iinka 06.01.09, 17:53 Witam. Nie wiem gdzie wstawić to pytanie, więc tworzę nowy wątek. Czy Anioły pomagają "na ból"? Czy znacie jakieś sposoby? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iinka Re: Małe pytanie 06.01.09, 18:02 Uporczywe powalające migreny z dreszczami, światłowstrętem, oraz mdłościami. Tak pytam, bo ile można wtrajać leki? Może medytacje jakie, albo co? Odpowiedz Link Zgłoś
mkm1984 Re: Małe pytanie 06.01.09, 18:08 Ból jest drogowskazem że nie tędy droga, zawróć!! Mozesz poprosić Anioła by wskazał Ci drogę, podpowiedział gdzie szukać, pomógł wsłuchać się we własne ciało. Odpowiedz Link Zgłoś
iinka Re: Małe pytanie 06.01.09, 18:15 Hm, to że nie tędy, to już wiem, ale mogę skręcić w inną stronę, nie zawrócić. Za to nie wiem gdzie mam iść. Prosiłam o podpowiedź, ale..albo ja nie umiem należycie zagadać, albo nie słyszę odpowiedzi, albo nikt mi nie odpowiada. Nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mkm1984 Re: Małe pytanie 06.01.09, 18:23 Ale zdrza się że nie dostajemy tego o co prosimy jak na tacy tylko sami musimy po to sięgnąć, wiem jakie to głupie uczucie jak wiesz ze jest coś nie tak ale nie widzisz rozwiązania, jakbys stała przed ścianą i nie wiesz jak ją przejść. Oj miałam tak wiele lat zanim doszłam do tego miejsca w którym mogę poczuc ulgę bo przynajmniej wiem którędy iść, ila ja sie naszukałam, ilu straciłam zaufania do ludzi i czułam taką irytację że szok. Odpowiedz Link Zgłoś
iinka Re: Małe pytanie 06.01.09, 18:30 A ja sobie szłam, aż trafiłam na ścianę i tłukę w nią łepetyną, łapy wyciągam, ale co wyciągnę, to dostaję po łapach. Jak przestaję, słyszę, że nic nie robię, a powinnam to, to i to, więc znowu ruszam, staram się, a tu ściana i po łapach... Mam uczucie, że czeka jakiś wielki przełom, ale trochę strach. No i jestem sobie zaklinowana:S łatwiej pomóc mi innym wyjść z impasu, a sama tkwię. Odpowiedz Link Zgłoś
mkm1984 Re: Małe pytanie 06.01.09, 18:35 Noo :D to już wiemy z czego masz te migreny, może nie powinnaś uderzać w tą sciane głową :D joke :p jej zapytam o coś ale nie jestem specem i nie chce być, moge jedynie cos doradzić jak mi powiesz, co dziś jadłaś i piłaś?? Odpowiedz Link Zgłoś
iinka Re: Małe pytanie 07.01.09, 14:48 Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam. Co do jedzenia, bywa bardzo różnie. Dziś już od rana łeb mnie boli jak pieron. Myślę, że to kwestia nerwów. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
k1234561 Re: Małe pytanie 07.01.09, 19:09 Mam tą samą dolegliwość co Ty.Faszerowanie się lekami średnio mi już pasuje,myślę,że to kwestia nerwów.Zauważyłam,że jeśli znajdę się w jakiejś sytuacji stresującej dla mnie,przerażającej itp.boli mnie głowa,z pełnym wachlarzem atrakcji w postaci wymiotów,światłowstrętu i jakichś tzw,mroczków przed oczami.Mnie trochę pomógł magnez,ale taki porządny,nie byle co za przysłowiowe 2,50 w aptece.Ponadto spróbuj może "pogadać" z archaniołem Rafaelem,on jest od chorób i uzdrawiania wszelakiego. Pozdrawiam Anika Odpowiedz Link Zgłoś
nielaik Re: Małe pytanie 07.01.09, 19:24 www.bruno-groening.org/polska/default.htm Odpowiedz Link Zgłoś
wyspa111 Re: Małe pytanie 30.06.09, 18:49 Sporo ciekawych info o Bruno Groeningu + filmiku! znajdziecie na: www.vismaya-maitreya.pl/wielcy_ludzie_bruno_groening_-_niezwykly_czlowiek_cz1.html Odpowiedz Link Zgłoś
paulia Re: Małe pytanie 08.01.09, 11:58 Witam, Ostatnio przeczytalam w "Heal your body" Louise Hay, ze podlozem migren jest strach, samokrytycyzm i wlasne niedowartosciowanie. Louise podaje taka afirmacje: "Kocham i doceniam siebie. Widze siebie i to co robie oczami milosci. Jestem bezpieczna". Pozdrawiam, Paulia Odpowiedz Link Zgłoś