to trzeba się za nie modlić bo potrzebują modlitwy?.Mi się kiedyś 2 osoby zmarłe przyśniły, pomodliłam sie za nich i do tego czasu mi się one nie śnią. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pringleski Re: Osoby zmarłe 04.09.07, 20:44 Tak mądre baby powiadają:).Tak na serio,to mi śnił sie tata-po paru latach od śmierci-dałam na msze,pomodliłam sie.Nie wiem czy to coś dało,ale...Ostatnio znowu mi sie śnił.Napomkne,że mój syn urodził sie 1 marca,tak jak mój tata.Z tym,że zapomniałam o dacie urodzin ojca,on mi o tym przypomniał we śnie,mówiąc,że zbliżają sie 2 urodziny synka i żebym miała na względzie i jego.To nie było tak wyraźnie,jak to w snach,ale to ztego wynikało. Odpowiedz Link Zgłoś
marti996 Re: Osoby zmarłe 06.10.07, 13:58 Witam Przyśniła mi się dzisiaj zmarła osoba - był to dziadek. Moja babcia spytała mu się czy wszystko ok a on opowiedział, że wszystko jest dobrze.Spytała się tak bo długo nie wracał do domu, coś załatwiał.Mój dziadek był wspaniały, wręcz złota rączka. Ciekawe czy faktycznie jest z dziadkiem wszystko ok tak jak mówił? Ale na wszelki wypadek się pomodle za niego i za wszystkich zmarłych. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
marti996 Re: Osoby zmarłe 07.10.07, 21:10 Dowiedziałam się dzisiaj, że babci też się śnił dziadek w tym samym czasie co mi.Naprawde tak było, nie żartuje.Czy może mi ktoś napisać dlaczego tak jest z tymi snami oraz dlaczego potrzebują naszej pomocy..., modlitwy? Wciąż zadaje sobie to pytanie. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
marti996 Re: Osoby zmarłe 12.10.07, 13:39 Witam Mojemu tacie tez się śnił jego ojciec. Już wiem dlaczego nam się śnił.Ponieważ będzie jego rocznica śmierci i pewnie chciał nam tylko o niej przypomnieć. Co o tym myslicie? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
marti996 Re: Osoby zmarłe 23.10.07, 15:22 Witam Dzisiaj znowu śniła mi sie prapabcia (ta sama co ostatnio).Nie był to zbyt miły sen. Prababcia miała dziwne oczy - takie diabelskie.W tym śnie czułam, że z duszą brababki jest coś nie tak. Nagle sie obudziłam i nie mogłam złapać oddechu.Wogóle to dzisiejszej nocy nie mogłam zasnąć, budziłam sie co chwile. Niedługo jest święto zmarłych - oczywiście pójde na każdy grób. A może prababka chciała mi przypomnieć o tym dniu? Jak myślicie? Jeśli ktoś może i potrafi zinterpretować ten sen to bardzo prosze. Byłabym wdzięczna. POZDRAWIAM WSZYSTKICH. Odpowiedz Link Zgłoś